Euroleague 4.Hafta | Galatasaray 87-103 Fenerbahçe

Böyle rezil bir kimyayı nasıl kurdu hala aklım almıyor? Özellikle bu kadro uçar kaçar diyen arkadaşlar 4te 0ı ve bu rezilliği bana anlatsa çok daha iyi anlayacağım. Koçun bugün kovulması lazım yenilirsin eyvallah gayet normaldir çünkü Fenerbahçe çok iyi takım. Ama dalga geçer gibi Sinanı oyuna almamasını ve son dakikaları salonun en güzel yerinden seyretmesini anlamıyorum

Yine 90larda yiyeceğimiz bir maç gibi duruyor. Geçmiş olsun.

Çocuklar beni kırmadılar ve 103 yedik. Hepinize yazıklar olsun. Bu takımdan derhal koç ve getirmiş olduğu R. Smith, Schilb, Pleiss, Diebler ve Emir denen ruhsuz adam gitmedikçe Türkiye ligine de havlu atarız. Önümüz karanlık ve buna neden olan tek bir kişi var şu an koskocaman yazacağım :ERGİN ATAMAN.

Oktay Mahmuti Jamon Gordonunu alıp gelsin hiç değilse ruhsuzluktan kurtulup biraz direnç koyabiliriz rakiplere bu şekilde giderse 0/30'a doğru gideceğiz savunma anlayışına ihtiyacımız var

Bugün bu durumdaysak bunun tek sorumlusu ERGİN ATAMANdır bu kadroyu biz kurmadık.Sezon başı forumun neredeyse tamamı bu kadronun savunma yapamayacağını söylerken kahin değildik heralde.Kimse kusura bakmasın ama bu duruma bağıra bağıra geldik.Bu saatten sonra kan değişikliği gerekli hale gelmiştir.

Maçtan önce Eurocup'ı taraftarın kazandırdığını iddia eden arkadaşlar vardı. Görüyorsunuz ki takım kötü olunca taraftarın baskısı bir yere kadar...

Fenerbahçe sezon başından beri iyi oynamıyor. Oturmuş düzenin ekmeğini yiyorlar. Bizde ise düzenin "d"si bile yok. Olacakmış gibi de durmuyor. Maçın tek iyi yanı Russ'un performansıydı.

7 dakika 1 asist 0 sayi. Kagitta boyle yaziyor, iyi ki kagida bakip elestiriyormusuz boyle sahada olan biteni gorunce kagittan daha vahim seyler goruyorsun daha cok moralin bozuluyor.

Diebler ve Schilbide koltugunun altina al ve birak hoca artik. Koskoca sezonu goz gore gore mahvettin. Schilble diebleride gittigin yere gotur mutlaka ama...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca resmen milli takıma koç seçilmeden kovulup milli rakım koçu olayım diye uğraşıyor. Sonrada ben bırakmadım onlar gönderdi diyecek herhalde. Başka hiç bir izah bulamıyorum bu konsantrasyon eksikliğine.

Yani şu kadronun savunma yapamayacağını uçan kuş biliyordu be hocam.Polyannalar hariç bütün forum yazdı bunu.Dünyanın en saçma kadrosu kuruldu.Keşke EL eski formatında olsaydı da bu eziyeti izlemek zorunda kalmazdık,hemen elenir giderdik...

Bütçe verin verildi kombine alın alındı fakat sonuç büyük bir hüsran şu sene bitsede biz de çileden kurtulsak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Problem şu ki hala forumda birileri birilerine laf sokma yarışında, kimisi de hala Ergin Ataman'ın büyük bir koç olduğunu ama kasıtlı olarak bunu yaptığını düşünüyor. Ataman basketbol bilgisi aşırı sınırlı bir adam bunu bugün artık net oğlu net gördük. Ya en basitinden 50 yıldır aynı seti uyguluyoruz Schilbin hoşiuna gidiyor diye artık bu seti bilmeyene internet bağlamıyorlar. Adamlar aynı oyunu üst üste 4 hücum oynadı 3ünü Datome attı 1ini Nunnaly kaçırdı daha çok yapmışlardır belki takip edemedim artık sinir harbinden ve daha 4 senelik basketbol izleyicisiyim Mahmudi'nin CSKA maçıyla başladım. Ataman net kötü bir koç basket bilgisi vs olarak ama mütiş bir politikacı, motivasyon edebilen bir adam. Buraya da bu gücüyle geldi. FBye yenilmedi çok uzun zaman kendi evinde ama artık çatırdadı. Sanırım kadro dolu olunca o kendine inanan cemaati oluşturamıyor. O yüzden de rotasyon güçlü olunca başarısız oluyor. Savunma da, hücum da bilhassa avrupa basketbolunda hep sistem işidir, oyuncuya endekslenemez. Acemilikler ortada. Hoca bi git artık hadi bi zahmet.

Hoca şu sıralar twitterda kim onu eleştirirse bloclamakla ve onaylı takipçilerine açmakla meşgul! olduğundan takımla yeterince ilgilenemiyor olsa gerek.
Bugün utandınmı hoca?
Benim bir Galatasaraylı olarak içim kan ağlıyor bugün nasıl uyurum onu düşünüyorum.
İlla elinde düşük bütçe 6 kişilik rotasyon olunca mı başarılı olacaksın?
Kadro mühendisliği bu kadar mı kötü yapılır?
Takım neresinden tutsan elinde kalıyor yazık vallahi yazık.

Oyun kurucu ve kanat transferi bakılıyor suan bildiğim kadarıyla. İsim bilmiyorum ama Tanju abi gelip bilgi verebilirse çok makbul geçer( İSİM DEĞİL)? Oyuncuların kalitesi hakkında.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb ile bu işin yürümeyeceği geçen seneki Bayern ve Canaria maçlarından belliydi. Diebler'ı niye aldık başından beri meçhul, Russ kesinlikle Eurolig seviyesi bir guard değil; son çeyrekte FB Ülker'in boş döndüğü bir hücumda potaya hemen kendi atacağına biraz bekleyip, oyun kursa belkide maç bizim olacaktı ama hep kendi potaya gidiyor hemde hemen, acilen gitmeli!!! Thompson ilede bu iş yürüyecek gibi değil!!! Kadroda revizyona gidilmesi şart. Bugüne kadar FB Ülkerin bütçe avantajı olduğunu savunanlardandım ama sen takımın nerede nasıl oyuncuya ihtiyacı olduğunu koca bir yaz teshiş edemezsen ve böyle abuk sabuk bir kadro kurup Euroligde oynamatya kalkarsan; kusura bakma Ergin hoca, bu iş buraya kadar demektir. Kan değişikliği lazımdır.

Ataman: "Russ Smith'in gönderilmesi söz konusu değil. Mac planimizda yoktu ancak Sinan sakatlanınca sahada yer aldı. Bugün bize ışık verdi."(TRENDBASKET)

Nasıl yani ? 2 ay önce Eurolig'in en önemli oyun kurucusu olacak dedigin Russ smith nasıl maç planında olmaz koç ? İyi saatte olsunlar.