Eyvallah usta bak ilkokul çocuğa anlatır gibi tekrar anlatalım bizde o zaman. Ülker, Fenerbahçe birleşti senin yönetimin ne yaptı? Fenerbahçe kendisiyle birleşecek ve ona her sene 20 Milyon Dolar verecek sponsor bulmuş sen ne yaptın? Hayır serbest piyasada adamlar birleşecek, kendilerine para verecek sponsor bulmuşlar bunun neresinde haksız rekabet? Takmışsın bir A lisans A lisans gidiyorsun sen her sene 20 Milyon Dolar harcama yap, salon yap, o salonu doldur bırak sana Euroleague'in A Lisans vermesini sen Eurolaegue'e A Lisans verirsin.
Tamam mıdır fikirlerimizi söyledik bu konuda bence artık, anlaştık veya anlaşamadık ama artık bitsin mi bu konu. Her Fenerbahçe Doğuş başarısında burası artık aynı sıkıcı muhabbetlerle dolmasın.
Bi ornek daha veriyim bunuda anlamayan olursa daha fazla zorlamiycam. Bugun 19 mayis ataturkun samsuna cikisi kutlaniyo. Hergun bin kisi gemiyle samsuna cikiyo ama niye onlar kutlanmiyo? Bi gemi samsuna yanasip karaya cikinca 100 yil kutlanacak noluyo? Hepimiz biliyozki aslinda kutlanan milli mucadele surecinin baslamasidir. Hersey bi ilk adimla baslar ve o ilk adim olmadan daha sonraki surecler gerceklesmez.
Ben bizim yonetimlerimizin eksikliklerini tartismiyorum. Onlari yazmaya sayfalar yetmez. Benim iddaa ettigim teksey buraya gelip fener guzellemesi yapan sizma kuslarin ve icimizdeki irlandalilarin soylediginin aksine bugun fbnin geldigi noktanin sebebinin ulkerin a lisansi oldugunu soyluyorum. Bunun icinde cok basit bi soru sordum. Herkes kendikendine o soruyu cevaplasa hersey ortaya cikar. Soru su. Cevabida sadece 1 rakam. Cok kolay bi soru ama sayfalarca yazanlar bu soruya cevap ver-e-miyor cunku biliyolar cevabin kendi argimanlarini curuttugunu.
Ulkerin a lisansi mirasi olmasa yani efes-ulker rekabeti devametse 2006dan bugune gecen 12 senede fb kackez yurolige katilabilirdi?
Son düzenleme: