Euroleague D Grubu

Onu yenebiliriz, bunu yenebiliriz'den ziyade keyif almaya bakmalıyız bana kalırsa. Zaten teknik ekip ve tabi ki Mahmuti, takım için en iyisini sonuna kadar düşünüyor, bu tür hesaplamaları yapıyor değil mi ?

Bize düşen dediğim gibi keyif almak olmalı. Hemde her saniyeden

Alıntı Ozkan Aktas 'dan Alıntı Mesajı göster
Kimsenin öğretmenleri küçüksediği yok teşbih yapılmış sadece orada. Üniversite sınavında 500 puanla tıp fakültesine girmek gerekiyor öğretmenlik 400 puan gibi. Yoksa öğretmenliği küçümseyen yok. ))
bence daha iyi bir oku onu sen. devletin başındakilerde bu zihniyette olduğundan öğretmenler kpss lerde sürünüyor. kendilerini alanlarında geliştireceklerine ücretli öğretmenlik v.s ile geçiştiriliyorlar. ben öyle teşbihi hoş karşılamam. bu aynen şöyle bir teşbihe benzer eğer ille bir şeye benzetmek gerekirse. altyapıda iyi bir eğitim alan basketbolcunun profesyonel olduktan sonra altyapı hocasının yaptıklarını küçümsemesi kademesini azımsamasıdır. neyse teşbih doğru olmuşsa diyecek sözüm yok. bu arada türk dili ve edebiyatı öğretmenlik taban puanları 520 lerde. 300 lerde olsa bile öğretmenlerin ve bu mesleğin bu şekilde örnek verilmesi hos değil söylemek istediğim sadece bu neyse..
Kardeşim öğretmenliği küçümseyen kim benimkisi sadece özkanında değindiği gibi teşbih ben takımızı küçümseyen ziyniyeti ortaya koymak için söyledim herhalde bilioruz öğretmenler olmasa bu ülkede dr yada avukat olmayacağını! kardeş sen bu konuyu yanlış yerden yakalamışın maalesef kib biz galatasarayız İSTERİZ İSTEDİĞİMİZDE DE YAPARIZ diğerleri gibi hep herzaman isteyipte hiç başaramayanlardan değiliz tamammı kardeş?

Alıntı Ozkan Aktas 'dan Alıntı Mesajı göster
Kimsenin öğretmenleri küçüksediği yok teşbih yapılmış sadece orada. Üniversite sınavında 500 puanla tıp fakültesine girmek gerekiyor öğretmenlik 400 puan gibi. Yoksa öğretmenliği küçümseyen yok. ))
bence daha iyi bir oku onu sen. devletin başındakilerde bu zihniyette olduğundan öğretmenler kpss lerde sürünüyor. kendilerini alanlarında geliştireceklerine ücretli öğretmenlik v.s ile geçiştiriliyorlar. ben öyle teşbihi hoş karşılamam. bu aynen şöyle bir teşbihe benzer eğer ille bir şeye benzetmek gerekirse. altyapıda iyi bir eğitim alan basketbolcunun profesyonel olduktan sonra altyapı hocasının yaptıklarını küçümsemesi kademesini azımsamasıdır. neyse teşbih doğru olmuşsa diyecek sözüm yok. bu arada türk dili ve edebiyatı öğretmenlik taban puanları 520 lerde. 300 lerde olsa bile öğretmenlerin ve bu mesleğin bu şekilde örnek verilmesi hos değil söylemek istediğim sadece bu neyse..
Kardeşim öğretmenliği küçümseyen kim benimkisi sadece özkanında değindiği gibi teşbih ben takımızı küçümseyen ziyniyeti ortaya koymak için söyledim herhalde bilioruz öğretmenler olmasa bu ülkede dr yada avukat olmayacağını! kardeş sen bu konuyu yanlış yerden yakalamışın maalesef kib biz galatasarayız İSTERİZ İSTEDİĞİMİZDE DE YAPARIZ diğerleri gibi hep herzaman isteyipte hiç başaramayanlardan değiliz tamammı kardeş?
takımımızı küçümseyenlerin zihniyetini ortaya koymak için başka örnek vermek daha iyi olurdu zannımca neyse öyle olsun kardeş eyvallah..

Grubumuzda perşembe Union-Barça, Unics-Siena maçları var.
Bizim Barça'yla ve Siena'yla bi alıp veremediğimiz yok :) Umarım direk rakibiz olarak görünen Unics ve Olimpia kendi evlerinde bu 2 favoriye kaybeder.

bu grupdan çıkacak güçte olduğumuza inanıyorum barça ve siena ile oynayacağımız 4 maçdan 1 galibiyet alabilirsek rakiplerimizden bir adım önde oluruz

" Yani içeride Prokom-Union maçlarından ikide iki ile çıkıp içeride Unics'i yenebilirsek rahatlıkla top 16'ya kalırız.Hatta buna birde ekstra bir galibiyet eklersek 3. olarak gruptan çıkarız ki bu ilk yılımız için muazzam bir iş olur. "

Çok doğru iki cümle kurmuş Erdal Avcı.Belki fazla abartacağım ama bizim takım seyirci desteğiyle bir başka oynuyor.Ben Barça veya Montepaschi Siena'yı da içerde yenebilecek kadro kalitesi + taraftar desteğine sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Prokom deplasmani cok onemli.Bir mactan cok daha fazlasi bizim icin.InsaAllah kazaniriz.Kazanirsak onumuz umdugumuzdanda fazlasiyla acilacak.Biz kendi sahamizda taraftarimizla her takima karsi iddialiyiz.

