Euroleague 4.Hafta | Galatasaray 87-103 Fenerbahçe

Göksenin in kısıtlı süreler sahada olacağını düşünürsek, dixon ve Sloukas ın çok yipranmayacagı tahmin edilebilir. Bu yüzden Sloukas ve Dixon un savunma yaparak yipranmalari saglanmalı. Burada evladım Russ Smith çok önem kazanıyor. Enaz 15 dk oynatarak hem Sloukas ve Dixon un ona savunma yapması hemde Russ un özelikle dixon a sert savunma yaparak çok fayda alabiliriz russ 'tan. Ki Fenerbahçe maçında iyi oynaması taraftarın ona destek vermesi ve onun da özgüven kazanması açısından çok önemli.. Ama nerde o adalet... Sinan Güler 35 dk, 4 top kaybı, 3FT 4/11..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen yeniliriz maç sonu Ataman en iyi ve en yüksek bütçeli takımlardan biriyle oynadık diye açıklama yapar.Buradaki sorgusuz sualsiz destekçileri de ''Takım iyi yolda Fenerbahçe'ye şu kadar sayı attık'' diye kendilerini avuturlar.

Fener ligin en az sayı atan takımlarından biri, ama savunması en iyi olanı. Biz de en çok sayı yiyen en çok sayı atan takımlardan biriyiz. Savunmayla, hücumun karşılaşması olacak. Arkamızda 12000 ateşli taraftar ( umarım sahaya birşey atılmaz) bu maça ölüm kalım maçı gözüyle bakacağız. Bogdanovic'in yokluğunun bizim ekmeğimize yağ süreceğini düşünüyorum. Onları Bogdan yokken, tarafarla birlikte yenebileceğimizi düşünüyorum. Bu maçı muhakkak almamız lazım, aksini düşünemiyorum bile.

Bir de mümkünse Russ Smith az oynasın. Udoh ve Vesely blok manyağı yapabilirler onu. Sinan'ı biraz dinlendirse yeter. Çok fazla sahada kalmasına gerek yok. Diebler bu maçta biraz kendini belli ederse çok iyi olur, artık vakti geldi. Schilb de hiç üçlüklerle uğraşmasın organizasyona yardım etsin yeter. Tyus, Daye , Micov ve Dentmon'dan patlama bekliyorum.

Hocam nolursun bu maçlık oyunu hızlandır. Fenerbahçe düzende kaldığı sürece bir şekilde kötü bile oynarken momentumu eline alıyor. Bogdanovic de yokken iyice yavaşlatacaklardır oyunu ve uzunlara yıkacaklardır. Maçın başında da ne olursa olsun Tyus ile başlamalıyız . 2 senedir Tyus ne zaman benchten gelse oyuna ısınamıyor . Geçen sene Ahmet Çakı da bunu söylemişti. Kulak vermek gerek.

Bugün %100 yeneceğiz fenerin maçı alma ihtimali bile yok. İlk yarıdan 15 20 fark atarak maçı bitiririz sezonun en kolay maçı bizim için.

Gelenekten dolayidir ki kesin kazanırız. Taraftarin etkisi büyük olacak. Bogdanovic'in olmamasi büyük şans.

Bizim için maçı kazanmaya etki edecek faktörler seyirci ile birlikte Daye ve Dentmon'in skora katkısı.

Fenerbahçe'de ise sezona iyi baslayamayan Datome ve şans kucağına düşen Nunnally'nin performansı. Bu iki oyuncuya dikkat etmeliyiz en çok. Çok pasif kaldılar bu sezon takımda.

Kerem üstad aynen seninle hem fikirim. Yanlız Melih Mahmutoğlu'da bizim maçlarda azıtıyor.Ergin hoca onuda hesaba katmıştır umarım !

Kazanırız. İlk çeyrek takım, tüm salonla birlike rakibin üzerine akar. Nunaly'e oyanam şansı gelecektir ama o atmosferde zor işi.

Kazanırız, kaybederiz orası bilmiyorum ama şu bir gerçek ki bu taraftar artık savunma yapabilen bir takım görmek istiyor!! Bu oyuncuları belli bir savunma kalıbına sokması lazım hocanın..Bunu yapabilir mi bilmiyorum ama savunma yapmak zorundayız..Bunu bu maç özelinde söylemiyorum her maç için geçerli..

