Merhaba arkadaşlar, çok fazla değişkenin olduğu bir haftayı geride bıraktık. Harika bir hafta geçirdim ben şahsen, takımlarım şaha kalktı. Neyse gelelim haftanın panoramasına.
Head to Head Ligi'nde haftayı galibiyetle kapatan Mehmet Yılmaz, Oğuzhan Günebakan, Hakan Türk, Arda Ezer, Ali Sercan Keskiner, Samet Tütüncü, Cihan Yerlikaya, Hakan Sağlam ve Eyüp Özkaya'yı tebrik ediyoruz.
Head to Head Ligi'nde haftanın maç(lar)ı:
a) Uğur Ortaç 210.8 - 211.2 Oğuzhan Günebakan. Beklediğim gibi harika bir eşleşme oldu ve şansımın da yardımıyla kazandığımı söyleyebilirim. +210 puan toplayan 2 ismin bu hafta eşleşmesi fazlasıyla talihsiz, kim yenilse şanssızlık olacaktı, fakat De Colo'nun atılması sebebiyle kazanmam ayrı bir şans. 6 isimde birbirimizden habersiz mütabık oluşumuz da dikkat çekici bir unsur. Bu eşleşmeyi öveceğim arkadaşlar, fazla bik bik ettiysem kusura bakmayın artık
TR'deki en iddialı isimler karşı karşıya geldi desek yanlış olmaz herhalde.
b) Yusuf Şenli 139.8 - 139.8 Arda Ezer. Son ana kadar nefes nefese bir müsabaka oldu ve forumun müdavimlerinden, oyunun eskilerinden, canımız ciğerimiz Arda abimiz ligdeki ilk galibiyetini almış oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.
Head to Head Ligi'nde haftanın galibiyeti: Ali Sercan Keskiner 182.7 - 90.2 Arya Ezer. Ligimizin yenilgisiz lideri Ali Sercan Keskiner, minik Arya'mızı fazlasıyla üzdü bu hafta. Arya'nın acilen toparlanmasını diliyor, kendisinin gözlerinden öpüyoruz.
Head to Head Ligi'nin liderleri: Ali Sercan Keskiner, Hakan Türk ve Samet Tütüncü. 3 maçta 3 galibiyet ile ilerleyen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.
Ve head to Head Ligi'nde önümüzdeki haftanın fikstürüne göz atalım hemen:
Mehmet Yılmaz - Oğuzhan Günebakan
Uğur Ortaç - Arda Ezer
Yasin Coşkun - Hakan Türk
Hakan Lafcı - Cihan Yerlikaya
Yusuf Şenli - Arya Ezer
Ali Sercan Keskiner - Samet Tütüncü
Mustafa Kayan - Ömer Namık Sesverir
Hakan Sağlam - Kaan Şencan
Hüseyin Kaya - Eyüp Özkaya
Herkese bol şans arkadaşlar.
Gelelim oyunda büyük yarışın koptuğu
GSBasket Classic Ligine. Ligde bu hafta en büyük çıkışı sanırım benim takımlarım yaptı. Doncic'in kaptan olduğu takımlar büyük atak yaparken, Errick McCollum'lu kadrolar hüsran yaşadı. Ligimizde ilk 5 şu şekilde oluştu:
1- Niyazi Uğur Sesverir - 598
2- Bayça Oral - 568
3- Oğuzhan Günebakan - 565
4- Ali Sercan Keskiner - 564
5- Oğuzhan Günebakan - 563
Önümüzdeki hafta için bol şans arkadaşlar herkese.