Ben genelde basit hesapları sevmem yalnız.Geçen sene fülker'in neler yaptığını hepimiz biliyoruz.Biraz akıllı oynasalar cok rahatlıkla ust tura cıkacaklardı.Demek istedigim şu ki bizimde fülker karşısında yaptıklarımız belli yani bu gruptan rahatlıkla cıkacağımızı tahmin ediyorum.Ayrıca bizim belki takım olarak euroleague tecrübemiz yok ama özellikle fülker ve efes gibi euroleague nin iyi sayılan takımlarıyla yıllardır üst düzey maçlar çıkarıyoruz.Tabiki euroleague çok ayrı bir ortam ama pek fazla zorlanacağımızı sanmıyorum.

Haftaya gruptaki en önemli maçımıza çıkacağız.En azından içerideki Prokom ve Olimpija maçlarını kazanacağımızı düşürsek Kazan'ı evimizde mağlup etmek demek gruptan çıkmak ve 3.lük için önemli bir avantaj elde etmek demek.

Bence ilk aşamada hedefimiz top 16 olmalı. Adım adım ilerlemeliyiz. Önce top 16! Grubun genel yapısına bakarsak Barca ve Siena grup liderliği için favori gösteriliyorlar. Ben de ilk 2 sırayı bu iki takımın alacağını düşünüyorum. Geriye kalan 4 takım ise 3. ve 4. sıralar için yarışacak. İşte bizim dün aldığımız Prokom deplasman galibiyeti bu yüzden çok önemli. Fakat bu deplasman galibiyetinin daha da anlamlı olabilmesi için evimizde oynayacağımız Prokom, Kazan ve U. Olimpija maçlarını kesinlikle kazanmalıyız. Bu galibiyetler bizi otomatikman bu takımların üzerine çıkaracaktır. Bunların yanına evimizde alacağımız ekstra bir Siena/Barca galibiyeti ve bir deplasman Olimpia/Kazan galibiyeti de ekleyebilirsek 3. sırayı garantilemiş oluruz. Ayrıca Siena/Barca'nın kendi aralarındaki maçlara göre 2.'liği de zorlayabiliriz. Ama ilk aşamada evimizde oynayacağımız Prokom, Kazan ve U. Olimpija maçları bizim için en önemli maçlar.

Dünkü maç biraz bende hayal kırıklığı yarattı diyebilirim. Hiç hesapta olmayan, grubun en zayıf takımı olarak görülen Asecco Prokom karşısında bu kadar zorlanmayı hiç beklemiyordum. 18 sayılık farkın 3 dakika da kapanması inşallah konstrasyon kaybından olmuştur.

Unics Kazan maçları en kritik maçlar olacak bence. Grubun 3. sünü belirleyecek bu maçlar. Açıkçası ben düne kadar 2.liği bile gözüme kestirmiştim. Ama dünkü takımımızı Siena perişan eder. Pota altını kullanamadık. Neyseki Lakovic olaya el koydu ama Lakovic her zaman böyle yüzdeli atar mı? Bizi kurtarır mı? Bilemiyorum.

ben anlamiyorum bizim insanlarimizi.bu takimin kaç haftadir dinlemedigini,yeni bir takim olmasina ragmen yillardir berabermiş gibi oynadigini,basimizda bence avrupanin en iyi koçu olmasina ragmen koça laf atmalar takimi küçümsemeler oyuncularin oynamadigi veya oynadigi sürelere takilanlar.ben bu takimla gurur duyuyorum.takim resmensüperdi.fb bile kendi sahasinda yenildi.biz ilk kez burdayiz sevinceginize mutlu olacaginiza takimi kötülüyorsunuz.(herkes icin degil dediklerim))

gruptaki en önemli hedef maçına çıkacağız haftaya. bu maç çok önemli. gerçekten 3. lük için hatta belki biraz zorlarsak 2. lik için çabalıyosak bu maçı kesinlikle almamız gerekiyor. o salonu muhakkak doldurmalıyız. 13.000 kişi görmek istiyorum. biz 3 kişi gelicez daha da arkadaşları davet ediyorum geitrmeye çalışıyorum. çok mükemmel bir atmosfer yaratmalıyız. EL yöneticileri seyirci olayına çok önem veriyor çünkü