Euroleague Fantasy Challenge (2012-13)

Bende Katıldım iddaam yok ama yinede şansımı denedim...
Kadrom
Omar cook
Sergio Rodriguez
--------------
Emir Preldzic
Gianluca Basile
Manuchar Markoisvili
Drew Nicholas
-----------
Semih Erden
Nik Caner Medley
Kosta Perovic
Gasper Vidmar
 
Temizleme olacak gün içinde. ;)

Yapılabiliyor mu bilmiyorum ama beni de lige Admin eklersen, ben gerçekleştireyim mükerrer takımları silme işlemlerini ...
Ayrıca sen yaparsan da FB li arkadasın her iki takımını da silme sakın, tek takımla kendisini temsil edebilsin sorun olmaz. Burası demokratik bir platform.
 
Forumdaki değerli abilerimden bu sene bir oyuncu değerlendirmesi bekliyorum.Kim patlama yapar , kimden bu sene bir şey olmaz,düzenli puan getirecek oyuncular kimler .
 
Aklımda birkaç oyuncu var ama kadroya almadıklarımı yazarım ancak. Biraz daha vakit geçsin bakalım.
 
Arkadaşlar 10 aydır askerim ve foruma giremiyorum ama bu oyun için dayanamadım,kadromu kurdum,herkese başarılar,5 ay sonra inşallah gsbasket'e dönüyorum.
 
ANADOLU EFES

Point Guards
Jordan Farmar 73 - Yeteneklerini ve hücum gücünü biliyoruz; ayrıca bu pozisyonda Efes' in ilk tercihi, ancak fiyatı biraz fazla gibi.
Kerem Tunceri 49 - Bu sezon bench den gelip takıma katkı yapacak gibi görünüyor. Zaten hiç bir sezon çok yüksek rank lere ulaşabilmiş bir oyuncu değildi, bu sezon fiyatı da fazla.
Dogus Balbay 33 - Eylül de Milli Takım eleme maclarında çok iyi oynadı ve kalitesini gösterdi; ancak Efes' de defansif amaçlar dışında pek forma giyeceğini öngörmüyorum. Bu doğrutuda fiyatı çok fazla.

Shooting Forwards - Small Forwards
Sasha Vujacic 65 - Bu sezon eski takım arkadaşı Farmar ile beraber oynayacak. Geçen senenin aksine bu sezon takımın ilk hücum opsiyonu da olmayacak. Yetenekli ve öldürücü bir şutor ama fiyatı yüksek. Beklemek gerek.
Jamon Lucas 51 - Eski Galatasaray' lı oyuncu bu sezon Efes' in en değerli parçalarından biri olacak. Çok yönlü oyunuyla oyunda hemen her istatistikte yer bulabilen Lucas'ı Oktay Mahmuti 30 dakika civarında kullanacaktır. Lucas ı kadroya almak yararlı olabilir.
Sinan Guler 39 - Genelde defansif özellkleri dolayısıyla oynayan Sinan, bu doğrultuda fazla pahalı.
Birkan Batuk 8 - Eski Karsiyaka oyuncusu bu çok düşük fiyatıyla tam bir bomba görünümünde. Bu sezon Efes' de yeteri kadar süre alacağını da düşünüyorum. Bu fiyatıyla şiddetle öneriyorum.

Power Forwards - Centers
Dusko Savanovic 73 - Fiyatı çok yüksek. Geçen sezonun aksine bu sezon Kerem Gonlum kendisinden bir hayli dakika çalacaktır.
Stanko Barac 57 - Fiyatı yuksek. Semih Erden bu pozisyonda ilk opsiyon.
Semih Erden 51 - NBA de geçirdiği sezonlarda basketbolunu çok geliştirdi. Efes in bu pozisyondaki ilk tercihi ve bu doğrultuda fiyatı da düşük. Kadroda düşünülmeli.
Esteban Batista 46 - Oktay Mahmuti kendisini sevmiyor. Barac ve Semih' den de dakika çalabileceğini düşünmüyorum.Takımdan ayrılması da sürpriz olmaz.
Kerem Gonlum 42 - Geçen sezonki doping problemi sonrasında veteran oyuncu çok iyi performanslar sergiliyor. Aynı pozisyonda oynadığı Savanovic' den çokça dakika çalacaktır. Fiyatı da göstereceği performansa göre gayet düşük.
Ermal Kuqo 20 - Muhtemelen 40 dakika bench de oturacaktır.


FENERBAHCE ULKER

Point Guards
Bo McCalebb 92 - Hepimiz kendisini biliyoruz, çok değerli ve kalitesi malum ancak fiyatı da çok yüksek. Montepashi Siena' daki rank lerini birçok skorer ismi barındıran FB Ulker' de yakalayabileceğini düşünmüyorum.
Baris Ermis 41 - Banvit' de sorumluluk alıp oyununu bir hayli geliştirdi ama fiyatı da yüksek denilebilir. McCalebb' in arkasında özellikle Euroleague' de ne kadar süre alabileceği de muamma.
Erbil Eroglu 9 - Muhtemelen 40 dakika bench de oturacaktır.

Shooting Forwards - Small Forwards
Romain Sato 65 - Fiyatı pahalı. Bogdanovic ve Preldzic ile dakikaları paylaşacaktır.
Bojan Bogdanovic 62 - Fiyatı pahalı. Sato ve Preldzic ile dakikaları paylaşacaktır.
Emir Preldzic 51 - Sato ve Bogdanovic ile dakikaları paylaşacak ancak fiyatı onlara göre daha düşük. Kadroya almayı düşünebilirsiniz.
Omer Onan 43 - Veteran SG düşük fiyatıyla düşünülebilir.

