Nando De Coloooooo!
Diğer eşleşmelere nazaran Fener’in rakibi daha kolay gözüküyor. Büyük testiler çarpışıp üst tura bazıları kırılacak diğer tarafta. Ben Zalgiris sürpriz yapsa bile şaşırmam şahsen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Efes'in Perasovic ile yolları ayırmayı düşündüğü dönemlerde bu takımın sorununun Perasovic olmadığının altını net bir şekilde çizmiştim. O dönem başta Nejat Sayman ve birçok yorumcu Ergin Ataman gelse Efesi toparlar, iddialı hale getirir. Perasovic koç değil vs tarzında çok yoğun bir algı yönetimi yapıyorlardı. Bugün geldiğimiz noktada sonuç çok bariz bir şekilde ortada..
Perasovic yönetiminde Efes 12 maçta 3 galibiyet almış. Ergin Ataman yönetiminde ise 17 maçta 3 galibiyet almış ve üstüne Toney Douglas ve Sonny Weems gibi oldukça kariyerli ve pahalı oyuncular transfer edilmesine rağmen sonuç bu olmuş. Ezcümle Perasovic'e ciddi bir haksızlık yapıldığı bence gün gibi ortada ve Basketbol camiasındaki yaygın yabancı koç düşmanlığı bence ciddi manada rahatsızlık verici. Tübad'ın birkaç ay önce yayınladığı kriterler geldi aklıma ve beni bir gülme aldı Sert Kriterler olsun, yabancı koçlar çalışmasın, sonra ortalık kendini yeterince geliştirmeyen yerli koçlara kalsın. Niye çünkü onlar yerli. Kriter bu mu olmalı..?
bence değil.
Güzel haber. Giannakopoulos ya Euroleague yönetimine sözünün geçmesi için blöf yapmaya devam ediyor. (Sezon sonuna kadar devam edebilir bu) Ya da Euroleague'i bitirmek istiyor. Pao yanına 2-3 büyük kulüp çekmediği taktirde bir anlamı olmayacaktır bana kalırsa. 1-2 sene Fiba organizasyonunda devam ederler sonra mecburen geri dönüş yapmak zorunda kalırlar. Geri kalan 10 kulüp birliktelik gösteriyor hep. (Euroleague, bu yaz takımlara dağıtılan parada kesin artış yapar bu olaydan sonra)Panathinaikos Euroleague'den çekildiğini açıkladı. İşte bizim için bulunmaz bir fırsat