Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Maçlar bu akşam başlıyor.

Pleiss-Vesely kadroda, 101 kredi ye 2 uzun arıyorum (Printezis ve Shengelia yerine).
Bir opsiyon Bourousis - Tomic -Iverson - Ayon dan ikisini seçmek, diğeri de Brown + 29 kredi altı birisi (Demetris Nichols, Khryapa, Tillie).
İlk opsiyondan max 30-35 çıkabilir, ikincisinde ise sadece Brown bile bu puanı geçebilir diye düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?

Birde bu hafta sizce Doncic alınırmı kadroya ?

Bourousis + Mclean veya Bargnani yapılabilir
Doncic için normalde sırf süresinin garanti olmaması nedeniyle risk olur derdim ama S. Llull sakat görünüyor, bu nedenle ciddi süre alabilir ve süre alırsa da iyi PIR getirir diye düşünüyorum.
 
LLull son dakika golü attı. Doncic denenmeye değer bir risk oldu, ayrıca Randolph ve Fernandez ekstra skor atmak durumunda kalacaktır bu hafta.
 
Melli 11 takımımın 7sinde vardı.. ve hepsinde satmıştım bu maç öncesi .. 44 pır


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Melli+Gou'dn 65 geldi.Sıralamada bu hafta da yükseleceğim.Beklentim Honeycuttun etkisiz oyanaması ve De Colo'nun çok az süre alıp 0 puan getirerek kredi kaybetmesi.
 
Melli'den cikanlardanim bende. geçen hafta 37 alan birini nasıl çıkarmayı akıl ettiysem artık... yerine aldığım Voigtman 0 çeker kesin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
teodosice noldu ya, bütün kadrolarımın yanında sakatlık işaretini görünce tansiyonum düştü

edit:milanoya götürülmemiş
 
Hafta bugün başlamış, genel sıralamada 69. olan takımımın gard rotasyonunda yer alan 2 oyuncu(Llull-Teo) sakatmış. Resmen 8 kişi ile başladım haftaya.
 

Üst