Euroleague 9. Hafta | Galatasaray Odeabank 78-64 Barcelona Lassa

Blake Schilb ne sallayan olmuştu bu sitede.Aklına geldiği gibi yazmasa millet iyi olacak.Adam basketbol dersi veriyor herkese.

Her neyse aslında iyi oyuncularımız vardıda yerli yerine oturtamamıştık.Yalnız böyle günler çok zevkli ya gerçekten tadımız tuzumuz epey yerine geldi.

Allah bozmasın gençler öyle dimi?...:)
 
Macdan önce bir cogumuz bu sonucu bekliyordu . En az galibiyet kadar ortaya koydugumuz mücadelede muazzam oldu . Daha ilginci yine guardımız olmadan galip geldik . Russ gidici . Dentmon kadroda ama oynadi . Ergin ataman yine dar rotasyon ile kazanmaya devam ediyor . Şimdi önemli olan bu savaşcı kimligimizi deplasman maclarina yansitarak galip gelebilmemiz . Yoksa istedigimiz kadar ipekci'de kazanalim istedigimizi elde edemeyecegiz...
 
Pleiss'a savunması çok zayıf, yeni Dusan'ımız hayırlı olsun dendi. Çok ince, kalın pivotlar ezer geçer dendi. Kendisi boyunda ama kendisinden çok daha kalın Tomic'i sahadan silmekle kalmadı, tüm ribaunları topladı. Oyundayken adam geçti ama top geçmedi...
Diebler'e TBL basketçisi dendi. Son zamanlarda hücumu göstermişti. Bugün ise savunması konuştu.
Predzic'e gerek yok niye alındki dendi. En kötü maçı 6 asist. Savunmadaki çabasına ne demeli ? Ben ilk kez onu savunma yaparken görüyorum...
Schilb'e büyük takımlara karşı siniyor dendi. Ruhsuz dendi. Ruhsuz adam kendini yerden yere attı bu maç. BJK maçında çok iyi oynamıştı, bugün maçın MVP'siydi (Ben seçmedim, ama bende olsam onu seçerdim)
Ergin Ataman'a denmeyen kalmadı zaten...
Birde bu takım savunma yapamaz dendi Barca 64 sayıda kaldı. Datçka, BJK, Oly zaten iyi savunma yaptığımız maçlardı...
Maalesef bunları kendi taraftarımız, bu yeni takıma hiç sabır göstermeden dedi...
Kendimize geldik artık, umarım devamı gelecek...
Doğruyu bulduk ama ah şu Russ ve Dentmon hatalarını yapmasaydık...Kızılyıldız'a saçma sapan maçı vermeseydik...
Bizde varız dediğimizi tüm Avrupaya duyurmak için Baskonia maçı artık çok ama çok önemli...
 
İyi galibiyet, muhteşem mücadele.
Schilb çok zekice oynadı. Yalnız çok formsuz Perperoğlunu ilk çeyrek sezonun en iyi hucum performansı göstermesine de katkı sağlasa da sadece Tyus ı bekleyip attığı pas bile yeterliydi bugün için...

Aslında bizim yükselişimiz Pleis, Emir in iyi oyunlarıyla başladı gibi gözüksede Schilb te muazzam oynuyor şuan.

Sinan 35 dakika oynadı, Micov iyiydi, Göksenin iyi mücadele verdi. Tyus Dorsey den Pleiss te Tomic ten daha büyük oynadılar. Diebler a tek bir pozisyon geldi ve attığı 3 lükle Barca nın gardı düştü neredeyse.
Hoca da takımla savunma yaptı.
Helal olsun...

Ah Kızılyıldız maçı ah... Tyus 2/2 de atsa maç bizim olacaktı ,umarım sene sonunda o maçı aramayız...
 
Bir şekilde Daye dahil olmalı .Sinan da inanılmaz bir profosyenel bu adamın kitap yazması lazım gençlere örnek olması için .Fikstür bence gayet iyidi ama çok kötü kullandık .
 
Şu mücadeleniz var ya, inanın bütün galibiyetlerden daha değerli.


İşte görmek istediğimiz Yenilmez Armada bu!


Hepinizin eline, bileğine, yüreğine sağlık!

Galatasaray ulan!
Aynını yazmak yerine alıntı yaptım boğaç umarım sorun olmaz :)
Böyle mücadele edin yenseniz de yenilseniz de önemli değil cidden değil! Sonra başka şeyler konuşuruz şu mücadele çok çok kıymetli!

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sene başından beri en keyifle izlediğim maç oldu. Son maçlarda Schilb'in performansını gördükten sonra hem kendisinden hem de Ergin Ataman'dan özür diliyorum. Takım çıkışa geçtiyse bir numaralı sebebi Schilb'in performansıdır. Bugün muazzam iyi oynadı.

Tibor'un işin içine girmesi şeklimizi çok değiştirdi. Rakiplerin bir çoğunda olmayan bir opsiyon oldu elimizde. Bugün Tyus'da daha iyiydi.

Bireysel performanslardan daha önemlisi tekrardan takım olmaya başladık. Yediğimiz sayıların azalmasının sebebi bu. Oyuncuların saha içinde birbirleri ile tavırları, en doğru pası arayışları vs. hepsi çok olumlu sinyaller. Galatasaray geri döneceğini ve yarışlara tutunacağını artık belli etti.

Öyle veya böyle Daye ile Dentmont da bu takıma dönecekler. Onları da sistemin içerisine katabilirsek 2 ay sonra bambaşka şeyleri konuşabiliriz. Russ'ın artık adını duymak istemiyorum.
 
Takıma zaten gerekli övgüler yapılmış.
Genelde taraftar eleştirisi yapan biri olarak bu maçta çok iyi bir seyirci kitlesi vardı.
Son 1 dakika hariç küfür yoktu. Hakemleri baskı altına aldık ki bu işin piri olan İspanyollar bile şaşırmıştır.
Özetle bugün Galatasaray ile ilgili tüm unsurlar (teknik ekip, oyuncular, taraftarlar) çok iyiydi.
Bu sinerjiyi görmeyeli çok olmuştu, iyi oldu.
 
Kizilyildizi yensek herşey çok farklı olabilirdi su an. O maçı telafi için bu hafta kazanmaliyiz.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Birisi 5 tl tribün bileti alan taraftara tribünde oturan insanları yerinden kaldırıp burası benim diyeneyeceğini anlatsın yoksa birkaç kişiyi ciddi pataklayacağım. Çok iyi bir galibiyet oldu bu arada. :)
 
Sezonun en iyi maçını oynadık. 34-35 dakika boyunca harikaydık sahada. Herkesin eline sağlık.

Herkesten özür dileyelim, hep beraber yeniden yazalım her şeyi.

Bu maçta da düzeltemedik switch problemimizi zaman zaman başımızı yakabiliyor. Ne kadar erken çözebilirsek o kadar iyi. Ama genel olarak çok iyiydik savunmada.
 
Malum CSKA maci dahil izledigim en keyifli Galatasarayli basketbol maciydi. Dentmon'i dogru sekilde takima yavas yavas sokarak devam edelim...

Sirada PAO var sanirim. ah Kizilyildiz, ah Zalgris...
 
Malum CSKA maci dahil izledigim en keyifli Galatasarayli basketbol maciydi. Dentmon'i dogru sekilde takima yavas yavas sokarak devam edelim...

Sirada PAO var sanirim. ah Kizilyildiz, ah Zalgris...

Sırada laboral deplasmanı var arkadan pao deplasmanı, ikiside zor maç. zalgirisi deplasmanda yenmek zordu ama kızılyıldızı şu anki oyunla rahat yenerdik, aklıma geldikçe üzülüyorum.
 
Cok güzel galibiyet.Daha önemlisi mükemmel savunma.30 küsür dakika müthiş savunduk.Tamam belki takimdaki iyi savunmacı az bireysel olarak ama böyle takım halinde savunursak yeterli olacaktır.
Hoca belli bir kemik kadro olusturdu savunma yapabilen.Bir süredir Tyus'u eklemeye çalışıyordu.O da çok iyiydi bugün.Sıra Daye'de.Süresi cok azalınca biraz düsük kendisi,sutlar girmiyor ama eminim o da yeterli süre alıp katkı verecektir.
Futbol takımı da mutlu etti.
Galatasaray galip biz mutlu!

Sent from my SM-J500F using Tapatalk
 
Çok iyiydik maçın ilk dakikasından sonuna kadar kazanacağız dedik resmen,Takım gayet uyumlu ve sağlam görünüyor Sinan-Schilb-Micov üçlüsü önderliğinde Diebler-Emir-Pleiss X faktörler şeklinde Dentmon-Russ-Deon fazlalıklarıda kenarda bırakıp gayet dirençli bir kimliğe kavuştuk,Dayeyi biraz daha ısındırsak harika olacak aslında Schilb-Micov neredeyse çıkmadan oynuyor Dayeye 25 dk oynama şansı verebilsek rahatlayacaklar,Sinanı Emirle birlikte dinlendiriyoruz Gökseninde bazı maçlarda faydalı oluyor pivottada iyi bir 2'li bulduk bence bu sezondan ümit kesmemek için çok sebep var.
 
Son 4 dakika, üstelik faul hakkımız dolu olmasına rağmen sadece 2 sayı yedik.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çok güzel galibiyet,bu sezonun en özel oyunuydu sanıyorum.Ancak mutlaka deplasman maçı da kazanmalıyız,maalesef deplasmanlarda hala yetersiziz.
 

Üst