Abi kusura bakmayın da herifler neyine alsın ki bizi? Salonun yok, harcamaların düzensiz, maaşların daha düzensiz, bin tane oyuncuyla Fiba'lık olmuşsun, katıldığın son senelerde de Euroleague'in tüm karakterine aykırı olarak birden çok kez seyircisiz maç oynamışsın. Daha Euroleague'in kimliğine, yapılanmasına bir şampiyonluk kazanmasına rağmen halen çok bakir olan Fener taraftarı bile hem yerel seviyede ve özellikle de Avrupa Kupası maçlarında sahaya bir şey atılmayacağını, taşkınlık çıkarılmayacağını öğrendi. Zaten herifler bu bilinçleri sayesinde her maç tribünde bizim kadar küfretmelerine, maçı dağıtmalarına rağmen cezadan yırtıyorlar, bizse her 2 Fener maçından en az 1'ini seyircisiz oynuyoruz. Salonu malonu yine geçtim Giresun kadar da kadro kursan hiçbir oyuncuya sıkıntı yaratmayacak bir maaş skalası yaratman lazım artık. Tribünlerde olay yapmayı bırakıp Euroleague gibi bir yerde seyircisiz maç oynatmak gibi bir abukluğu yaşatamayacağını öğrenmelisin. Bunları yaparsak herifler de eşek değil, bu kulübün taraftar potansiyelini de biliyorlar ve illa ki B lisansla da olsa davet ederler. Ancak bizim bunu kısa vadede yapacak yönetimimiz, bu seyirci karakterini özümseyecek taraftarımız var mı, hiç zannetmiyorum ben. Bu yüzden de niye almıyorlar diye soramıyorum. Galatasaray son 2 katılımında yaptığı saçmalıkları yapmayıp Mahmuti'nin siftahı ve Ergin Hocanın Eurocup zaferinin üstüne bir kimlik oluşturabilseydi zaten bugün Euroleague'in hiç yoktan Brose kadar gediklilerinden oluruz. Şu anda bu seviyeyi Bayern gibi, Kuban gibi, Darüşşafaka gibi ve hatta Partizan gibi bizden çok daha fazla hak eden yapılanmalar var. O bir davetiye ortaya çıksa da bu takımlardan birine gider diye tahmin ediyorum.