ilk Gün Spa - bogdanoviç - S.James - nachbar 4 oyuncudan 76.4 almışız...Ah Nachbar ah 6 getirdin bu hafta ama olsun 3 haftada bir 30 RKG yapıyon dengeliyorsun
Burası ölmüş yav kimse herhangi bir görüşte, paylaşımda bulunmuyor.Ya oyundan erken kopuldu ya da vakit yok her neyse.Kadrosunda Khryapa olanlar bence çıkarsın(ben çıkardım)çünkü resmi sitesinde sakatlığı sebebiyle takımla beraber olmayacağı yazıyor.Bazen euroleague'te sakat gözüküp oynar ya bu o şekilde olmaz gibi gözüküyor.Bu da linki PBC CSKA Moscow | News herkese bol şans...
Rudy Fernandez'in durumu belirsiz. Riske girmek isteyenler kadroya alabilir...
@ Oğuz çok büyük talihsizlik olmuş..
@Arda Ezer, seni geçmekte bence güzel bir amaç. GS Basket te eurolig fantasy challenge denince aklıma ilk sen gelirsin. bu oyunda iyisin. geçen sene nba oyuncularınıda gördük yaşadık bu sene daha iyiyiz . zamanında rudy seçmemiş olsan ve kredi biriktirme haftalarını 2-3 hafta erken bırakıp, puana yönelsen yukarıyla bu kadar fark olmazdı.
ama daha çeyrek final maçları da var.
bu arada puanlar gelecek. benim 160 puan civarı puanım olacak. çok iyi değil...
Teşekkür ederim, ruhumu okşadın
Senelerdir bu oyunu oynuyoruz ve bu sezon kadar liderle puan farkımın açıldığı bir sezon olmamıştı. Bu hafta 181 puan toplamışım, sadece bu hafta için bile aklımdaki oyuncuları biraz daha farklı kombinasyonla değiştirmiş olsaydım 200 vuracaktım. Kısmet ...