• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 3.Hafta | Maccabi 98-92 Galatasaray

Her hücumları basket bu nedir arkadaş biraz savunma yahu 1-2 tane boş gönderemezmi bir takım.

Weems'in karşısına Schilb yerine Göksenin'i diksene. Amacın ne Ataman???

atman nasıl bir düşünceyle russ smith'i dentmon'ın önüne koymuştu gerçekten sormak istiyorum kendisine.

Nba'den gelen heyecan verici oyun kurucu ile Nenad Kristic neden oynamıyorlar? Sakatlar mi?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle yorumlar görünce "beğen"in zıttı "Ya bi .......t!" seçeneği olsa diyorum.

Daye iyi hoş da savuması rezalet

bu maçı kazanırız kaybederiz ergin hoca eski ergin hoca değil bıraksın gitsin çok istediği futbol hocalığını yapsın yazık bu takıma

Bir hücumdan da boş döndürün rakibi be arkadaş! Yemin mi ettiniz sayı yemeye? Ataman yine berbat coaching..

her maç 100 sayı yiyoruz tebrikler

Daye bunları yedirdiği sürece zararı yararını götürür.

Dentmon maçın içinde çok tuttu birşey denecek tarafı yok ama yani her hücumda da sayı yenilmez ki.

Adamlar üçer üçer gidiyor, resmen izliyoruz.

bi hucumda sayı atamasınlar be arkadaş bu nedir ya

Forumu fazla takip edemiyorum ama Daye yeni Erceg'imiz diyen oldu mu acaba? Kesinlikle öyle çünkü

2.18 boyunda düşen topu izliyor adam çıldıracağım gerçekten.

Geçmiş olsun.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takım böyle giderse zor galibiyet alır

Faulü yanlış tarafa çaldın şerefsiz hakem!

Herifler 40 yılda bir kaçırıyor onun da ribaundunu alamıyoruz. Bu sene çok saç baş yolacağız, fıtık oldum şu 3 dakikada.

Micov yorgunluktan bitti, adım atacak gücü yok. Gör şunları koç artık. İnat etme Allah rızası için, çocuk oyunu değil bu, Eurocup da değil Eurochallange da

Geri