Fenerbahçe'lilerin hafızasında mesela Galatasaray'a karşı kaybedilmiş bir Euroleague finali ve şampiyonluğu yok
Galatasaray'ın futbolda aldığı Avrupa Kupaları tesadüf
Eczacı ve Vakıf desen onlar ne derler. O yüzden onlar için tarihteki en büyük başarı bu olacaktır
Adam hala çıkmış başkaları gibi tesadüf değil bu başarı diyor. Böyle bir günde bile içindeki eziklik ve acıyı ortaya çıkarmaktan geri duramıyor işte anlayın nasıl koyup yer edinmişsek.
Sanırım, bu lafların hiçbirini üstüme almama gerek yok, zira hepsinden bahsettim.
Çok takip etmiyorum voleybolu ama sanırım Vakıfbank, 3 takımın birleştiği bir takım haline gelmişti.
Burak kardeşim, bende uefa başarınızı küçümsemedim, sakinleşip bir daha bakarsan şimdi kazanmaktan daha zordu dedim, daha önce hayal edilemezken, şimdi kolay görünmesini her gruptan çıkanın kupayı kazanacağız demesini de sizin kazanmanıza bağladım.
"Bütçe ile ilgili olsaydı" diye başlayan cümlem eksik olmuş, "sadece bütçe ile alakalı değil" demek doğrusu olur. Para olmadan malesef olmuyor bu işler, ama para ile de bitmiyor.
Benim rahatsız olmamla sizin rahatsız olmanızın sebebi sanırım aynı..
Ülker ile bir birleşme oldu, sizin söylediğiniz de bu, benim söylediğimde..
http://gsbasket.org/forum/galatasar...roleague-2016-2017-sezonu-156.html#post716821 bu mesajında biraz küçümsemişsin ama, hoş olmamış.
Yaman kardeşim, bu konuda (çirkeflik) orta noktayı bulmak kolay, sadece biraz objektif olmak lazım. Tek tek, hele de internet ortamında tartışmak sadece düşmanlığı körükler. Ama Bogdan ı bile antipatik bulmak önyargının sonucudur (şimdi kesin birileri çıkıp herkes istediği gibi düşünebilir vs diyecek ama..), Belki birinizle bir yerde, tatilde, havaalanında, otelde, restoranda karşılaşırız, o zaman daha uygun ortamda bir yerde anlaşacağımıza eminim.
Sponsor konusunda demek istediğim biryerden oyuncu almaya gerek yok. Para olduğu zaman oyuncu zaten bulunur. Galatasaray gibi bir isimde Pınar yada Banvit gibi bir sponsor bulabilmeli.
Van Persie vs çok görülmemeli, Azizin çiftliğinde oynayan değil, böyleleri prim yapıyor. Bizde uzun yıllardır maç kazandıran değil, götüle top tutan makbul malesef. Ama basketbolu, daha doğrusu erkek basketbolu ayıralım lütfen bunlardan.
Bu arada, bazen hiç yazmasam dediğimde oluyor, yanlış anlaşılmak istemiyorum. Yazdığımı on kere kontrol etmek zor oluyor..