Euroleague D Grubu

Havaya girmek başka arkadaşlar ama mantıklı düşünerek maçlara gitmek başka...Hani diyoruz ya Rytas...En değerli skoreri Seibutisti...Barcada ne Navarrolar var ne Micaeller...Saymakla bitmıyor...Aynı şekilde Sienadada...Ve bunlar yıldızlar ve de takım oyunu oynuyorlar onu da unutmamak lazım...Rus takımı fena takım değil kadrosuna baktım az önce baya baya iyi oyuncuları var...Onlarla çekişiriz...3. lük çok muntazam olur...4. luk de aynı şekilde...Ama dikkat...Olimpia oraların tecrubesini taşıyor ve deplasman olarak zor bir deplasman...

arkadaşlar kimseyi gözünüzde büyütmeyin.geçen yıl yeniden yapılanan f.ülker grubunu epey karıştırmıştı ve barselona ve sienayı çok zorlanmadan yenmişti.iyi bir pivot transferi ile bu takımlara rahatlıkla kafa tutabiliriz.abdi ipekçideki maçlarda şansımız çok yüksek.deplasmandaki maçlardada umudum var.özellikle montepaschiyi gözüme kestirdim.en azından grup 2.liğini hedeflemeliyiz.daha yeni yapılanmamıza rağmen lietovusu sahasında ezdik.hedeflerimizi yüksek tutalım.final four un istanbulda yapılmasının yarattığı sinerji bizi avrupanın zirvesine taşıyabilir.ayrıca ezeli rakibimiz final four u hedeflerken bizim farklı telden çalmamız bize yakışmaz.bu yazdıklarımı iyi bir pivot(zaza pachulia/ömer aşık) aldığımız takdirde savunuyorum.

arkadaşlar kimseyi gözünüzde büyütmeyin.geçen yıl yeniden yapılanan f.ülker grubunu epey karıştırmıştı ve barselona ve sienayı çok zorlanmadan yenmişti.iyi bir pivot transferi ile bu takımlara rahatlıkla kafa tutabiliriz.abdi ipekçideki maçlarda şansımız çok yüksek.deplasmandaki maçlardada umudum var.özellikle montepaschiyi gözüme kestirdim.en azından grup 2.liğini hedeflemeliyiz.daha yeni yapılanmamıza rağmen lietovusu sahasında ezdik.hedeflerimizi yüksek tutalım.final four un istanbulda yapılmasının yarattığı sinerji bizi avrupanın zirvesine taşıyabilir.ayrıca ezeli rakibimiz final four u hedeflerken bizim farklı telden çalmamız bize yakışmaz.bu yazdıklarımı iyi bir pivot(zaza pachulia/ömer aşık) aldığımız takdirde savunuyorum.

Aynen katılıyorum...

10 maçın hepsini kazanabilecek bi takımımız var ey ahali bırakın şu güçlü bu kadar iyi biz neyiz önce bunun farkında olalım önümüzde bi partizan örneği var adamlar istediler ve f4 yaptılar neden biz yapmayalım? o olmaz bu olmaz onlar bu kadar güçlü ne bu ya allah aşkına gölge etmeyin başka ihsan istemem sizin gibilerden bizim takım şuan başlasa euroleague iddaa ediyorum deplasmanda barcelaonayla kafa kafaya oynar kendimizin farkında olalım birbirini çok iyi tamamlayan 10 kişilik muazzam bi rotasyonumuz var en önemliside ben lakoviç in yaşıyla ilgili eleştireleri hagi nin 31 yaşında ne işi var bu işi bitmiş adamın diyenlere nispet 4 yıl sonra türk futbol tarihinin TEK ULUSLARARASI kupasını getirip o sallamasyonları nasıl MORarttığını hatırlattı... Şimdi de lakoviç için aynısı yapılıyor 4 yıl sonra onların her sene hayalini kurupta daha f4 yapamadığı yıllardır ülkerin kaymağıyla girip alamadıkları o kupayı oktay reyizle 4 yıl içinde kaldıracağımıza inancım tam...

Birde bizim diğer takımlardan önemli bi farkımız var buda onlar hep isterler ama hiç yapamazlar biz İsteriz ve Yaparız...

Euroleague de hedefimiz ne olsun diye düşünmekten çok oraya katılmanın keyfinin verdigi hazla izleyelim maçları

yeneriz yeniliriz o ayrı konu zaten bu çocuklar son topa kadar mücadele edecektir .

Barcelona ve Siena hariç diğer 4 takım içerisinde 1. olma ihtimalimiz hiçde az değil, fikstür avantajımızda var sayılır. Barça ve Siena rövanş maçlarını son 3 haftada oyanayacağız,son 3 maça kadar grubun birincisi ,ikincisi kesinleşirse bizim maçları hafife alma olasılıkları yüksek tabi bu durum dezavantajda oluşturabilir izleyip görücez.

barca-siena liderlik için bizde kazanla 3.lük için çekişiriz.En kötü 4. olur bir üst tura çıkarız ki bu beni fazlasıyla tatmin eder.

rotasyonu çok iyi sağlamış durumdayuız. olası bi 5 numara transferini düşünürsek 12 oyuncumuzda maçın içine girip skor üretecek oyun içinde kalacak oyuncular. geçen sene valencia çok iyi bir kadroya sahip değildi. doğru savanovic felan vardı. ama 12 kişilik bir rotasyonları yoktu. dar kadrolarla f8 e kadar geldiler. bizim ise maçın her anında olaya el koyacak oyuncularımız var. ve takımı çok iyi tanıyan koçumuz var. öyle f4 e kalırız ederiz diyip uçmamak lazım ama kendimizi de küçük görmemeliyiz