Power Forwards - Centers
Mike Batiste 75 - Veteran PF ilk beş de başlayacaktır ve hatırı sayılır rank ler kazanabilir ama fiyatı yüksek.
David Andersen 72 - İlk beş de başlayacaktır ancak Oguz Savas ile olan rekabeti dakikalarını azaltacak. Siena' daki dakikaları yakalaması sürpriz olur. Fiyatı yüksek.
Oguz Savas 44 - Bench den gelip Andersen ile rekabete girecektir; fiyatı fena sayılmaz ama bence en azından ilk hafta için beklenmeli.
Kaya Peker 42 - Rotasyon oyuncusu ve fiyatı da yüksek.
İlkan Karaman 28 - Yükselen değer, bu düşük fiyatıyla kadroya kesinlikle alınmalı diyebilirim.
Berkay Candan 15 - Muhtemelen 40 dakika bench de oturacaktır.


BESIKTAS

Point Guards
Curtis Jerrells 55 - Geçen sezon FB Ulker' de izledik, fazlasıyla bencil ve savruk bir oyuncu. Oyun kurucu pozisyonunda ilk tercih olmasına ragmen fiyatı biraz yuksek.
Tutku Acik 29 - Eski Galatasaray oyuncusu bu sezon Besiktas' ın en faydalı isimlerinden biri olmaya aday. Muhtemelen bench den gelip katkı yapmaya calısacaktır ancak Jerrells' dan bir hayli dakika çalacağı aşikar. Bu düşük fiyatıyla kadrolarınızda düşünülebilir.

Shooting Forwards - Small Forwards
Patrick Christopher 48 - Eski Cholet oyuncusu bu sezon Besiktas' a fayda sağlayacak çok yönlü oyuncusu olacaktır. Koç Erman Kunter kendisini 30 dakika civarında kullanacaktır. Kadrolarınıza almanız yararlı olabilir.
Muratcan Guler 27 - Erman Kunter' in kendisini çokça kullanacağını düşünüyorum. Kardeşi Sinan Guler' e göre defansif eksikleri olsa da özellikle hücum yönü daha başarılı diye düşünüyorum. Bu düşük fiyatıyla kadrolarda düşünülebilir.
Fikret Can Akin 25 - Kendisi şu anda sakat ve gerçek pozisyonu da oyun kurucu. Fantasy Challenge' da pozisyon hatası yapılmış. Bench oyuncusu.

Power Forwards - Centers
Damir Markota 50 - Senelerdir basketbolunu geliştiremedi. Beşiktaş' da neler yapabileceğini göreceğiz, bence birkaç hafta beklemek en doğrusu.
Vladimir Dasic 48 - Patrick Christopher ile beraber takımın lideri olacaktır. Çokça dakika alması da muhtemel ve bu doğrutuda fiyatı kabul edilebilir hatta biraz düşük bile denilebilir.
Gasper Vidmar 43 - Eski Fenerbahce Ulker oyuncusu basketbolunu az da olsa geliştirdi. Damir Markota' dan dakika çalacaktır ancak yine de fiyatı yüksek.
Randal Falker 43 - Eski Cholet oyuncusu çok yönlü bir isim ve takım için pis işleri yapmayı seven bir oyuncu. Erman Kunter kendisini iyi tanıyor ve takımın ihtiyacı olan dinanizmi kendisinden isteyecektir. Fiyatı çok düşük değil ama yine de düşünülebilir.
Cevher Ozer 38 - Bench oyuncusu ve fiyatı da az değil.
 
Adriyatik'ten önerilerin var mı abi? :)

Bu arada takım sayımız 50'ye yaklaştı ama 100 olması lazım. 100 olunca ödül de olur. :)
 
Bende katılacağım, geçen sene 2 takımımım vardı 1iyle buraya katılmıştım sanssızlıkla iyi puanlar alamadı ama arkadaşım için kurduğum ama sonrası bana kalan GSbasket isimli takımım ntvspor liginde ilk3 teydi sonra o lige ne oldu ödülü varmıydı bilmiyorum her neyse.Takım kurmak için sanki biraz erken gibi çünkü fantasy de yer almayan oyuncular var serhat çetin gibi ve takımlara yeni eklemeler olur,sakatlar iyileşebilir son dakikada çok şeyler değişebilir.Ayrıca oyuncu fiyatlarının oluşumu,her hafta kaç değişiklik hakkı gibi önemli bilgilerin ilk defa oynayacak arkadaşlar için paylaşımının yararlı olacağını düşünüyorum herkese bol şans ...
 
Adriatikten size 2 oyuncu önereceğim fena puan yapar Mickael Gelabale 48 puanla süper bi seçimdir yine m. green de düşük parayla hiç fena bi seçim değildir
 
geçen sene ak47 ve batum yüzünden heyecansız bi fantasy challenge yılı olmuştu.. bu yıl onlar kadar sivrilecek oyuncunun olmaması (belki bo) oyuna heyecan katacaktır..
kadrom: (yimpas yozgat)
ricky hickman, omar cook
rudy, pnini, emir, pat.christopher
eze, khryapa, shawn james, chiotti..
 
SerkanSarıyer takımıyla katıldım lige.Geçen sene 16. bitirmiştim sanırım.Ama bu sene daha zor gözüküyor oyun.Çünkü geçen seneye göre çok değişiklikler oldu kadrolarda.Yunan ligi de iptal olduğundan pek güvenemedim açıkçası o takımlara da.İnce eleyip sık dokumak gerekebilir.Bol şans herkese.
 

Üst