Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Thomas Robinson bu hafta çok kişinin canını yakacak herhalde.
De Colo almaktan vazgeçip Milutinov yerine aldım bu hafta sağolsun hemen 2 ledi.İşin kötüsü takımımda Malcolm Thomas da var.Bu ikisi genelde paylaşıyordu süreleri bu hafta bir de haftalardır oynamayan Todorovic de oynuyor ve süre çalıyor ikisinden de çok kötü oldu bu

Shved'i kaptan seçenler zararlarını telafi ettiler.

Bu arada ben dahil birçok kişi James Anderson'ları çıkarmıştı. Bu hafta o da iyi.

İki haftadır ısrarla Shved'i kaptan yaptıktan sonra bu hafta Doncic'i kadroya dahil edip kaptanlığı verdim, buna içerleyen Shved'in intikamı acı oldu :p neyse ki böyle bir şey yapmasını beklediğimden çıkarmaya kıyamadım ve takımda tuttum kendisini

Bu arada Malcolm Thomas üç haftadır aldığı süreye nazaran çok iyi katkı veriyor, süresi biraz artsa kadrolardan hiç çıkarılmayacak bir forvet olur ama Todorovic'in de dönmesiyle kadrolarda tutulması riskli olabilir.

Seraphin yerine ilk önce Gudaitis'i kadroya almıştım ama son anda Radosevic'i tercih ettim, umarım Gudaitis çok iyi oynayıp da pişman etmez beni

Doncic bu sezonun en büyük yıldızı olacak oyun adına, öyle gözüküyor... sakatlık gibi bir talihsizlik yaşamazsa muhtemelen normal sezonun mvp’si de olur.

Doncic 50 rkg filan yapacak bu gidişle. Hakan Türk ü tebrik ederim. Doncic'i kaptan yaparak doğru kararı vermiş...

Teşekkürler, eğer senin kaptan De Colo küçük çaplı bir mucize gerçekleştirmezse H2H liginde bu hafta da yolumuza galibiyetle devam edicez gibi :)
Doncic'i ilk iki hafta fiyatı biraz düşsün diye almamıştım ama gördüm ki bu sene bu oyunda ilk alınması gereken ve hiç riske girmeyip kaptan yapılması gereken isim Doncic, bir iki hafta daha almasam fiyatı iyice uçacaktı,

Bu arada Seraphin yerine aldığım Gudaitis'i son anda çıkarıp Radosevic'i almam pek iyi olmadı sanki, Gudaitis'in etkili olmasını bekliyordum, keşke çıkarmasaydım diyorum.

Doncic MVP olur ,Real'de şampiyon olur gibi...Erken mi çok erken ama FB ve CSKA geçen seneki gücünde değiller. Real Madrid in Lull dışında sayı üretecek adama ihtiyacı vardı bu sene Doncic ve Causeur u var. İşi bitmiş Rudy nin eline bakmıyorlar artık...

2 haftadır risk alıp kadrolarıma almadım Doncic'i bu hafta en sonunda aldım artık bu sefer de kaptan yapmadım.Oyunun başından beri çok büyük zarara uğrattı beni sağolsun.Kaptanı Shengelia yapmıştım inşallah yarın güzel bir şeyler getirir de biraz olsun telafi eder.Bugün baya kötü bir gün oldu umarım yarınkiler telafi eder.İleriki haftalar adına güvencem para konusunda baya rahat olucam en azından bu haftaya 12.15 m ile girdi takımım büyük ihtimal 13.5 m seviyelerini görecek 4.maçlar öncesi

Bütün takımlarımda kaptan Luka Doncic'ti, bu açıdan harika bir seçim oldu. Yine Ayon'u da ekledim birçok yere. Ayon ve Shengelia almak üzerine kurgulamıştım bu haftayı, Doncic ve Shved zaten 15'er tane var. Handikap şu oldu; Ayon ve Shengelia alırken, son değişiklik için (Pierre Jackson yerine) 1.41 kaldı genelde takımlarımda. Ve bu sebepten De Colo alamadım, içeride Kaunas ile oynuyor diye Huertel aldım. Maalesef rezalet oynadı ve 5 rnk yaptı. Genel olarak öne doğru hareket edeceğim bir hafta olacak sıralamalarda.

H2h'de gelirsek, Uğur ile 8 oyuncudan 6'sını ortak seçmişiz. Huertel - Ayon bende, De Colo - Milutinov Uğur'da. Huertel'in rezalet performansı, Milutinov'un iyi performansı derken De Colo'nun 4-5 yapması halinde kazanan Uğur olacak. Şimdiden tebrik ediyorum, De Colo 20 yapar yarın.

Doncic kaptan olduğundan iyi oldu bu hafta.. ancak Kostas Papanikolaou beni yakan 1. isim oldu.Bu kadar etkisiz olacağını tahmin etmezdim.. keza Thomas Robinsonda öyle.. birde süpriz Dobric'i almıştım 18 19 dk lar süre aldı ama katkı sıfırdı.. anlıcağınız bu hafta benim için kesat olacak gibi..

Bu haftaya özel, totem yapıp Lojeski-Kane ikilisinden çıkmadım, 0 değişiklikle devam ettim, sadece kaptanlığı Erick Green'den alıp Doncic'e vermeyi çok düşündüm 2-3 gün, zira Real'deki eksikler ve Armani'nin kadayıflığı yüzünden, hadi dedim totem yapmışken tam olsun kaptanı da ellemeyeyim, Doncic gitti 45 yaptı tek başına ahaha. Neyse artık, kalanları da bir şekilde toparlayıp revize edeceğiz bu gece maç sonunda.

