Euroleague (2014-2015)

Laboral 53-37 onde 3.periyot ortasi. Yenelerse bizi zor gunler kritik maclar bekliyor. Uzun transferi icin top16 beklenmeli diyordum elenen takimlardan iyi birini alalim diye. Ancak suan almaz isek elenen takimlardan biri olmamiz icten bile degil. Icerdeki Laboral maci cok ama cok onemli o maca kadar pivot alip takima kazandirmaliyiz
 
Unics Kazan deplasmanda Real Madrid'i Fischer, Jerells ve Langford'un etkili oyunu ile 85-75 mağlup etti.

CSKA Moskova deplasmanda Maccabi'yi 84-61 yendi.

Alba Berlin kendi sahasında Malaga'yi 79-78 mağlup etti.

Kızılyıldız kendi sahasında Neptunas'ı 79-62 mağlup etti.
 
Nihat Bölgi;n890281' Alıntı:
Unics Kazan deplasmanda Real Madrid'i Fischer, Jerells ve Langford'un etkili oyunu ile 85-75 mağlup etti.

CSKA Moskova deplasmanda Maccabi'yi 84-61 yendi.

Alba Berlin kendi sahasında Malaga'yi 79-78 mağlup etti.

Kızılyıldız kendi sahasında Neptunas'ı 79-62 mağlup etti.


Ayriyeten; Laboral:89-70:Olympiakos
Fener:89-74: Turow
 
Laboral Oly'yi yendi, grup kızıştı. Yarın Valencia alırsa Kızılyıldız 4/3, biz dahil 3 takım 3/4, Valencia 2/5 olacak.
Haftaya İpekçi'deki Laboral maçı çok önemli, tamam devam maçı bile olabilir, içeride tek maç Oly kalıyor çünkü, salonu doldurmak şart.
12000 kişiden Özyer ve Topsakal da nasiplenirse tadından yenmez olur.
 
Valencia'yı yenemeyiz..İkili averajı da veririz.Laboral'ı yeneriz.Neptunas'ı dışarda yenersek gruptan çıkarız, yenilirisek son hafta Olympiakosu yenmemiz gerekir
 
Spanulis'in sakal ve bıyığını kesince kedi gibi dengesiz oluyor demek. İkinci yarıdan itibaren seyrettiğim kadarı ile Oly inanılmaz idi. Gruba getirdikleri heyecan nedeniyle kendilerini tebrik ederim. Huertel'in atılması da ne kadar saçma? 15 sayı öndesin bir dakika var. Tam bahislik maç olmuş.
 
3.oldugumuz taktirde,efesin 3. ve maccabinin 2.olmasi cok isimize yarar.Efes zalgris ve madrid deplasmaninda kaybederse ve zalgris 2 macini kazanip sadece kazan macini kaybederse Efes 3 oluyor.Maccabi 1 mac kaybedip malaga ve diger ic saha macini alirsa 2.oluyor ki yuksek bir ihtimal.Bu durumda Pana fenerin grubunda 2.ciktigi taktirde 2 grupta gs ve fbnin 4.luk icin kapisacagi fakat fb grubunda barca madrid maccabi ve efes engellerinin bulundugu bir grup olacak.Insallah bu ihtimaller gerceklesir.
 
Bayadır kimse yazmamış. Top16'da mesaj atan yok sanırım. Neyse Ülker Efes'i yendi son maçta. F.Ülker ilk 2'yi garantiledi. Milano-CSKA maçını Milano kazanırsa lider olacaklar. Ben CSKA'nın kazanacağını düşünüyorum. Olympiakos 3.sırayı aldı. Efes'in işi iddaasız Malaga'ya kaldı. Laboral deplasmanda Malaga'yı yenerse Laboral 4.olacak.

Yarın Real Madrid içeride Zalgiris'i yener. Madrid 1, Barca 2 olur. Alba-Maccabi maçı kritik. Kazanan tur atlayacak resmen. Kızılyıldız-Pana maçında her şey Pana'nın kendi elinde.

Olası çeyrek final eşleşmeleri;

Real Madrid-Efes/Laboral
CSKA-Panathinaikos
Barcelona-Olympiakos
F.Ülker-Maccabi/Alba
 
Fener olsam istemezdim Maccabi'yi.Ters gelme ihtimalleri çok yüksek.Tecrübe faktörü bir yana,Hickman yokken FbÜlker'in tempo sorunu nasıl aşılacak bakalım Maccabi tempoyu seviyor ve en önemli soru Sofo.Sofo'yu tutmaları pek mümkün gözükmüyor.Güzel seri olacak ama bence 5.maçı görürüz.

Efes için ise aynı güzel şeyleri söylemek isterdim ama dibi görüyorlar git gide son 8 maçın 6'sını kaybetmelerine rağmen çıkmayı başardılar.Turistik seyahat olacak anlaşılan.
 

Üst