• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02
Maçlar bu akşam başlıyor.

Pleiss-Vesely kadroda, 101 kredi ye 2 uzun arıyorum (Printezis ve Shengelia yerine).
Bir opsiyon Bourousis - Tomic -Iverson - Ayon dan ikisini seçmek, diğeri de Brown + 29 kredi altı birisi (Demetris Nichols, Khryapa, Tillie).
İlk opsiyondan max 30-35 çıkabilir, ikincisinde ise sadece Brown bile bu puanı geçebilir diye düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?

Birde bu hafta sizce Doncic alınırmı kadroya ?

Bourousis + Mclean veya Bargnani yapılabilir
Doncic için normalde sırf süresinin garanti olmaması nedeniyle risk olur derdim ama S. Llull sakat görünüyor, bu nedenle ciddi süre alabilir ve süre alırsa da iyi PIR getirir diye düşünüyorum.

Hayda Llull sakat gözüküyor. Hiçbir bilgide bulamadım hakkında. Zor bela almıştık kadrolara, ne yapmalı ki şimdi?

Lull sakat gözüküyor.. Doncic alıp risk denemeye değer mi acaba?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eurohoops llull oynayacak diyor
Geçen hafta beabouis de sakat gözüküyordu

LLull son dakika golü attı. Doncic denenmeye değer bir risk oldu, ayrıca Randolph ve Fernandez ekstra skor atmak durumunda kalacaktır bu hafta.

victor rudd bi kez olsun güldür yüzümü :(

Melli yi kadrodan çıkarttım söyleyeceklerim bu kadar

Melli 11 takımımın 7sinde vardı.. ve hepsinde satmıştım bu maç öncesi .. 44 pır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lullun sakatlık haberleri çıkınca llull ve rudd dan çıkıp doncic melli yaptım son 5 dkda efsane oldu bu 44 pır

Melli deplasmanlarda iş yapamaz diyorduk. 44 PIR getirip rekor kırdı.

Melli+Gou'dn 65 geldi.Sıralamada bu hafta da yükseleceğim.Beklentim Honeycuttun etkisiz oyanaması ve De Colo'nun çok az süre alıp 0 puan getirerek kredi kaybetmesi.

Melli'den cikanlardanim bende. geçen hafta 37 alan birini nasıl çıkarmayı akıl ettiysem artık... yerine aldığım Voigtman 0 çeker kesin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teodosice noldu ya, bütün kadrolarımın yanında sakatlık işaretini görünce tansiyonum düştü

edit:milanoya götürülmemiş

Eyvah eyvah Teodosic yaktın bizi. Melli olmayıp ta Teodosic olan pek çok takımım vardı. Bu hafta komple ziyan oldu.

Teodosic de sakatlanmış,çok fazla etkileyeceğini sanmam çünkü kimse çıkarmadı kadrodan kimsenin sakat olduğundan haberi yoktu.

Hafta bugün başlamış, genel sıralamada 69. olan takımımın gard rotasyonunda yer alan 2 oyuncu(Llull-Teo) sakatmış. Resmen 8 kişi ile başladım haftaya.

Melli çıktım. Herkes tek tek Melli çıktığını söylesin. Biraz sevinelim.

Melli çıkıp Teo aldım, aferin bana.

Teodosic sakat mı ?

Teodosic'in sakat olduğu bilgisini gece fantasy'de dolaşırken takımları kıpkırmızı görünce anladım. En az 1 hafta yok, en kötü senaryoya göre de iyileşmesi 1 ay bulabilirmiş. (Kaynak : Milos Teodosic out indefinitely due to over-tiredness - Eurohoops Eurohoops )

Bir rahatlatıcı bilgi de benden gelsin, genel olarak Melli'den çıkanlardanım :) İlginç bir hafta olacak.

Geri