Havaya girmeyelim derken herkese yenilcez anlamında söylemedim grupta barcelona-siena dışındaki takımlar aynı seviyede hemen hemen önemli olan o maçlarda evdeki maçları alıp dışarda 1 galibiyet almak

İlk sezonumuzda grubu ilk 4'te bitirmek başarıdır.
Hocamız Oktay Mahmuti olunca herkes çıtayı daha yukarılara çıkarmış haklı olarak.
İlk yılımızda belki bocalayabiliri ama ileri ki yıllarda Oktay Mahmuti ile daha iyi başarılar elde edeceğimiz kanısındayım.
Yeter ki bu taraftar desteğini hiç bırakmasın.

Ayrıca Euroleague değil Avrupa Ligi.
Türkçe konuşsak :)

7 Aralıkta M.Siena maçı ile futbolda fb maçı aynı güne denk geliyor..eğer 2 maçtan birinin tarihi değiştirilmezse Siena maçını malesef boş tribünlere oynarız..

Kusura bakmayın ama burdaki 4. olursak başarı diyenleri üniversite sınavına iyi bi şekilde sistemli çalışmış ve çok iyi yerleri kazanabilecekken (tıp fakültesi mühendislik fak yada hukuk) öğretmenlik gelse oo çok bile diyenlere benzetiyorum. Arkadaşım sistemli çalışıyorsun çalışkansın üstelik neden hedefin tıp yada hukuk olmaz sen hedefle tıpı yada hukuk fak. ni olmazsa öğretmenlik zaten gelir. Nedir bu bizdeki kendimize belli sınırlar çizmek ilk yılımız takıntısı anlamadım gitti ya... Biz en iyisini hedefleyelim olmazsa zaten bu takıma gruptan çıkmasa bile saygımız ve minnetimizden gram eksilme olmayacak anlayın bunu lütfen...

İlk tahminimde 6-4 demiştim sizin gibileri görünce 8-2 diyorum şimdi

Kusura bakmayın ama burdaki 4. olursak başarı diyenleri üniversite sınavına iyi bi şekilde sistemli çalışmış ve çok iyi yerleri kazanabilecekken (tıp fakültesi mühendislik fak yada hukuk) öğretmenlik gelse oo çok bile diyenlere benzetiyorum. Arkadaşım sistemli çalışıyorsun çalışkansın üstelik neden hedefin tıp yada hukuk olmaz sen hedefle tıpı yada hukuk fak. ni olmazsa öğretmenlik zaten gelir. Nedir bu bizdeki kendimize belli sınırlar çizmek ilk yılımız takıntısı anlamadım gitti ya... Biz en iyisini hedefleyelim olmazsa zaten bu takıma gruptan çıkmasa bile saygımız ve minnetimizden gram eksilme olmayacak anlayın bunu lütfen...

İlk tahminimde 6-4 demiştim sizin gibileri görünce 8-2 diyorum şimdi
burada öğretmenliği küçümsemeyelim lütfen o mühendisleri doktorları sistemli bir şekilde yetiştirenler o küçümsediğimiz öğretmenlerdir. ayrıca öğretmenlerin eğitim fakültesi puanları tde bölümünde sanırım tıp fakülteleriyle denk puanda başlık dışı bir yorum ama yazamadan duramadım..

burada öğretmenliği küçümsemeyelim lütfen o mühendisleri doktorları sistemli bir şekilde yetiştirenler o küçümsediğimiz öğretmenlerdir. ayrıca öğretmenlerin eğitim fakültesi puanları tde bölümünde sanırım tıp fakülteleriyle denk puanda başlık dışı bir yorum ama yazamadan duramadım..

Kimsenin öğretmenleri küçüksediği yok teşbih yapılmış sadece orada. Üniversite sınavında 500 puanla tıp fakültesine girmek gerekiyor öğretmenlik 400 puan gibi. Yoksa öğretmenliği küçümseyen yok. :)))

Kimsenin öğretmenleri küçüksediği yok teşbih yapılmış sadece orada. Üniversite sınavında 500 puanla tıp fakültesine girmek gerekiyor öğretmenlik 400 puan gibi. Yoksa öğretmenliği küçümseyen yok. :)))
bence daha iyi bir oku onu sen. devletin başındakilerde bu zihniyette olduğundan öğretmenler kpss lerde sürünüyor. kendilerini alanlarında geliştireceklerine ücretli öğretmenlik v.s ile geçiştiriliyorlar. ben öyle teşbihi hoş karşılamam. bu aynen şöyle bir teşbihe benzer eğer ille bir şeye benzetmek gerekirse. altyapıda iyi bir eğitim alan basketbolcunun profesyonel olduktan sonra altyapı hocasının yaptıklarını küçümsemesi kademesini azımsamasıdır. neyse teşbih doğru olmuşsa diyecek sözüm yok. bu arada türk dili ve edebiyatı öğretmenlik taban puanları 520 lerde. 300 lerde olsa bile öğretmenlerin ve bu mesleğin bu şekilde örnek verilmesi hos değil söylemek istediğim sadece bu neyse..