Yukarıda yumuşak laboral deplesmanı denilmiş. FB maçını açıp izlemesini tavsiye ederim dayak attılar resmen Obra'nın veletlerine.
Yukarıda yumuşak laboral deplesmanı denilmiş. FB maçını açıp izlemesini tavsiye ederim dayak attılar resmen Obra'nın veletlerine.
Devre sonu russ ın girişi?Bazı yorumları okuyunca şaşırıyorum. Tamam Tsye 15 sayı öne geçtiğinde tekrar yakalanırsan coaching hatası başroldür. İyi de Oly gibi bir takımın 12den dönmesi doğal değil mi? Sen her şeyi doğru yapsan da onlar bir şekilde farkı 4e 5e indirir. Öyle 15 20ler çok nadir olur. Maç özelinde koç başlangıç beşi dışında hata yapmadı bana kalırsa. Koça rağmen falan kazanmadık yani Ergin hocanın koçluğunun katkısıyla da kazandık. Hepimiz ısrarla Diebler ne işe yarıyor derken o son 2 3 maçta sabırla oynattı ve karşılığını alıyor yavaş yavaş. Bu konuda doğru davranıyormuş şu an görünen o. Umarım Schilbi ligde daha çok kullanıp Sinan Micov Dentmon gibi oyuncuların ligde çok yıpranmalarının da önüne geçer. Russ için diyecek bir şey yok bu çocuk 1 alt seviyeye gitmeli
Devre sonu russ ın girişi?
Koç oturmadan maç izlese zaten, takım da onunla beraber ateşleniyor, ilk defa 40dk ayakta maç geçirdi bu sene
Onu da ekleyeyim tamam. O rezalet açıklamaları yapmasa Russı kazanmaya çalışıyor diyeceğim ama şu an Russla ilgili planı nedir hakikaten anlamadım. Russ idmanlarda süperdi dedi bu maçtan sonra da garipti yani. Keşke en baştan itibaren kazanmaya çalışsaydı da oyuncuya mobbing uygulamasaydıDevre sonu russ ın girişi?
Koç oturmadan maç izlese zaten, takım da onunla beraber ateşleniyor, ilk defa 40dk ayakta maç geçirdi bu sene
Maçtan önce yazdım ve takım savunmada biraz kıpırdadı sonuç ortada. Ama daha yeterli düzeyde değil savunmamız. Kaymalar biraz daha iyiydi sanırım bir tane boş turnike imkanı verdik sadece. Ribaundlarda biraz ezildik bunda Micov u 4 te kullanmanızı etkisi büyük. 2. Ve 3. Çeyreklerde kısalar ribaundlara yardım etti orayı biraz kotardık ama son çeyrek yorgunlukla birlikte tekrar ezilmeye başladık. Herkes Dentmon diyor ama bence maçın adamı Diebler dı. Kaçırmadı ama savunma katkısı ortalamanın üzereydi. Savunmada kaymaları en iyi yapan kısamızdı. Bir pozisyon kaçırdı orada da sert bir faul ile mesajı verdi. Sonuç olarak daha da sert olmalıyız. 5/0 ile başladıktan sonra olası bir f8 inanılmaz bir hikaye olur bizim için.Takım savunmada biraz toparlansa biraz sertleşse çok şey değişecek ama...
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi