Pleiss'a savunması çok zayıf, yeni Dusan'ımız hayırlı olsun dendi. Çok ince, kalın pivotlar ezer geçer dendi. Kendisi boyunda ama kendisinden çok daha kalın Tomic'i sahadan silmekle kalmadı, tüm ribaunları topladı. Oyundayken adam geçti ama top geçmedi...
Diebler'e TBL basketçisi dendi. Son zamanlarda hücumu göstermişti. Bugün ise savunması konuştu.
Predzic'e gerek yok niye alındki dendi. En kötü maçı 6 asist. Savunmadaki çabasına ne demeli ? Ben ilk kez onu savunma yaparken görüyorum...
Schilb'e büyük takımlara karşı siniyor dendi. Ruhsuz dendi. Ruhsuz adam kendini yerden yere attı bu maç. BJK maçında çok iyi oynamıştı, bugün maçın MVP'siydi (Ben seçmedim, ama bende olsam onu seçerdim)
Ergin Ataman'a denmeyen kalmadı zaten...
Birde bu takım savunma yapamaz dendi Barca 64 sayıda kaldı. Datçka, BJK, Oly zaten iyi savunma yaptığımız maçlardı...
Maalesef bunları kendi taraftarımız, bu yeni takıma hiç sabır göstermeden dedi...
Kendimize geldik artık, umarım devamı gelecek...
Doğruyu bulduk ama ah şu Russ ve Dentmon hatalarını yapmasaydık...Kızılyıldız'a saçma sapan maçı vermeseydik...
Bizde varız dediğimizi tüm Avrupaya duyurmak için Baskonia maçı artık çok ama çok önemli...