Kızılyıldız maçında 2-3 tane hücumu savunsaydık maçı kazanmıştık!! Maccabi maçında da aynı şeyler geçerli..Maccabi maçının ilk yarısı gibi oynayıp üzerine çok daha iyi savunma yapmamız lazım..Bizler seyirci olarak maçı, maç önünde bitiriyoruz zaten resmen adamlar 2-0 çıkıyorlar maça :)

Artık gerisi hoca ve oyunculara düşüyor..Umarım galibiyet çıkarırız ve bu bizim için bir başlangıç olur..Bazı arkadaşlara şimdiden söylüyorum, bu maçı kazanırsak "hocaya laf edenler" diye yazılar yazmayın lütfen :) Sizde iyi biliyorsunuz ki bu maç kazanılırsa bu taraftara yazar şimdi ;)

Daniel Hierrezuelo, ilk iki haftada Panathinaikos-Zalgiris ve Bamberg-Unics Kazan maçlarında baş hakem olarak görev yapmış, ev sahiplerine toplam 45 faul çalarken deplasman ekiplerine ise 47 faul çalmış. Ev sahipleri bu iki maçta 53 kez çizgiye giderken, misafir takımlar ise 46 kez çizgiye gitmiş.

Boris Ryzhyk ise ilk iki haftada Maccabi-Real Madrid maçında baş hakem olarak görev yapmış, ev sahibine 22 faul çalarken konuk takım için ise bu sayı 19. Maccabi 16 kez çizgiye giderken Madrid ise 14 kez serbest atış kullanmış.

Jakub Zamojski, Olympiakos-Efes maçında 2. Yardımcı olarak görev yapmış. Bu maçta ev sahibine 19 faul çalınırken deplasman takımında ise bu sayı 26. Olympiakos bu maçta 26 kez çizgiye giderken Efes 15 serbest atış kullanmış.

Bobby Dixon-Kostas Sloukas ikilisi, Bamberg ve Barca maçlarında beraber oynadıkları süre 17:01
33-24 Fenerbahçe önde, +9

Vesely, Bamberg ve Barca maçlarında oyunda kaldığı sürede 64-83 FB geride, -19

Jan Vesely-Ekpe Udoh, Bamberg ve Barca maçlarında beraber oynadıkları süre, 29:49
41-62 Fenerbahçe geride, -21 (Bamberg maçında -11, Barcelona maçında -10)

Bu bölümde FB 12/28 iki sayı, 3/8 üç sayı (15/36 FG), 8/13 serbest atış
Barca ve Bamberg ise 15/24 iki sayı, 7/23 üç sayı, (22/47 FG), 11/14 serbest atış

Ribaundlarda 21-27, asistlerde 11-14 FB geride. Fenerbahçe’nin 1-7 top çalma-top kaybı bulunurken rakiplerinde ise 5-7.

Datome-Vesely-Udoh üçlüsü, Barca ve Bamberg maçlarında beraber oynadıkları süre 17:53
22-37 Fenerbahçe geride, -15 (Bamberg maçında -12, Barca maçında -3)

Fenerbahçe, 9/20 iki sayı, 1/2 üç sayı (10/22 FG), 1/3 serbest atış
Barca ve Bamberg, 9/17 iki sayı, 5/11 üç sayı (14/28 FG), 4/4 serbest atış

Ribaundlarda 9-17, asistlerde 7-10 FB geride. Fenerbahçe’nin 4 faulüne karşılık rakiplerinin 10 faulü bulunuyor.

Antic-Udoh ikilisi, Barca ve Bamberg maçlarında beraber oynadıkları süre 28:39
59-48 Fenerbahçe önde, +11 (Bamberg maçında +9, Barca maçında +2)

Fenerbahçe, 11/25 iki sayı, 9/16 üç sayı (20/41 FG), 10/10 serbest atış
Barca ve Bamberg, 16/32 iki sayı, 4/9 üç sayı (20/41 FG), 4/6 serbest atış

Ribaundlarda 19-23, asistlerde 12-14 Fenerbahçe geride.

Antic-Vesely ikilisi, beraber oynadıkları süre 9:18, 15-11 FB önde

Datome, 4 numarada oynadığı süre 9:22, 18-13 FB

Bobby Dixon-Udoh, beraber oynadıkları süre 32:18, 71-57 FB önde

Kazanırız, kaybederiz orası bilmiyorum ama şu bir gerçek ki bu taraftar artık savunma yapabilen bir takım görmek istiyor!! Bu oyuncuları belli bir savunma kalıbına sokması lazım hocanın..Bunu yapabilir mi bilmiyorum ama savunma yapmak zorundayız..Bunu bu maç özelinde söylemiyorum her maç için geçerli..

