• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 3.Hafta | Maccabi 98-92 Galatasaray

bu ne ya şimdi de ribaund alamıyoz. Geçmiş olsun. Fark 9

Takımda şu anda neden Diebler 5´de, Göksenın yedek, bana birisi acıklasın.

Sıfır çekmeyelim de.

Şaka maka Arroyo olsa şu maçı rahat kazanırdık. Savunma zaten yapmadık, hücumda organize olurduk en azından.

ergin hoca ne yapıyorsun ya iverson varken o nasıl bi 5. hemde maçın kopma noktasında. yazıklar olsun

gecmis olsun. keske göksenini bir kac dakika kullansaydik. özellikle dieblerin sutlari girmiyor iken

Euroleague 3.Hafta | Maccabi - Galatasaray

Her maç 100 yiyoruz neredeyse yüzünde mi kızarmıyor KOÇ ?

Sen el altından dopingci Hidayetle bağlamışsındır gerçi Milli takım işini.

Yok kardeşim gene bi umut geçtik TV karşısına olmadı olmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an sanırım Schilb beş numara oynuyor.

Bu Diebler da hoca da forumdakilerde ne görüyor ya

göksenin 1 dk bile oynamadı ya. Ben daha ne diyeyim

52 saniye kala ne molası bu ?
Skor 98-90 :))) Koç mantığı bitirdi resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diebler gerçeği var ne yaptığını çözemediğim neden parkede olduğunu anlamadığım.

Göksenin'e 10 dk süre versen kazanmıştık şu maçı. Egonla, inadınla gurur duy..

Polyannacılık yapmaya gerek yok.Takıma müdahale şart.Gidenler olmalı kesinlikle

Ağır konuşucam artık Euroleaguenin en leş savunmasına sahip takımıyız ve bu kafayla maç kazanamayız.

Forumun polyanna ortamı bozulmasın diye yazın yapılmaya korkulan bütün endişeler bir bir ortaya çıkıyor.Çok yiyeceğiz ama çok potansiyelimiz var çok yüksek hücum gücümüz olacak deniyordu.Görüyoruz durumu.Gereksiz derecede risk içeren bir planlama yapıldığı ortadaydı.

Müdahale lazım da nereden başlamak lazım oraya o da ayrı konu.Her sene tonla transfer yapılıp sezon ortasında birilerinin değişmesinden ve yine tonla transfer yapılmasından çok rahatsızım.

Bravo öyle bir takım kurulmuş ki hazırlık maçlarından belliydi zaten.

Sezona 2 galibiyet 4 mağlubiyet ile girdik.

100 yememek başarı!

Daye'nin savunmasına dikkat çekerken burdan biri sallamıştı...Artık ben pes ettim Schilb, Daye, Smith ve Dentmon malesef bunlarla her takımdan bu skorları yersin.Geçmiş olsun bundan sonrası için artık hayal bile etmiyorum.

Geri