Ergin Ataman:"Transfer düşüncemiz yok. 30-40 M $'lık bir takım değiliz. Savunmada sorunumuz var ama kendi içimizde bunu halledeceğiz." 10 milyon doları nasıl kullandığın ortada 30 versek oda yanacak. geçen yıl 6 milyon dolara oynayan takımı özledim.
O Dixon'dan ziyade Obradovic ile alakalı bir durum.Nba'e giden Bogdanovic'te sağlam savunmaya başlamıştı Obra gelince.Adam mücadeleci bir takım kuruyor.Bizdeki oyuncuları ver savunma güçleri 1-2 kademe artar.Ya da şöyle diyeyim bir şekilde oyunculara bağırıp çağırıp korkutarak,otoritesiyle savunma yaptırıyor.Molada nasıl fırça çektiğini görüyoruz.İşte bizdeki eksiklik bu.Ben hocanın kenarda oturup izlemesini hiç beğenmiyorum.Sen maça bu kadar az müdahale edersen arada ses tonunu yükseltmezsen oyuncu da evlere şenlik takılır tabi
Coach
1-hücumda sorunumuz yok
2-kısa savunmamız kötü
3-Micov Sinan ve Göksenin dışında savunma yapan yok
4-pota altında iyi savunamıyoruz
5-Daye hücumda iyi, savunmada kötü
6-Russ Smith'i göndermeyeceğiz demiş
Benim bu söylenilenlerden anladığım kısa savunmacı alınacağı, savunmacı 4 numara alınacağı ve hocanın Schilb,Diebler,Thompson'dan en az ikisini göndereceği, bence teşhis doğru umarım acilen tedavi yapılır
4 maçta 395 sayı yemişiz
Ergin Ataman:"Transfer düşüncemiz yok. 30-40 M $'lık bir takım değiliz. Savunmada sorunumuz var ama kendi içimizde bunu halledeceğiz." 10 milyon doları nasıl kullandığın ortada 30 versek oda yanacak. geçen yıl 6 milyon dolara oynayan takımı özledim.
Geçen sezon final oynayan iki takıma yaklaşık 90 atıp fark yemek durumun trajikomikliğini gösteriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi