Euroleague 9. Hafta | Galatasaray Odeabank 78-64 Barcelona Lassa

Öncelikle takımımızı tebrik ederim. Maçı izleyememek çok kötü. En kısa zamanda maçın muhtelif yerlere yuklenmesini bekliyorum.

Bu arada Schilb 18 sayı 8 ribaund 6 asist ile Lebronvari bir oyun ortaya koymuş.
 
Schilb bizleri utandırıyor 2 3 maçtır.
Zekasını mücadelesi ile süsleyince onu izlemek çok keyifli oluyor.
Bizi utandırmaya devam et Blake Paşa !!!
 
Sevindirici bir noktada 64 sayı yememiz. Tiborda bugun hucumda kötü ama 11 ribaund 3 blokla gayet iyi katkı yapmış. İşin ilginçi'de EL'nin blok kralı Tyus hiç blok yapamamış bugün ama 12 sayıyla o suskunluguna son verdi.
 
Isteyince savunma yapıyoruz. Eskideki maçlara ah çekiyoruz ama hedef ileriye bakma zamani 2/2 deplasmanlardan dönersek olacakları tahmin edemezsiniz !!

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İşin sırrı, Pleiss'ın kendine gelmesi ve boyalı alanı kapatması...
Sinan, Schilb ve Micov gibi zeki oyuncular yetmezmiş gibi birde yanlarına Emir'in eklenmesi. Her maç 20'nin üzerinde asist...
Russ gibi sokak basketbolcusunun takımdan uzaklaştırılması...
En önemlisi savunmanın bireysel değil, takım olarak yapıldığının hatırlanması...(Yoksa Pleiss aynı Pleiss ama birine çıktığında, onu tutan adamın yaptığına bakın. Pleiss arkasına bakmıyor artık)...
Sonuç : Özlenen Galatasaray....
 
En dikkat çekici istatistiklerden biride takım halinde 25 asist yapmamız ve 15 i hucum olmak üzere 41 ribaund almış olmamız, güzel şeyler bunlar.
 
Bu galibiyet çok güzel ama artık deplasmanda da maç kazanmaya başlamamız lazım. Baskonia, Pana deplasmanlarından en az birini kazanırız umarım.
 
Bugün takım olarak çok iyiydik Schilb biraz daha sivrildi.Oyunu belki domine etmedik yer yer kontrolden çıktık ama sonunda toparlanmasını bildik.Rice bir ara elleri dizinde bitmiş vaziyetteydi onların bitişi de o olmuştu.
Benim memnun eden husus savunmada çok özverili olmamız maça kafa olarak full konsantre çıkmış olmamız bunu zaten bir ara 4 hucüm ribaundu alıp en sonunda basketi bulduğumuz pozisyonda görebiliriz maçta beni en mutlu eden pozisyondu.
 
Hala iyi savunma yapmıyoruz, Barcelona kötü hücum ediyor. 3 maçlık galibiyet serisi sevindirici ancak hala oyun kurucu eksikliğimizi çözmüş değiliz. Haftaya kritik bir maç oynayacağız. Deplasman galibiyeti gelirse olur bu iş.
 
Kusursuza yakın bir basketbol oynadık.Senenin başında hücumda eline gelen potaya sallıyordu şimdi ise topun değerini bilerek hücum ediyoruz bu da hücuma level atlattı.Savunmada ise ön alanda kolay geçilmeyip takım olarak savunma yapınca çok rahat galibiyet aldık.Zorlu 2 deplasman maçı öncesi hem bizlerin hem de takımın morali ve öz güveni yerine geldi.

İstikrarsız olarak eleştirilen
Schilb, Beşiktaş maçından sonra bu maçta da çok iyi oynadı umarım devam eder performansı da bizde laflarımı yeriz.Tibor'a pek top inmese de savunma da 'duvar' gibiydi :) Daye ve Tyus'ta biraz daha kendilerini toparladılar.Umarım Dentmon'ta bu maçtan sonra savunmada daha gayretle oynar, oynamazsa da rotasyonda da geri düşeceğini görmüştür.
 
2014'de Navarro vardı. Isınmada peşpeşe sayısız üçlük atmıştı şerefsiz.
Maçı evden seyretmek zorunda kaldım. zayıf bir rakibe karşı çok büyütmemek lazım. Yavaş yavaş oyuna dahil oluyoruz. Deplasman galibiyeti olsun artık. Baskonya gerçekten zor ekip.

Oyun yapısı ile Russ Smithe benzeyen Rice, en çok sayıyı atmasına rağmen bir çok kez de kaçırdı.
Tomic - Pleiss karşılaşmasında rebound farkı ile Pleiss galip.
Joey Dorsey, sonunda kendisinden daha kötü faul atan bir ekip arkadaşı bulmuş. Mutlu ve mesut bir hayat diliyorum.
Daye'nin biraz çalışması ve ritim bulması lazım, umarım Baskonia'da geri gelir.
 
Schilb taraftara gereken mesajı verdi.Bir ara gaza gelip gereksiz bire biri vardı.Onun haricinde muazzam oynadı.Şansımızı iyi değerlendirdik.Biraz fikstür şansımız olsaydı iyiydi ama elimizden geleni yapmamız lazım.Baskonia deplasmanı kolay olmayacak.Biz fazlasını değil bunu arıyorduk.Mücadeleyi görmek insanı mutlu ediyor.Hoca istifa eder demiştim ben bile ama şu havayı yakalamamız iyi oldu.Önümüzdeki deplasmanları iyi değerlendirmemiz lazım.
 
Eksik de olsa koponen rice dorsey tomic perperoglou oleson doelmann gibi isimlere karşı oynadık


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tebrikler aslanlara... Kazanmaktan daha güzeli rakibi 64 sayıda tutmamız ve 25 asist yapmamız. :)
 
Tebrikler takımımıza değişik galibiyetler alıyoruz açıkçası çok dengesizleşiyoruz gibi geliyor bana..Yinede kutlamak lazım koçu son maçlarda biraz kendini maça vermeye başladı
 

Üst