Aysal da Dursun da..
Al birini vur ötekine...
Al birini vur ötekine...
2013-2014'te kulubun nasil dara dustugu sponsorluklarin ve diger beklenen gelir kaynaklarinin nasil kesildigini unutmayacak kadar aklimiz yerinde cok sukur.
Dursun Ozbek cok bile bu zihniyete, insallah Ergin hocayi kovarda Koray Mincinozlu gelir takimin basina, hak edilen bu.
Uzerinden 24 saat gecmedi sanirim Riva ve Florya'yi TOKI'ye vermisler. Aysal'in sundugu projenin Erdogancasi.
Sahi 2014'de Medical Park neden sponsorluk bedelini %80 azaltti, Ethem Sancak kimdir, kimin taseronlugunu yapar.
"Euroleague announced that from next season an intentional foul made to stop a fastbreak should be classified as unsportsmanlike."
Yanlış anlamadıysam Yugoslav faulü tarih oluyor. Hızlı hücumu durdurmak için kasti yapılan faullere sportmenlik dışı çalınacak artık.
Evet tam olarak doğru anlamışsınız. Bu kural değişimiyle birlikte tempo artacaktır Euroleague'de. Ben olumsuz buluyorum kararı. Avrupa basketbolunun yavaş seyirli ve akıllı set hücumlarından oldukça zevk alan biri olarak temponun yükselmesini istemem. Ayrıca bizim gibi tempoyu olabildiğince düşürmeye çalışan takımlar için de dezavantaj. Ama artık karar verilmiş.
Evrak teslim zamanı olarak bir tarih verilmemiş. Bugün GSTV'de açıkladı Ömer Yalçınkaya. Evraklar konusunda da kesinlikle herhangi bir problem yaşamayacağız ve sorunsuz katılacağız da dedi ayrıca...Bizim için evrak teslimi son tarih 1 temmuz diye hatırlıyorum. Bilgisi olan var mı, EL ye gerekli evraklar verildimi?
Bence de en dogru soru bu.Merak ediyorum, bu yeni faul kuralını nasıl adil bir şekilde uygulayacaklar?
Okuduğum anda NBA, Avrupa pazarından daha kolay oyuncu kaçırabilsin diye uygulamaya konmuş bir kural değişikliği gibi geldi bana. Uzunlar başta olmak üzere gözlerine kestirdikleri oyuncuları direkt alabilsinler hiç uğraşmaya, incelemeye/araştırmaya gerek kalmadan. Nba'da adaptasyon sorunu yaşamasınlar.
Bence de en dogru soru bu.
Top calmaya calisirken yalilan faulden nasil ayiracaklar? Ayiramazlar. Sadece oyuncularin daha iyi rol yapmalari gerekecek.