Ekpe Udoh, Avrupa için resmen haksız rekabet..Finalin adı belli oldu F.Ülker vs Olympiacos..Ama şunu da belirtmek lazım Real çok çabuk pes etti :S
Oly'de koç Spanoulis'i maç sonuna çok iyi sakladı. Spa toplamda 28 dk oynadı ve takımını finale taşıdı. Laso ise Sergio Llull'u 36 dk oyunda tuttu ve son periyot adamın pili bitti. Madrid'de Llull ve Caroll haricinde istenen skor katkısını veren oyuncu çıkmaması da ilginç bir nokta... Doncic ve Fernandez 0 sayı...
fb takımı biz istemesekte finale kaldı hak ettiler doğrusu bunu anladıkta çok abartmayın,fb oyuncuları finaldeki maçta erken fark açsa bile maçı tamamen koparamazsa,madrid daha zorlu takımdı onları geçtik kupayı zorlanmadan alırız havalarına girdikleri an Oly takımı diğerlerine yaptığı acı sürprizi fb takımına alasıyla tattırır,kilit oyuncularını cska maçında yaptıkları gibi final maçındada son çeyreğe kadar maçtan kopmadan saklayabilirlerse spa liderliğinde oly fb yi yasa boğarak kupayla döner ve filmde eğlenceli olarak biter.
Bu memlekette f4 en büyük başaırıyken bir takım ikidir f2 yapıyor ve hala en büyük başarı eurocup şampiyonluğudur diyen insanlar var ve bunlar insan olmakla kalmayıp yönetici oluyor. şimdi fb euroleaguei alırsa napıcaksınız onu merak ediyorum. Ha bu son mesajım gören nadir arkadaşlara yazıyorum. Bırakın bunları açın Nba izleyin.
Dursun abi, son kısmı hariç dediklerine katılıyorum. Umarım o eğlence bizim için olur .
Bence Obradovic takımın o duruma düşmesine izin vermez. F4 gibi bir seviyede herhangi bir takımın, Oly ye karşı maçı koparması pek kolay değil, o yüzden 10-12 ye çıkan fark 2-3 e inse bile moral bozmadan kendi oyununu oynamaya devam etmek lazım.
Ya bakıyorum şimdi güzel Türkçe kullanımı vs ne diyeyim ki sana şimdi veya bu tarz düşünenlere. Sen Eurocup'ı alırken finalde oynadığın adam Euroleague'de tutunamayıp elenmiş adam oluyo yani yapmayalım artık bu tripleri yok en büyük başarı Galatasarayınmış diye. Fb Eurocup'ta oynasa şu takımla diğer takımlar bırakır oynamaz zaten.Fenerbahçe veya başka bir takım Şampiyonlar Liginde finale çıkıp, kupayı alamasa dahi en büyük başarıyı mı elde etmiş olacak ? Marjinalliğe kaçayım derken abartmışssın biraz. Final oynayana değil, kazanana veriyorlar kupayı sonuçta. Tabiki halihazırda basketbolda en büyük başarı Galatasaray' a aittir sen ne kadar utansanda arkadaş. Fenerbahçe Euroleague' i kazanırsa tutupta kendimizi uçurumdan atacak halimiz yok, Türk basketbolunda en büyük başarı onlara ait olacak doğal olarak. Elimizde malaesef şimdilik Eurocup var, daha iyisi gelene kadar en iyisi bu. Yukarıda aklıselim Galatasaraylı arkadaşlar yazmış zaten, fenerbahçe kupayı alırsa çıtayı yükseltir ve bizede ders olur diye.Buna bende katılıyorum. Bak ne güzel zihin açmışlar.Biz Nba izlerken sende biraz zihnini aç bence.