Bende dahil olmak uzere hepimiz savunmadan dert yaniyoruz, simdi ilk besimizi yazacagim ayrintilara inecegim.
Dentmont - savunma yetersiz
Tyus - fazlasiyla savunmaci ve iyi katki aliyoruz -
Daye - son mac haric fena gozukmedi savunma olarak -
Sinan - soylemeye gerek yok elinden geleni fazlasiyla yapiyor-
Micov - bana gore savunma becerisi 0 yaziyla sifir -
Goruldugu uzere dentmont ve micov haric savunma eh iste dedirtebilir - ama ne zaman sinan ve daye savunmada aksarsa iste o zaman takim kesin 100 sayi yiyor.
Eldeki imkanlar cercevesinde cozumler nedir ? herkesin aklina ilk gelen Goksenin oluyor haliyle- baska ? Pleiss - daha tam gosteremedi kendini, ama katki almaya baslarsak iste o zaman yedigimiz sayilar da gozle gorulur azalmalar olacak.
Scillb - birakin savunmayi felan, cok asiri durgun bir goruntu sergiliyor- acaba daha atletik olamaz mi diye insan dusunmeden yapamiyor.
Dibler- savunma beklemedigim tek oyuncu- hucumda iyi olsun savunmasi soyle dursun.
Dean thompson - vallahi anlamak icin zorluyorum kendimi ama hicbirsey anlamadim kendisinden. pozisyonu tam olarak nedir onu da bilmiyorum. center mi oynuyor ? kisa forvetmi ?
Rush smith - ayakta kalabilirse en buyuk savunma bu olur kendisi icin. o kadar zayif ki - ucluk atarken takim arkadaslarindan yardim edin de su topu potaya gonderelim diyecegini bekliyorum.
Emir - ismi hidir elinden gelen budur. Hocanin yerinde olsam savunmasini gelistirmesi yonunde telkinlerim olurdu.
unuttugum kimse yoktur insallah- isin ozeti su - Dean thompson - pleiss - emir ve goksenini sadece savunma agirlikli oynatirdim. hic degilse dengelenirdi bazi seyler. belki yine yeniliriz ama 70-75 sayi yer, oyle 100 sayilar yemeyiz en azindan.
bugun ki mac sonucuna gelince - Galatasarayimiz 79 - fb ULKER cikolata gofret spor 70