Euroleague 4.Hafta | Galatasaray 87-103 Fenerbahçe

Çok kritik ve tamamen psikolojik bir maç. Kaybedersek Obradovic'in de tahrikleriyle maç bitmez ve muhtemelen 3-4 maç ceza alıp bu moral ile sezonun geri kalanı eziyet olur. Kazanırsak yeni sayfa açarız.

Savunmamız evlere şenlik.
Fenerbahçe de savunmayı müthiş yapıyor.
Bakalım neler olacak.
Ama büyük hayal kırıklığı yaşamamak için çokta umutlu değilim.
Çok üzgünüm ama yenilgi benim için süpriz olmaz.

Hocam eğer bu forumu okuyorsan senden rica ediyorum.Lütfen sonsuz bir konsantrasyonla çık bu maça.Maça çıkarken taraftar olarak bizler ve senin oyuncuların yüzündeki o hırsı görsün gerginliği değil.Bu maç herseyi bir kenara bırak senin için çok ama çok önemli.Bu kadar iyi bir Galatasaray'lı ve iyi bir koçun burada bu kadar eleştirilmesi benim canımı çok acıtıyor.(eleştirilerin çoğu haklı malesef)Bu taraaftarın kalbindeki değerini kaybetmemen için lütfen silkelen ve kendine gel artık.Çünkü bu sen değilsin.Herşeyi sil kafandan sen 7 kişi ile bunları yenen takımın basındaki koçtun.Yine 7 kişi ona yada 12 kişi farketmez ama rahatla artık.Kendi doğrun neyse onu yap.Geniş kadro kurdum diye herkesi oynatmaya mecbur hissetme kendini.Geniş kadro sana göre değil biliyoruz.Kendi doğrularını yap artık ve gerçek Ergin Ataman'ı göster bugün.Sen iyisen takım zaten iyi.Hadi be koç benim şimdiden içim sıkışmaya basladı ve bugün bu maçı nasıl izleyeceğim bilmiyorum.Lütfen bu maç sonunda bu foruma giriyim ve herkeste tekrar o inanmışlık gelsin.Lütfen YENİLMEZ ARMADA geri gelsin.

Bugün Maccabi maçında sergilenen iyi oyunun daha uzun süreye yayma zamanı. Takımda hoca da durumun farkında bunu özellikle Sinan'ın açıklamalarından anlamak mümkün Bogi ve Kalinic'te yokken özellikle kısalarda büyük avantaj sağlamalıyız. Geçen maç süre almayan Göksenin'in bu maç 15dk civarı oynayacagını düşünüyorum. Ekpe-Vesely ikilisini Tyus-Daye ile savunmak imkansiz o yüzden bu aksam Thompson'ı bol bol 4'ten izleriz tabi Daye maça harika bir hücum performansiyla girmezse. Son olarak geçen seneki yapının en kritik oyuncuları Sinan-Schilb-Micov üçlüsünün maçı alması gerekiyor Dentmon'da hareketlenmisken kısalarda çok üstün oldugumuzu düşünüyorum. Umarım bu aksam iyi başlar iyi bitiririz gerçekten çok çok önemli bir maç maglubiyetin hiçbir açıklaması olamaz bu saatten sonra

Dentmon-Sinan
Göksenin-Diebler
Micov-Emir
Daye-Deon
Tyus-Pleiss

9 ve 10 kişilik rotasyonla oynamalıyız.
Diebler'a bugüne özel setler hazırlanmış olsa keşke.
Sloukas üzerinde Göksenin'in yapacağı savunma maçın kilit noktası olacak.
Savunması yumuşak olan Russ-Schilb ve Pleiss bugün fazla oynamamalı.
9 kişilik rotasyon hatta Diebler da iyi başlamaz ise 8 kişilik rotasyon ile bu maçı atlatabiliriz.

