Euroleague 2016/2017 Sezonu

Yılın takımı çok mantıklı olmuş. Sadece belki Printezis'in yerine başka biri olabilirdi. Randolph mesela. Diğer dördünü tartışmam ama. Yılın oyuncusu da Bogdanovic bence açık ara.

Yılın takımı çok mantıklı olmuş. Sadece belki Printezis'in yerine başka biri olabilirdi. Randolph mesela. Diğer dördünü tartışmam ama. Yılın oyuncusu da Bogdanovic bence açık ara.

Play off için doğru ama normal sezonu da işin içine katarsak bence Udoh. Bogdan zaten ligin yarısını kaçırdı, Udoh birkaç maç haricinde Euroleague için büyük fark yarattı.

Bize wild card verilmesi ihtimali var mı sizce ?

Daçka seneye küçülecek iyi oyuncuları Fener'e gidecek deniyor. O yüzden Daçka'ya verileceğini düşünmüyorum. Ama bizim durum da ortada. Çok isterim seneye de Euroleague'de olmayı ama bu yapımızla girmeli miyiz tartışılır.

Bence Reali geçseler bile CSKA'ya takılırlar, her ikisini de geçebileceklerini düşünmüyorum..Bunun da sebebi taktik maktik değil tamamen looser olmaları..Kulübün yapısında bu var :) Eğer CSKA gibi Oli ile oynayıp finalde CSKA veya Real'den biri ile karşılaşsalar belki alabilirlerdi kupayı..

Obra'nın winner bir koç olduğu gerçeğini taraflı tarafsız hiç kimse inkar etmez lakin İNŞAALLAH! umarız! bu akşam koçu olduğu fb takımıyla Madrid'e karşı,yada yarı finalde olmasada final maçında hemde İstanbul'da kendi taraftarı önünde yenilirlerde,kendisinin ben neredeyim ve ben looser değilim ve looser olmak istemiyorum,neler oluyor diye düşüneceği vede sözleşme uzattığına pişman olacağı bir maç olmasını temenni ederim.( Yeni sözleşme uzattığını bilerek yazdım ).erkek basketbol takımları özelinde bir şey yazmama gerek yok zaten kulüp yapıları itibariyle looser bir kulüp,malumunuz buralarda olmaları tamamen Obra sayesinde.

F4 öncesi de Melli yı almışlar. Bu sene kupayı alacak Fb. Reali çözmüş durumdalar daha doğrusu Obra Laso yu çözdü. Finalde Cska gelirse gecen yılın intikamı olacak ki hakemlerin fb lehine bir maç yöneteceklerine inanıyorum, Oli nin ise Spa ya rağmen bu sefer diğer rakiplere oranla kadro kalitesizligi onları durduracak. Fb 'nin ise en büyük avantajı taraftar olmayacak son 5 yılın 3 şampiyonu bu F4 te olmasi bu kupaya en aç olan takım Fb haline getiriyor .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz önce İst-Şirinevler'de iki Oly taraftarına onlarca fenerlinin saldırıp linç etmeye çalıştığı videoyu izledim.Adamlar ısrarla, biz Csk ile oynuyoruz,sizle oynamıyoruz neden bize saldırıyorsunuz diye dertlerini anlatmaya çalışıyorlar, etraftarında ingilizce bilen olmadığı için boş boş bakıyor insanlar. Hadi karşılıklı iki taraftar grubunun çatışmasını tasvip etmesemde anlarımda, iki Oly taraftarı Sinan Erdem' i bulmaya çalışıyor ve onlarca fenerli adamların üzerine çullanıyor. Vermesinler abi organizasyon filan bize cidden,haketmiyoruz.