Euroleague 2012-2013

F.Ülker F4 hedefliyorsa bugün Pana'yı rahat yenmeliydi. Rahat yendiler. Kadroları gerçekten çok iyi ama hala bişeyler eksik gibi geliyor. Efes ise çok değişken. Bir çizgi yok. Ah ulan ahh diyor insan biz olacaktık ki. 3 takımımızda rahatlıkla top16 yapacak gibi.
 
F.Ülker F4 hedefliyorsa bugün Pana'yı rahat yenmeliydi. Rahat yendiler. Kadroları gerçekten çok iyi ama hala bişeyler eksik gibi geliyor. Efes ise çok değişken. Bir çizgi yok. Ah ulan ahh diyor insan biz olacaktık ki. 3 takımımızda rahatlıkla top16 yapacak gibi.

Bir şeyler eksik kesinlikle.. Mesela 8 asistleri var, 9 fark attıkları Pana'nın 14. Bireysel oynuyorlar, doğru dürüst set oyunları çok az.
Pana 23 top kaybı yaptı. Dağınık bir takım olmuşlar.
Sofo'yu izleyince "Allah'tan Ndong'u almışız" dedim.
 
18 sayıdan geri gelip 10 sayı fark'a ulaştılar.Maçın bitimine 3 dk var ve 2. yarı su ana kadar sadece 11 sayı yedi Efes.
Ve biz bu takımı yanımıza bile yaklaştırmadan çok rahat yendik.. Şimdi tek maçla değerlendirmeyelim diyenler varsada belirtelim bizimle oynadıkları dönemdeki maçları : Hacettepe Üniv. 54-87 Anadolu Efes - Anadolu Efes 98-72 Olympiakos - Anadolu Efes 85-66 Cedevita Zagreb
bunlardı yani bu tabloyu görüncede takımımla gurur duyuyorum doğrusu....
 
FB Ülker-Panathinaikos maçının 2. ve 3. periyotlarında Pana'nın oyunu Euroleague'de izlediğim açık ara en berbat performanstı. Diamantidis bile saçmaladı. Turnikeye giderken steps yapmalar, boş şutlarda airballlar, basit pas hataları, acemice hücum fauller vs vs. Bir ara koçları çıldırdı haklı olarak. Tsartaris berbat oynadı, bütün topları öldürdü adam.

Dördüncü periyotta kendilerine geldiler ama geç oldu tabi. Yine de farklı 19 sayıdan 9'a kadar çekmeyi başardılar.

FB Ülker iyi değil. Bugün beğenmedikleri Bogdanovic ve biraz da İlkan sayesinde farkı açtılar. Böylesine feci oynayan bir rakibi kendi sahanda 9 sayıyla yenmek über bi başarı değil. Panathinaikos eski gücünde değil ama her zaman böyle saçmalamayacaklardır.

--------------------

Efes'in geri dönüşü muhteşemdi. Top 8 ve hatta final four yapacak bir Türk takımı varsa, ben Efes'i daha şanslı görüyorum. Hele ki Shipp'in takıma katacağı direnci de düşününce... Ayrıca Farmar muazzam bir basketbolcu.
 
CSKA'yı çok konuşmuştuk, ben daha iyi olacaklarını söylemiştim. Maçları kazandılar ama oyun olarak tatmin etmediler, etmiyorlar da hala ama muhtemelen de 4/4 yapacaklar yine de. Üstelik bu dönemde takımın iki guardı Teodosic ve A.Jackson sıfır katkı veriyor. Hala en iyi onlar bence, iddialıyım.
 
CSKA Moskova' da Sonny Weems geçen seneki -8 ranklerinin acısını çıkarıyor. Beşiktaş için işler çok zorlaştı.
Gasper Vidmar' da iyi başladı ama karşısındaki da nihayetinde Euroleague' in en iyi pivotu Nenad Krstic...
 
vassilis spanoulis neler yapıyor izlemenizi tavsiye ederim ilk çeyrekte 8 dakikada 21 rkg:)
 
böyle devam ederse 50 üstü rkg ile euroleague tarihinde kırılması bir daha imkansız bi iş çıkartmış olacak:) bu arada cska 2den 2 ve olympiacos 1den 1le ibb- aslanlar hand. 2 den voliyi vurcaz galiba 50 misli:)
 
Rekor 63 ile Tanoka abimizde. Lakovic ve Milojevic 55'er rating ile ikinci sırada. Lakovic'in bir de 51'i var. :)
 
ooww 1-3 oldu:D maç skoru 1-4 oynucaktım ama tırstım 1-3te kalırız diye:) neyse böylede olsa yetio ama 4-1 kazancaz sanki:D bjk üzülmesin rakipleri cska değil zaten.. kalite farkı var sonuçta neyse spanoulis ne yap yap maçı ilk yarı 10+ 2. yarıda 20+ yap:D 65 rkg bekliorum:) 64 değil:D
 
klavyeyi yiyorum:d 42-35 nokta 5 le kaybettik iyimi:S
luksa yada sevgilerimi yolluyorum attığı 3lük yüzünden:D bizde hiç attımı bu adam bi takıma 3lük:D tövbe yarabbim:D
 
Ben tek maçla bir takımı yargılamayı sevmem ama grupta liderlik için kapıştığın takımdan kendi sahanda 20 sayı fark yiyorsan oturup uzun uzun düşünmen lazım. Ve Messina'ya rağmen, bu sene de kupayı kaldıracaklarını sanmıyorum. Barca'yı da tebrik ederim bu arada, lige berbat başladılar ama Euroleague'de 5/5 yaparak yollarına devam ediyorlar.
 
Jerrels'ı anlamakta güçlük çekiyorum. Adama ya bu nasıl bir oyuncudur dedim sonrasında koptu gitti. Kritik noktalarda ve oyun kurmada çok kötü ama skorer olarak iyi bir oyuncu.
 
Cantu, Fenerbahçe Ülker'i dağıttı. 82-58 yendiler, FB Ülker rezil oldu.

Brooks ve Cusin yıldızlaştı diyebilirim. Batiste yine berbat oynadı, FB'ye tatil yapmaya geldiği belli.
 
Bu mağlubiyet diğer mağlubiyetlere benzemez, oldukça sinir bozukluğu yaşatıyordur FB Ülker taraftarına eminim. Oynanan oyun, takımın acizliği, hocanın yanlış tercihleri vs. diye devam eder, gerçekten çok kötüydü.
 
Beter olsunlar öyle pahalı yıldız alıp bir anda şampiyon olacağız derlerse sonuç bu olur. İlk önce takım olmak gerek Fbü bunu başarması kolay olmayacak. Şimdi Khimki-Real-Pana gibi çok zorlu deplasmanlar onları bekliyor. Eğer bu zorlu 3 deplasmanda da kaybederlerse ( bu olası gözüküyor bu oyunla ) bir anda kendilerini ilk 4 dışında bulabilirler. Cantu deplasmanda Union Olimpija'yı yenerse tüm maçlar sonunda fbü ile puanları eşit olabilir ikili averajı da kaybettiler şimdi. Tehlike çanları onlar için çalıyor İlk gurupta elenme olayı uzun zaman atlatamayacakları bir şok olur.
 

Üst