Yeri gelmişken hatırlatayım, back to back haftasındayız, maçlar kesmeden yarından itibaren devam edecek. 4'er maçlı 4 gün peş peşe. Kadroda değişiklik isteyen yarın akşama kadar mutlaka hamlesini yapsın sonra şaşırmayın.

Değişiklik hakkından dolayı McCollum'u çıkaramamıştım. Sağolsun bütün takımın içine etti. O paraya takımda kaldığı yetmiyormuş gibi -4 puanda şu anda.

İlk gün Thomas Robinson ve Doncic'i kaptan seçmemenin etkisi ile kötü geçmişti.Bugün de Mccollum'un -5 i Clyburn'ün vasatı aşamaması derken baya kötü bir haftayı geride bıraktım.Kaptanım Shengelia 52 getirerek biraz toparlasa da ciddi anlamda gerilememi engelleyemedi.Haftanın tek tesellisi H2H de kazanmak oldu.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

Merhaba arkadaşlar, çok fazla değişkenin olduğu bir haftayı geride bıraktık. Harika bir hafta geçirdim ben şahsen, takımlarım şaha kalktı. Neyse gelelim haftanın panoramasına.

Head to Head Ligi'nde haftayı galibiyetle kapatan Mehmet Yılmaz, Oğuzhan Günebakan, Hakan Türk, Arda Ezer, Ali Sercan Keskiner, Samet Tütüncü, Cihan Yerlikaya, Hakan Sağlam ve Eyüp Özkaya'yı tebrik ediyoruz.

Head to Head Ligi'nde haftanın maç(lar)ı:

a) Uğur Ortaç 210.8 - 211.2 Oğuzhan Günebakan. Beklediğim gibi harika bir eşleşme oldu ve şansımın da yardımıyla kazandığımı söyleyebilirim. +210 puan toplayan 2 ismin bu hafta eşleşmesi fazlasıyla talihsiz, kim yenilse şanssızlık olacaktı, fakat De Colo'nun atılması sebebiyle kazanmam ayrı bir şans. 6 isimde birbirimizden habersiz mütabık oluşumuz da dikkat çekici bir unsur. Bu eşleşmeyi öveceğim arkadaşlar, fazla bik bik ettiysem kusura bakmayın artık :) TR'deki en iddialı isimler karşı karşıya geldi desek yanlış olmaz herhalde.

b) Yusuf Şenli 139.8 - 139.8 Arda Ezer. Son ana kadar nefes nefese bir müsabaka oldu ve forumun müdavimlerinden, oyunun eskilerinden, canımız ciğerimiz Arda abimiz ligdeki ilk galibiyetini almış oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Head to Head Ligi'nde haftanın galibiyeti: Ali Sercan Keskiner 182.7 - 90.2 Arya Ezer. Ligimizin yenilgisiz lideri Ali Sercan Keskiner, minik Arya'mızı fazlasıyla üzdü bu hafta. Arya'nın acilen toparlanmasını diliyor, kendisinin gözlerinden öpüyoruz.

Head to Head Ligi'nin liderleri: Ali Sercan Keskiner, Hakan Türk ve Samet Tütüncü. 3 maçta 3 galibiyet ile ilerleyen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Ve head to Head Ligi'nde önümüzdeki haftanın fikstürüne göz atalım hemen:

Mehmet Yılmaz - Oğuzhan Günebakan
Uğur Ortaç - Arda Ezer
Yasin Coşkun - Hakan Türk
Hakan Lafcı - Cihan Yerlikaya
Yusuf Şenli - Arya Ezer
Ali Sercan Keskiner - Samet Tütüncü
Mustafa Kayan - Ömer Namık Sesverir
Hakan Sağlam - Kaan Şencan
Hüseyin Kaya - Eyüp Özkaya

Herkese bol şans arkadaşlar.

Gelelim oyunda büyük yarışın koptuğu GSBasket Classic Ligine. Ligde bu hafta en büyük çıkışı sanırım benim takımlarım yaptı. Doncic'in kaptan olduğu takımlar büyük atak yaparken, Errick McCollum'lu kadrolar hüsran yaşadı. Ligimizde ilk 5 şu şekilde oluştu:

1- Niyazi Uğur Sesverir - 598
2- Bayça Oral - 568
3- Oğuzhan Günebakan - 565
4- Ali Sercan Keskiner - 564
5- Oğuzhan Günebakan - 563

Önümüzdeki hafta için bol şans arkadaşlar herkese.

GSBasket takımları için önerilerinizi bekliyorum.

GSBasket: Heurtel, Roll, Timma, J.Thompson, Ayon, Beaubois, Clyburn, Doncic

Tam leş bir takıma dönüştü. Bu takımdan cacık olmaz ama önerilere göre deneyelim.

Y.Armada: Doncic, Shved, J.Anderson, T.Robinson, J.Thompson, E.Green, Timma, H.Thompson

Ehh bu da. Bu takım için de durum zor.

Kendi en iyi takımım bu hafta çok geriledi. McCollum'dan -5 gelmesiyle en az beklediğimden 25 puan düşük puan topladım. Bu hafta takımı toparlamaya çalışacağım. Üstteki takımların kadrolarına göre de değerlendirme yapmak istiyorum.

Şu anki kadrom şöyle; E.Green, Doncic, Datome, J.Thompson, Seraphin, McCollum, T.Robinson, Rochestie

Datome, J.Thompson ve T.Robinson üçlüsünden çıkmayı düşünüyordum ama 3 tane iyi forvet bulmak imkansıza yakın. İşin ilginç 3 oyuncu da haftayı Yunanistan'da geçirecek. Demek ki ben Yunan deplasmanlarını sevmiyorum.