Euroleague 3.Hafta | Maccabi 98-92 Galatasaray

yahu takıma kızıyoruz tamamda hakemler kasti olarak bizi doğruyor bu 3 maçta da böyle oldu .. kesinlikle hadi cska maçı hakem farkın kapandığı yerlerde devreye girmesede kaybederdik te şu son iki maçı hakemler yüzünden kaybediyoruz..kesinliklle kasti yapıldığını düşünüyorum ben kasti olarak çifte standart uygulanıyor

F4 yaparız diyenlerle F8 yaparız diyenler birbirine girdi burda son 2 ayda.

yazık. Oyuncu göndermekle olmuyor artık.

Ergin Ataman İstifa !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göksenin sana ne yaptı koç? Şu savunmayla, üstüne yorgunluktan bitmiş adamlarla, görmüyor mu gözlerin de maçın gittiğini anlamıyorsun.

Amacın ne, inadın ne, düşüncen ne? Diebler mı kazandıracaktı bu maçı sana, yoksa yorgunluktan adım atamayan Sinan'la Micov mu?

5 dakika 10 dakika süre versen adama, kabus gibi çökse Weems'in Gou'nun veya Seeley'in üstüne. Adamlarda at koşturur gibi takılamasalar ortalıkta. Kötü mü olurdu?

Ne istiyorsun anlamıyorum ki

En çok sayı atan 3. takımız ama sonuncuyuz. Bu istatistik bile sahada Diebler'in değil de Göksenin'in olması gerektiğine dair bir gösterge. Sadece puan tablosuna bakmak yeterli.
4'te 3 hatta 4'te 4 yaparak başlayabilirmişiz bu arada.

Emir ve Göksenin'i oynatmayıp Diebler'a bel bağlamak neyin kafası ?

Zaten savunmada hep geçiliyoruz, geçen sene örneği var neden tam sahadan almıyoruz top kaybına zaten müsaitler, kadro derinliği var, hoca yeter ya resmen sıvıyorsun artık.

Bu takimda olmasi gereken isimler dentmon
Sinan
Goksenin
Micov
Tyus

Arkadaşlar bu seviyenin üstü değil de yani hadi bu seviyedeki 5 oyuncumuz varken diger kalan 7 oyuncunun hadi deonla pleiss bir nebze arada kalabilir de kalan 5 oyuncu leştir.Bu leşin sahibi de bu oyuncuları kadroya katan zattır.Alsın hepsini gitsin.YAZIKTIR!!!!

Neyse 100 yemedik. Bu takım, bu kafayla bir arpa boyu yol ilerleyemez. Topu Gou'nun getirdiği takıma 35 saniye kala ikili sıkıştırma getirmek, 6 sayı farkta yalandan top savunacak kadar ümitsiz olmak, Göksenin gibi bir savunma adamını hiç oynatmayıp Weems'in şovunda Maccabi'ye maç kopartacak şansı vermek sadece sistemsizlikle açıklanacak bir şey değil. Hoca kafa olarak da buralarda değil. İşin kötüsü öyle bir takım var ki Göksenin de oynasa yandaki 4 adam savunmada onun yanında çok sırıtacak, bugün dili dışarı çıkana kadar Sinan'ın yanında kalan oyuncular gibi. Bu seneyi rezil bir şeyle kapatmayıp 10 galibiyet görmek başarı geliyor bana. Bir Euroleague takımının 2'si kendi yerel liginde olmak üzere oynadığı 7 resmi maçtan 6'sında rakiplerinin 80 sayının dahi altında tutamaması ne demektir!

14/24 ikilik atarken 37/15 üçlük atmışız kritik noktalardan biride bu içerden oynayamadık ve aynı zamanda içerden savunamadık da her zamanki gibi. Jon Diebler 16 dakika sahada kalmış ve takıma kattığı hiç birşey yok 2-3 tanede boş üçlük kaçırdı şu 16 dakikayı Göksenine verse hem savunmada birşeyler farkederdi hemde 2 üçlük felan sallardı aslanım kendini çok geliştirdi, Daye 16 dakika sahada kalmış bu adam sezon başından beri takımı sırtlayan adam sadece 16 dakika kaldı oyunda! Ergin hoca ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Maçta ufak da olsa yüzümü güldüren tek şey Dentmon'un 22 sayı 4 asist 3 top çalmayla oynayıp sorumluluk almasıydı. Ergin hocanın verdiği maçlardan bir diğeri oldu bizim için.

F4 için kurulup galibiyet göremeyen tek takım biz olacağız galiba.

Bu arada EL'de biz ile birlikte en kötü takım Maccabi'dir.(Kadro değil oyun olarak)

Her takıma 100 sayı attıracak potansiyelimiz var.
Russ Smith ve Tibor Pleiss'li dakikalar maçın farkını oluşturdu. Bu ikili ne hücumda ne savunmada işe yaramaz.
Russ Smith'in pasını Sabri'nin muhteşem ortalarına benzettim.

İlk yarıyı önde kapattık ama rakip 3. çeyreğe baskı ile başlayıp öne geçti ve tekrar onu yakalamamıza izin vermedi. Rakibin bu kadar kolay hata yapabildiği bir maçta Göksenin mutlaka süre almalıydı.

Bu deplasmanı da kazanamıyorsak, bu sene hiç bir deplasmanı kazanamayız demektir. Evimizde de en fazla 4-5 maç kazanıp sonuncu oluruz bu oyunla...

ARKADAŞLAR FARKINDA MISINIZ? BELKİ EUROLEAGUE İN EN YETENEKSIZ TAKIMI DEĞİLİZ AMA SUAN EUROLEAGUE İN KÖTÜ TAKIMIYIZ.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atarak maç kazanılmayacağını hocanın kafasına vura vura öğreten rakiplerimize teşekkür ederim , bu saatten sonra tek söyleyeceğim şey İSTİFA!