Kızılyıldız maçında 2-3 tane hücumu savunsaydık maçı kazanmıştık!! Maccabi maçında da aynı şeyler geçerli..Maccabi maçının ilk yarısı gibi oynayıp üzerine çok daha iyi savunma yapmamız lazım..Bizler seyirci olarak maçı, maç önünde bitiriyoruz zaten resmen adamlar 2-0 çıkıyorlar maça :)

Artık gerisi hoca ve oyunculara düşüyor..Umarım galibiyet çıkarırız ve bu bizim için bir başlangıç olur..Bazı arkadaşlara şimdiden söylüyorum, bu maçı kazanırsak "hocaya laf edenler" diye yazılar yazmayın lütfen :) Sizde iyi biliyorsunuz ki bu maç kazanılırsa bu taraftara yazar şimdi ;)

Kızılyıldız ve maccabiyi savunma yapabilseydik son topa kalmadan rahat yenerdik. Maccabi macında hucum performansımız deplasman macına göre iyiydi.. MAccabi iyi durumda değil.. Fırsat maçlarını kaçırdık..

Kızılyıldız ve maccabiyi savunma yapabilseydik son topa kalmadan rahat yenerdik. Maccabi macında hucum performansımız deplasman macına göre iyiydi.. MAccabi iyi durumda değil.. Fırsat maçlarını kaçırdık..

Kesinlikle öyle özellikle Maccabi maçının ilk yarısı çok iyi hücum ettik..Bu 2 maçı da kazansaydık çok farklı konumda olabilirdik!! Bizler de şuan farklı şeylerden bahsediyorduk..Bugünkü FB maçı bence bizim son maçımız durumunda..Yenersek devam ederiz bir şekilde ama bir mağlubiyet daha yaşanırsa artık tamamen Euroleague sezonu bizim için biter!!

Kesinlikle öyle özellikle Maccabi maçının ilk yarısı çok iyi hücum ettik..Bu 2 maçı da kazansaydık çok farklı konumda olabilirdik!! Bizler de şuan farklı şeylerden bahsediyorduk..Bugünkü FB maçı bence bizim son maçımız durumunda..Yenersek devam ederiz bir şekilde ama bir mağlubiyet daha yaşanırsa artık tamamen Euroleague sezonu bizim için biter!!

Kazansak bile savunmanın düzelecegini sanmıyorum ama genede fazla olumsuz yazmayayım burda tepki gelecek gibi ..Dedigin gibi kaybedersek yıkım olacak.. İnşallah bugun kazanırız ve moral olur.. Kazanıcak duruma gelip sahaya birşey atıp maçı riske de atmayız inşallah.. Geçen lig macında hersey iyiyken bir anda ortalık karısmıstı sonra agızlarına malzeme veriyoruz.

Kazansak bile savunmanın düzelecegini sanmıyorum ama genede fazla olumsuz yazmayayım burda tepki gelecek gibi ..Dedigin gibi kaybedersek yıkım olacak.. İnşallah bugun kazanırız ve moral olur.. Kazanıcak duruma gelip sahaya birşey atıp maçı riske de atmayız inşallah.. Geçen lig macında hersey iyiyken bir anda ortalık karısmıstı sonra agızlarına malzeme veriyoruz.

Bende pek olumlu değilim bu maç hakkında..Ayrıca FB'de biliyor bu maçı alırlarsa bizi kaosa sokacaklarını ona göre oynayacaklardır!! Evet taraftarların da sakin kalması lazım :& Ayrıca fenerin teknik ekibindeki bir adam ve melih mahmutoğlu yine bir şeyler yapabilir!! Taraftarların takımın lehine hareket etmeleri lazım..

Lütfen sahaya bir şey atılmasın. Spor bu keyfini çıkarmaya bakalım. Ne bu maçı alırsak şampiyon oluruz ne kaybedersek mahvoluruz. Seri elbet bi yerde bitecek. (Son seyircisiz maçı saymıyorum) umarım yanılırım ama kazanmamız zor bugün. Ataman ne kadar toparlanmış bugün göreceğiz...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Csk macinda sahaya yabanci madde attıgımız icin para cezası almıstık . Şimdi karşımızda Türk medyasının %80 gibi büyük bir bölümünü parsellemiş , algı operasyonu ve masa başı oyunlarında uzmanlaşmış bir takım olacak . En ufak taşkınlık ve gerilim onların ekmegine yag sürecektir . Bogdanovic sakat oldugu icin olmayacak bu aksam . Kalinic'in durumunu bilmiyorum . Melih mahmutoglu ile birlikte 8 kisilik rotasyonla oynayacaklar . Umarim taraftarımız bu çirkeflerin provokatif hareketleri ile galeyana gelmez ama pek güvenemiyorum maalesef .