Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Son anda Llull'un sakatlığını öğrendim ve onun yerine teodosic almak için melli-dunston değişikliği yapmak zorunda kaldım. Teodosic de sakatlanmış ve 44 puandan oldum şaka gibi. :)
Keşke öğrenmeseydim Llull'un sakatlığını
 
Tüm Melli'lerden çıkan biride benim :). Tüm takımlarımda olan Teodosic'te yokmuş, müthiş. Sakat diye çıkardığımız Llull'de oynayıp yüksek yapar ve harika bir hafta geride kalır.
 
Tüm kadrolarda Teo var. Melli leride çıktım. Neyse ki herkeste durum aynı :D Bir ara bu hafta Teo çıkıp Calathes mi alsam diye düşündüm keşke gerçekleştirseymişim :D
 
Udoh uzun olarak cidden Avrupaya fazla, geçen yılın da üzerine koymuş bu sefer de asist yapıyor. Vesely'nin de balon olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Avrupada en iyi 2 kısa 1-teo 2-de colo uzun olarak da 1-udoh 2-hines bence.
 
O halde benim de bir iyi bir kötü haberim var sizlere, iyi haberim ben de Melli'yi en iyi iki takımımdan çıkardım :)
Aslında Geçen hafta Derrick Brown'un müthiş performansı sonrası benzer özelliklerdeki Melli'nin de Maccabi'ye karşı aynı performansı gösterebileceğini düşünmedim değil, ama Maccabi takımının bu sezon ki dengesiz halini düşününce Melli-Brown ikilisinden Melli'yi çıkarıp Brown'u takımda tutmaya karar verdim ve yanlış yaptım

Kötü haberim de Melli yerine her iki takımıma da Udoh'u dahil ettim :) Kızılyıldıza karşı uzunları başarılı olmayan takımı dövüyorlar diyerekten bu sezon ilk defa Udoh'u kadrolarıma dahil ettim, Hatta Udoh-Vesely ikilisi her iki takımımda da beraberce varlar, bu açıdan bakınca da değişiklik çok büyük zarar ettirmedi diyebilirim.
 
Ne Melli ne Udoh var takımımda, bugünden sadece Vesely vardı kalan 8 oyuncu yarın oynayayacak.Efes maçı çok önemli benim için takım onların üzerine kurulu inşallah bol skorlu bir maç olur
 
korkunç bi haftaydı benim için. lig başladığından beri en kötü puan topladığım haftaydı sanırım. teodosic+pleiss sakat. sanders eksi getirdi. diğerleri de hiç ekstra getiremedi. keza baktığımda bikaç oyuncu dışında genel olarak yüksek puan getiren yoktu. 240 puan toplamak şöyle bi haftada büyük iş. tanju bey'i kutlarım :) şimdi önümüze bakma zamanı
 
Ben de hafta birincisi Tanju beyi tebrik ederim. Benim hiçbir kadromla yaklaşamadığım puanları almayı başarmış kendisi bu hafta :)

Teodosic'in oynamaması istisnasız tüm takımlarımı etkiledi bir de bu takımların çoğunda pleiss ı bulundurununca iki oyuncu eksik geçirdiğim bir hafta oldu üstüne de bir iki vasat oyuncu eklenince, felaket bir hafta kaçınılmaz oldu.

Beni asıl üzen ise haftalık puanlar değil gelecek değişiklik hakkımı sınırlayan teo ve pleiss oldu. Pleiss sanırım bir şekilde düzelir önümüzdeki maça kadar ancak teodosic gibi güvenilir bir oyuncudan çıkmak hoş olmuyor. En yakın istikrara sahip oyuncu yine haftayı sakat geçiren lull. Bakalım, lig maçlarından sonra son gün kararları vereceğim.
 
bu hafta için en çok güvendiğiniz oyuncular kimlerdir? pozisyon-kredi farketmez. teodosic'ten gelen krediyi nasıl en doğru şekilde kullanırım onun derdindeyim
 
Ben kredinin tamamını kullanmayı düşünmüyorum açıkçası ama iyi bakmak lazım tabi.
Teo yerine Aaron Jackson ı almayı düşünüyorum. Aradaki miktarı da gelirse De Colo için kullanabilirim sadece.
 
-efes bryce cotton'la yollarını ayırmış.
-teodosic'in sakatlığı yorgunluğa bağlı tendon sakatlığıymış. çok ciddi bişeyi yokmuş ama aralık ayı boyunca dinlendirilecekmiş.
 

Üst