Euroleague D Grubu

Kazan maçı grptaki en önemli maçımız 3.olmak yada top 16 yolunda taraftarımızın desteğiylede kazanıcaz diye düşünüyorum

olimpija-barcelona maçını izleyenler varsa onlarda yorumuma katılır. çok yumuşak bir takım. pota altı gücü yok denecek kadar az. ratko varda var vir tek o da çok ağır yani 2 li oyunları onun üzerinden çok rahat oynarız. kadro genişliği de yok. olimpija prokomdan daha zayıf ekip.
bizim için asıl hedef maçı belli. unicks kazan maçı. mutlaka almamız gereken bir maç. çünkü 3. olmak hatta siena nın kolay bir maçta puan kaybetme olasılığını da düşünütsek 2. olabilmek için bu maçı almamız gerekiyor. bunu da yaparız. unicks kazan takımının nasıl bir takım olduğunu nasıl oynadoğını domercant dışında kimlere dikkat etmemiz gerektiğini kazan maçını izleyen varsa bizi bilgilendirirse sevinirim

gruptaki en önemli hedef maçına çıkacağız haftaya. bu maç çok önemli. gerçekten 3. lük için hatta belki biraz zorlarsak 2. lik için çabalıyosak bu maçı kesinlikle almamız gerekiyor. o salonu muhakkak doldurmalıyız. 13.000 kişi görmek istiyorum. biz 3 kişi gelicez daha da arkadaşları davet ediyorum geitrmeye çalışıyorum. çok mükemmel bir atmosfer yaratmalıyız. EL yöneticileri seyirci olayına çok önem veriyor çünkü

salon kesinlikle dolacaktır hatta biletler 2 saat içinde tükenir çünkü her kez bu maçı konuşuyor. maça özel koreografi tarzı birşeyler yapılmalı.

kesinlikle ışıklar kapanıp lazer gösterileri olması gerekir çünkü euroleague takımlarının çoğunun sahasında olan bişey ayriyetten oyuncular ve taraftar için güzel bir atmosfer olur inşallah uygularlar

Olimpija'da jagodnik 3 ay yokmuş. Ayrıca bizim grupla alakalı değil ama langford maccabi'ye gitmiş. Adamların guard rotasyonu çok iyi oldu.

Evimizdeki Unics Kazan maçı çok önemli.Eğer o maçı kazanamazsak Prokom maçının bir anlamı kalmaz.Muhakkak Unics maçlarından en az 1'ni kazanmalıyız ve bu kendi evimizdeki maç olursa çok iyi olur.

Arkadaşlar maçımız hangi gün çarşamba mı perşembe mi çarşambaysa 18de bayan maçımızda var süper bir gün olur biletlerimzi sanırım ikisinede geçerli olur .

Eurolig tanıtım videolarında ve maç özetlerinde "Gdynia Galatasaray" diye geçiyor takımımızın ismi. Nedir bu "gdynia" bilgisi olan var mı?