Dentmon(30)-Sinan(10)
Goksenin (20)-Sinan (10)-Diebler(10)
Micov(20)-Emir(15)-Diebler(5)
Daye (25)-Micov(5)-Deon(10)
Tyus(25)-Deon(10)-Pleiss(5)

Hic kimse merak etmesin en az 9 farkla kazanmazsak galibiyet felan saymiyorum. oyle bi koyacagiz ki züppe obradovic aglayacak, en korktugu salonun bu oldugunu biliyoruz. en az 9 fark en az.

Not: TDK ya gore zuppenin acilimi =
Seçkin görünmek için, bazı çevrelerdeki düşünceleri benimseyen, hayranlık duyan ve onlar gibi davranmaya özenen.

gecen ay ne yazik ki, yukarida ki turk dil kurumunun aciklamasina bile bakmayip rakip hocaya saygisizliktan ceza verdiler. rezil olmamak icin tdk ya bakmakta fayda var.

Schilb şu anki takımda 20 dakika oynar. Kimse kusura bakmasın ama Dieblerın alacağı süreyi de Schilb alsın. Hem daha iyi oyuncu olduğu ortada hem de takımın organizasyonuna ciddi katkı veriyor. Fener maçlarına da iyi motive oluyor sanıyorum

Pliess ve Russ'ı çok gerekmedikçe kullanmasak iyi olur bu maç. Sezonun kader maçı bizim için kaybedersek erken havlu atarız, kazanırsak Yen'i bir sayfa açarız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Russ Smithin bazı anlarda işimize yarayacağı maç 10-15 dk süre verilebilir Diebler-Emir-Pleiss bugün dışarıda kalabililer Deon daha fazla süre bulmalı sert bir oyuncu olduğu için

Euroleague'deki 16 takımdan en kötü savunma yapan takım Galatasaray oldu. (Eurohoops)

f8034f06c9ad09b94398fd1994c3180e.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değil bu maç, şu zamanlar Russ'un, Diebler'ın vs kazanılacağı maçlar değil. Oyuncularımızın iyi katkı verecek değerleri olduğuna inanıyorum ama şuan değil. Hocanın oturtacağı verimli bir yapıya bu oyuncular eklenmeli. Gerekirse yüzlerine bakmasın boca, özgüvenleri kırılsın. Doğru anlatınca anlarlar. Kızılyıldız ve maccabi maçında dikkatimi çeken husus, üzerine kafa yorulan planlarla maça başlamamız. Ancak ya planımızı bozuyoruz yada kontraya surkontra yapamıyoruz.

Hic kimse merak etmesin en az 9 farkla kazanmazsak galibiyet felan saymiyorum. oyle bi koyacagiz ki züppe obradovic aglayacak, en korktugu salonun bu oldugunu biliyoruz. en az 9 fark en az.

Not: TDK ya gore zuppenin acilimi =
Seçkin görünmek için, bazı çevrelerdeki düşünceleri benimseyen, hayranlık duyan ve onlar gibi davranmaya özenen.

gecen ay ne yazik ki, yukarida ki turk dil kurumunun aciklamasina bile bakmayip rakip hocaya saygisizliktan ceza verdiler. rezil olmamak icin tdk ya bakmakta fayda var.

Şimdi birşey soracağım, "züppe" kelimesinin hakaret içermyen bir anlamı olması her yerde kullanılabilieceği anlamına mı geliyor ? Obradovic in seçkin görünmek bunları yapmasına ihtiyacı mı var ?

O zaman rahatça size de züppe diyebilirmiyiz ?
Buradaki herkese züppe demek herkesin hakkı mıdır nasıl olsa hakaret değildir diyerek ?

Dentmon-Göksenin-Micov-Daye-Tyus beşiyle başlayıp rotasyonda da Sinan-Schilb-Emir-Deon dışına çıkmamamız gerekiyor.Rotasyonu kısa aralıklarla ve sıkça yapmamamız lazım.Çünkü süreler kısaldıkça ve de sıklık oranı arttıkça takım da hoca da dağılıyor.

Rüyamda evlatım Russ Smith in maçın yıldızı olduğunu gördüm, bu maç onun çıkışa geçiş maçı olacak, bunları da gördüm.. Hadi evlat, gösteri zamanı...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi