Euroleague 2016/2017 Sezonu

Aysal'ı savunmuyorum ama Aysal yine bişeyler başardı harcadığı paralarla, hatta gayet de tarihi başarılar bunlar, hem de her branşta. Dursun tam bir yalancı ve vizyonsuz çıktı. Ayrıca "para yok" denilen ortamda vasat altı futbolculara 4 5 milyon harcamak nasıl oluyor? Tarihin en büyük sponsorluğu yalanını hiç açmıyorum bile.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013-2014'te kulubun nasil dara dustugu sponsorluklarin ve diger beklenen gelir kaynaklarinin nasil kesildigini unutmayacak kadar aklimiz yerinde cok sukur.

Dursun Ozbek cok bile bu zihniyete, insallah Ergin hocayi kovarda Koray Mincinozlu gelir takimin basina, hak edilen bu.

Uzerinden 24 saat gecmedi sanirim Riva ve Florya'yi TOKI'ye vermisler. Aysal'in sundugu projenin Erdogancasi.

Sahi 2014'de Medical Park neden sponsorluk bedelini %80 azaltti, Ethem Sancak kimdir, kimin taseronlugunu yapar.

Uzerinden 24 saat gecmedi sanirim Riva ve Florya'yi TOKI'ye vermisler. Aysal'in sundugu projenin Erdogancasi.

Sahi 2014'de Medical Park neden sponsorluk bedelini %80 azaltti, Ethem Sancak kimdir, kimin taseronlugunu yapar.

Bunun cevabını alabileceğini düşünüyorsan, yanılıyorsun.

Deniliyor ki, 1 milyonluk bütçe varsa 10 milyonluk kadro kurulmasın. 1 milyonluk kadro kursa bu sefer, neden 10 milyonluk kurmadı derler.

Sühan abi 2014 sezonunda neler olduğunu tek tek anlattı ama söyleyebildikleri tek şey, mahalle dedikodusu ve söyledikleri kendilerini bağlar.

Riva'nın tatlısını yerler. :)

"Euroleague announced that from next season an intentional foul made to stop a fastbreak should be classified as unsportsmanlike."

Yanlış anlamadıysam Yugoslav faulü tarih oluyor. Hızlı hücumu durdurmak için kasti yapılan faullere sportmenlik dışı çalınacak artık.

"Euroleague announced that from next season an intentional foul made to stop a fastbreak should be classified as unsportsmanlike."

Yanlış anlamadıysam Yugoslav faulü tarih oluyor. Hızlı hücumu durdurmak için kasti yapılan faullere sportmenlik dışı çalınacak artık.

Evet tam olarak doğru anlamışsınız. Bu kural değişimiyle birlikte tempo artacaktır Euroleague'de. Ben olumsuz buluyorum kararı. Avrupa basketbolunun yavaş seyirli ve akıllı set hücumlarından oldukça zevk alan biri olarak temponun yükselmesini istemem. Ayrıca bizim gibi tempoyu olabildiğince düşürmeye çalışan takımlar için de dezavantaj. Ama artık karar verilmiş.

Dünya çapında bir lig olmak istiyorsan ve NBA'e rakip olacaksan akıcı oyun şart. Euroleauge yönetimi doğru yapmış. Evet basketbol tekniği olarak Avrupa Basketbolu harika lakin seyir zevki NBA'de. Artık hayallerimin atlet takımını kurarlar.

Evet tam olarak doğru anlamışsınız. Bu kural değişimiyle birlikte tempo artacaktır Euroleague'de. Ben olumsuz buluyorum kararı. Avrupa basketbolunun yavaş seyirli ve akıllı set hücumlarından oldukça zevk alan biri olarak temponun yükselmesini istemem. Ayrıca bizim gibi tempoyu olabildiğince düşürmeye çalışan takımlar için de dezavantaj. Ama artık karar verilmiş.

Okuduğum anda NBA, Avrupa pazarından daha kolay oyuncu kaçırabilsin diye uygulamaya konmuş bir kural değişikliği gibi geldi bana. Uzunlar başta olmak üzere gözlerine kestirdikleri oyuncuları direkt alabilsinler hiç uğraşmaya, incelemeye/araştırmaya gerek kalmadan. Nba'da adaptasyon sorunu yaşamasınlar.

Bu durumda atlet oyunculardan kurulu bir takımın önemi daha da artıyor. Umarım gelecek transferler buna paralel olur, hızlı hücum sayıları önemli.

Okuduğum anda NBA, Avrupa pazarından daha kolay oyuncu kaçırabilsin diye uygulamaya konmuş bir kural değişikliği gibi geldi bana. Uzunlar başta olmak üzere gözlerine kestirdikleri oyuncuları direkt alabilsinler hiç uğraşmaya, incelemeye/araştırmaya gerek kalmadan. Nba'da adaptasyon sorunu yaşamasınlar.

Aynen hocam. Ben bu basketbol tarzını NBA'e benzetme maksadıyla yapılan değişikliklere bir türlü ısınamadım zaten. Temponun bir nebze artmasını sağladığı için şimdiye kadarki değişiklikler fayda sağlamış olabilir ama kendi ekolünü bozmaya ne gerek var anlayabilmiş değilim. Tarzlar birbirine benzemeye başladıkça da Avrupa basketbolu NBA için D-League hüviyetine kavuşuyor iyiden iyiye. Elindeki oyuncu havuzu da böylelikle daraldıkça daralıyor. Bu durumun ilerleyen dönemde farklı sorunlara da yol açabileceğini düşünüyorum. Sadece 'atlet uzun' insanların basketbol oynamaya yönlendirilmesiyle birlikte, zaten 'uzunların oyunu' olan basketbolun Avrupa'da iyiden iyiye amatör olarak oynanma açısından geri plana düşeceğini düşünüyorum.(Belki biraz karamsar yaklaşmış olabilirim ama düşüncem bu)

Ilk mac CSKA ikinci mac Kizilyildiz ucuncu maci goremedim dorduncu mac Fenerbahce. Ucuncu mac haric hepsi iceride yanlis gormediysem iyi mi kotu bilemedim.

Fikstür belli oldu, ilgilenen http://www.euroleague.net/rs/743nb4...aaa2/848/filename/2016-17-tae-rs-calendar.pdf adresinden indirebilir.

ilk hafta;

13 ekim Perşembe :

22:00 Kızıl Yıldız - Daçka
20:00 Galatasaray -Cska

14 Ekim Cuma :

20:30 Fenerbahce - Brose Bamberg
22:00 Laboral Kutxa - Anadolu Efes

4. hafta, 28 Ekim Cuma 20:00 Galatasaray - Fenerbahçe
20. hafta, 26 Ocak Perşembe, 20:45 Fenerbahçe - Galatasaray

hafta diye yazdım ama mesela, 3. ve 4. maçlar arka arkaya görünüyor, takımlar fikstürlerine göre Salı-Perşembe yada Çarşamba - Cuma günleri maç yapacaklar.

3.haftada Maccabi deplasmanına gidiyoruz. Sırasıyla Csk,Kızılyıldız ve Fener maçları var. Csk maçını kazanmak bize büyük bir ivme kazandırır. 4te 3 yapmamamız için hiçbir neden yok.