Euroleague 2016/2017 Sezonu

Henüz kadrolar tam belli olmadı erken biliyorum ama ilk yarıda şunu yapmamız sizce çok mu zor?Ben İpekçi performansımıza çok güveniyorum.

z4kmYg.png

Çok erken konuşmak için ama iç sahada cska, fener, olympiakos, barcelona, efes ve dackanın hepsini birden kazanmanız çok kolay değil bence.
Geçen seneki iç saha performansı çok farklıydı.

1-Cska
2-Fb
3-Real
4-Panat(İyi bir forvet alirlarsa 3 te olur)
5-Barca
6-Maccabi
7-Oli
8-Daçka
9-Kazan
10-GS
11-Kızılyıldız
12-Laboral
13-Brose
14-Efes
15-Milano
16-Zalgris
Bu benim hala tam oturmamasına rağmen kadroların muhtemel sezon tahminim .

1-Cska
2-Fb
3-Real
5-Barca
6-Maccabi
7-Oli
8-Daçka
9-Kazan
10-GS
11-Kızılyıldız
12-Laboral
13-Brose
14-Efes
15-Milano
16-Zalgris

Sanki biz yukardaki sıralamadan kazan,oly maccabi ve daçkayı altımıza alabilecek potansiyeldeyiz diye düşünüyorum.BU ANLAMDA PLAY OFF ŞANSIMIZ AZIMSANMAYACAK KADAR VAR.Bizim bu sene deplasmanda maçlar kazanmamız lazım özellikle bizden sıralama olarak aşaığıda olan takımlardan mutlaka galibiyetlerle dönmemiz gerek diye düşünüyorum

Deplasmanda Alba-Zalgris-Efes-Kızılyıldız-Milano maçlarını alıp içerde 1'den fazla mağlubiyet alınmadığı takdir de çıkarız zaten.

Kadroların hepsi belli olduğunda zaten şekil şemal ortaya çıkacak.

İlk 5 için CSKA-Real-FB-Maccabi-PAO mücadelesi
6-10 arası içinse Oly-Barca-GS-Daçka-Kazan mücadelesi olur diye düşünüyorum. İki kısa transferi ile birlikte sekizincilik ve hatta altıncılık çok uzak değil.
Play-off yapmak bu takım için başarıdır. Fazlasında gözümüz yok. Asıl önemli olan sıkıntısız ödemeler, oyunumuz, İpekçi'deki atmosferimiz ile birlikte kötü imajımızı düzeltmek olmalı.
Ek olarak FB iç saha maçı için kafamda soru işaretleri var. Gerek FB yönetiminin, gerek Obra'nın ve gerekse de Melih gibilerin nasıl provakatör olduğunu biliyoruz. Zaten geçen sezon son maçtan taraftarın içinde öfke var.
Bu provakatörler bunu kullanacaktır diye düşünüyorum. Dikkatli olmak lazım. İç sahada alınacak 2-3 maçlık ceza hem bu sezonu hem de önümüzdeki seneleri bitirir.

İlk 15 maçlık periyottan minumum 7 galibiyet çıkarmamız lazım bence. 20+ galibiyet falan alan 1.olur gibime geliyor. Bizde 14 15 galibiyet çıkarabilirsek bence ilk 8e atarız kendimizi. Milano Zalgiris Efes Kızılyıldız Laboral ve Daçka deplasmanlarından galibiyet çıkarabiliriz. Laboral paramparça oldu seneye işi çok zor.

İş kadroda bitmiyor. Kim daha çok isteyip , mücadele eder savaşırsa emeğinin karşılığını alır. Bunun en büyük örneği de 3 ay önceki tablo.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle kadroyu korumuş olmalarına rağmen , bu yıl f4'ün ev sahibi olmalarına rağmen, .ülkerin geçen yılki başarıyı yakalayacağını düşünmüyorum.. Kaç maçı son saniye basketleri ile aldılar.. hem lig de hem de EL de... Geçen yıl ne yapıp edip bu kupayı alacaklardı..Kendileri istese böyle bir f4 bulamazlardı.. Çünkü ben ; Barçasız, Relasiz, Maccabisiz, Panasız, Olyisiz bir f4 hatırlamıyorum.. Bir CSKA vardı.. Bu şansı değerlendireceklerdi.. .

Bu yıl için ; birinci olacak takımın minimum 6-7 mağlubiyet alacağı kesin.. Bence 1-2 ve Schilb 'in yerine de bir takviye yaparsak, tarihimizin en iyi 2. kadrosunu kurabiliriz hatta en iyisi bile olabilir.. Takım kimyamız oturursa, sakatlık problemleri yaşamazsak çok tehlikeli bir takım olabiliriz..

F4 ün ev sahibi oldukları nerde yazıyor ? Üstelik terör olaylarından mütevelli istanbul un adaylığının ciddi anlamda sallantıda olduğu da haber geçilmişken.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terör olaylarından önce %70 ülkerindi f4.. Zaten burada olmazsa , imkanı yok!! Yine hüsran olur onlar için ! Hele ki bir de Moskova'ya verirlerse...

1-Cska
2-Fb
3-Real
5-Barca
6-Maccabi
7-Oli
8-Daçka
9-Kazan
10-GS
11-Kızılyıldız
12-Laboral
13-Brose
14-Efes
15-Milano
16-Zalgris

Sanki biz yukardaki sıralamadan kazan,oly maccabi ve daçkayı altımıza alabilecek potansiyeldeyiz diye düşünüyorum.BU ANLAMDA PLAY OFF ŞANSIMIZ AZIMSANMAYACAK KADAR VAR.Bizim bu sene deplasmanda maçlar kazanmamız lazım özellikle bizden sıralama olarak aşaığıda olan takımlardan mutlaka galibiyetlerle dönmemiz gerek diye düşünüyorum
Var zaten ama Daçka yı aşağı alamayız daha doğrusu aldırmazlar benim bu Eurolige hiç güvenim yok herseyi beklerim .Maccabi çok iyi hamleler yaptı onları aşağı almak kolay değil hemde geçen yıl küçük düşürücü bir sezon geçirdiler kendilerini affettirme yılı olur .Kazanda kadrosunu korudu bizden daha avantajlı görüyorum o yüzden onları.

1-Cska
2-Fb
3-Real
5-Barca
6-Maccabi
7-Oli
8-Daçka
9-Kazan
10-GS
11-Kızılyıldız
12-Laboral
13-Brose
14-Efes
15-Milano
16-Zalgris

Oyun kurucu transferi çok belirleyici olacaktır.oynayandan çok oynatan bir guard lazım bize.selam olsun carlos arroyo.Bilet fiyatlarını çok astronomik yapmasalarda şu yeni euroleague formatında iç saha maçları kapalı gişe oynansa.