Euroleague 4.Hafta | Galatasaray 87-103 Fenerbahçe

Taraftarımız,fark 10'a indi diye çıldırıp oyuncularını azarlayan rakip takım koçu yerine bu çabanın zerre nasiplenmemiş kendi koçlarına tepki gösterse daha iyi olurdu.

Hoca yı savunduk ama gerçekten bir kan değişimi şart artık olmuyor bu görünüyor.takımın bir tek hücum seti olmadığı gibi savunmada da ne yapiyoruz belli değil. İzliyorken üzülüyorum ve bu sezon bu Kahır bitmez

Ergin hocayı bugüne kadar en çok ben savundum ama bu takım senin eserin koç. Eurocup şampiyonluğunda nasıl en büyük payı sana verdiysek, bu başarısızlıkta senin eserin. Pleiss, Smith, Diebler ile kumar oynadın. Kazansaydın en büyük pay yine senindi ama kaybettin.

Mağlubiyeti,kötü savunmayı,100 yememizi,herşeyi geçtim de...

Hazırlık maçları,lig ve euroleague maçları dahil 20 kusur maç oynadık, hepsinde aynı terane. Bir koç, 1-2 maçta takımı çözemez ama,20 maçtır oynanan oyundan ders almayan ve B planı üretmeyen Ergin Ataman Galatasaray' ı kafasında bitirmiş.Bundan ötesi yok. İstifa etmesi kendisi ve bizim için en hayırlısı olacak.

Yok abi Ergin Hoca bişey dicem sana da forumdan atılırım diye demiyorum. Son hizmetini de yap şu son Euroleague sezonumuz bu kadar işkence geçmesin. Kağıt kalem olur, word dosyası olur. Pdf de yapabilrsin, daktilo bile olur. Sen yaz mektubu hemen kabul edilir.

X yerine y oynasa,şu oynasa bu oynasa mevzularını kapatırız umarım bundan sonra çünkü takım baştan aşagı yanlış neresinden tutarsan tut elinde kalıyor evin ezeli rakibinden 103 sayı yiyorsun bunun mantığı izahı yok böyle saçma oyuncu tercihleri oyuncu kadrosu olamaz ciddi bir başarısızlıktır bu ve bu taraftara bunu yapmaya kimsenin hakkı yoktur!!!

Yukarda Ceyhun bey değinmiş. Tekrar tekrar değinmek lazım. 74 sayı ortalamayla oynayan ezeli rakibimizden bu atmosferde 103 sayı yedik.

Teşekkürler Koç.

Bu kadrodan çok bir şey beklemeyin, euroleagude de galibiyet almamız bile çok zor. Tam bir toplama takım, her şeyden biraz var ama hiçbir şeyden tam yok...