inşallah gruptan çıkarız ve çıkabilecek takıma sahibiz Allahın izniyle bu takım çok başarılı olacak bu sene ve önümüzdeki senelerde
takımımızı küçümseyenlerin zihniyetini ortaya koymak için başka örnek vermek daha iyi olurdu zannımca neyse öyle olsun kardeş eyvallah..Alıntı Ozkan Aktas 'dan Alıntı Mesajı göster
Kimsenin öğretmenleri küçüksediği yok teşbih yapılmış sadece orada. Üniversite sınavında 500 puanla tıp fakültesine girmek gerekiyor öğretmenlik 400 puan gibi. Yoksa öğretmenliği küçümseyen yok. ))
bence daha iyi bir oku onu sen. devletin başındakilerde bu zihniyette olduğundan öğretmenler kpss lerde sürünüyor. kendilerini alanlarında geliştireceklerine ücretli öğretmenlik v.s ile geçiştiriliyorlar. ben öyle teşbihi hoş karşılamam. bu aynen şöyle bir teşbihe benzer eğer ille bir şeye benzetmek gerekirse. altyapıda iyi bir eğitim alan basketbolcunun profesyonel olduktan sonra altyapı hocasının yaptıklarını küçümsemesi kademesini azımsamasıdır. neyse teşbih doğru olmuşsa diyecek sözüm yok. bu arada türk dili ve edebiyatı öğretmenlik taban puanları 520 lerde. 300 lerde olsa bile öğretmenlerin ve bu mesleğin bu şekilde örnek verilmesi hos değil söylemek istediğim sadece bu neyse..
Kardeşim öğretmenliği küçümseyen kim benimkisi sadece özkanında değindiği gibi teşbih ben takımızı küçümseyen ziyniyeti ortaya koymak için söyledim herhalde bilioruz öğretmenler olmasa bu ülkede dr yada avukat olmayacağını! kardeş sen bu konuyu yanlış yerden yakalamışın maalesef kib biz galatasarayız İSTERİZ İSTEDİĞİMİZDE DE YAPARIZ diğerleri gibi hep herzaman isteyipte hiç başaramayanlardan değiliz tamammı kardeş?