Toplum olarak bir takımı iki maçta yerin dibine de sokabiliyoruz, göklere de çıkartabiliyoruz. Hemen her takım taraftarında bu tavır mevcut. Fener de iki maç kazanınca hemen şampiyon ilan ilan edilmiş. Hatta kadrosu en iyi kadro olmuş. Saha dezavantajına karşın Pao'yu elemek büyük iş, ancak bu seride Fb ve Obra faktörü kadar Pasqual faktörü de etkili oldu. İki maçta da takımı çok kötü yönetti. Pao başkanı da Pasqual'i eleştirmiş zaten. Şu kadroyu Ataman'a versen, Oaka'da en az bir maç alırdı. Bogdanovic ve Udoh da seriyi domine eden isimlerdi. Çok büyük oynadılar. Pao bu iki isme çözüm üretemedi.
Efes ve Daçka'nın deplasmanda seriyi 1-1'e getirmesi takdir edilesi bir durum. Ancak iki takım için de net bir ev sahibi avantajından bahsetmek mümkün değil. İstanbul'daki maçlar da her sonuca açık. Bu yüzden Real ve Oly'nin hala serinin favorisi olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılırım. Cska ise seriyi 2-0 yapmasına karşın, oynadığı oyunla F4 öncesi pek güven vermiyor.
Ataman oakada maç falan alamaz fb nin şuan ki kadrosuyla dahi olsa , ben şahsen fb nin obra sayesinde şampiyon olacağını düşünüyorum kadrosu en iyi kadro diyemem ama koç en iyisi oynatabiliyo.