V Volkan Aköz 0 4 Kas 2016 #161 3.25 çeyrek süper oynadık adamlar da berbat oynadı ama ışık gördük sanki kimya adına. Hadi bakalım inşallah.
3.25 çeyrek süper oynadık adamlar da berbat oynadı ama ışık gördük sanki kimya adına. Hadi bakalım inşallah.
O Ozan Medine 0 4 Kas 2016 #162 diebler neden oyunda şutu olan adam 2 adım gerıden savunmak nasıl bir mantık
M Mehmet Buğra Tekeli 0 4 Kas 2016 #163 Yediğimiz fastbreaklerin çoğunda Micov imzası var. Artısı mı eksisi mi daha fazla karar veremedim.
A Alperen Bıkmazer 0 4 Kas 2016 #164 Koçun maç performansı iyi bu arada. Basit top kayıplarına yapabileceği çok fazla bir şey yok.
S Seçkin Hasseli 0 4 Kas 2016 #165 Dentmon nerede lan ? Ne zaman Diebler giriyor tansiyonum yükseliyor. Simith'e bile razıyım yeter şu adamı sokma artık.
Dentmon nerede lan ? Ne zaman Diebler giriyor tansiyonum yükseliyor. Simith'e bile razıyım yeter şu adamı sokma artık.
G Gökhan Doğan 0 4 Kas 2016 #172 blake schilb yüzünden takıma küstüm resmen. bu nedir allah askına ya ?
B Baki Tekin 0 4 Kas 2016 #174 Bir tek benim mi uykum geldi? Sözde çekişmeli maç ama niyeyse hiç heyecanlı değil.
Yasar Soysal 0 4 Kas 2016 #175 Bu takım galibiyet almadan eurolig defterini kapatır . En kritik anlarda takımı baltalayan Shlibb ve Dibler bir defolun gidin !
Bu takım galibiyet almadan eurolig defterini kapatır . En kritik anlarda takımı baltalayan Shlibb ve Dibler bir defolun gidin !
V Volkan Aköz 0 4 Kas 2016 #178 Valla ispanyada Reale karşı böyle maç izlettiniz eyvallah, böyle devam edin başak birşey istemez.
B Bünyamin Kurt 0 4 Kas 2016 #179 Hoca niye mola almıyorsun hoca. Bir set falan çiz. Bu ne ya son 2 dk kenardan maçı izledin başka bir şey yapmadın resmen. Bu nedir arkadaş?
Hoca niye mola almıyorsun hoca. Bir set falan çiz. Bu ne ya son 2 dk kenardan maçı izledin başka bir şey yapmadın resmen. Bu nedir arkadaş?
S Seçkin Hasseli 0 4 Kas 2016 #180 Eline alan el üstü şut atıyor bu takım maç sonunu bu kadar kötü mü oynar molada almıyor