Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Gizlilik ortadan kalkti o zaman. Surpriz kaptan secenler avantaj saglayacak. :)

İki haftadır Shved'i kaptan yapmak en büyük yanlışım oldu, bu sezon en risksiz kaptan Doncic olacak gibi, De Colo'nun bile patlayabileceğini düşünüyordum ki dün patladı, Dünkü maçta Doncic biraz düşük yapsa da haftaya alsam diyordum ama bu gidişle tren kaçacak

Erick Green'i alıp takıma kaptan yapmıştım. Sonra H2H liginde ki rakibimin kaptanı De Colo olunca riske girmeyip De Colo yu kaptan olarak seçtim. Kendi aramızda ki maçı aldım ama 33 puana mal oldu bu. O riske girmemeli miyim diye düşünüp girmemiştim. Sonuçta bende Erick Green vardı ama onda yoktu.
Buda kadroları görmenin dezavantajı oldu...

Ledo'nun oynamayacağını duyunca takımı sırtlar diye kaptanımı Rochestie'den Mccollum'a çevirdim ama kötü yaptım maalesef.Gsbasket'te 5.sıraya gerilemişim Bayça Oral müthiş bir atak yaparak liderliği elimden aldı.Bu haftalar biraz dalgalanmalı gidecek sıralamalar 3-4 hafta sonra oturmaya başlar.Bu haftanın olumlu yanı Head to head liginde galibiyetle tanışmam oldu Uğur Ortaç'a karşı galip gelmek önemliydi.Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Head to head liginde bu haftaki rakibim Henman'ı da geçerek ikide iki yaptım. Her ne kadar Shved'i kaptan olarak seçmem Doncic'i kaptan yapan rakibime karşı dezavantaj yaratmış olsa da, diğer pozisyonlarda yaptığım doğru tercihler düelloyu kazandırdı. Akşamın finalini yapan Green'in rakibimin kadrosunda olmaması düelloyu kazandıran en önemli etken oldu diyebilirim. Ama bu haftaki düello da çok keyifli geçti, Henman'ı da bu güzel mücadele için tebrik ederim. Sıradaki rakip khan1905, hazırlıklarımızı ona göre yapacağız artık :)

Oyuncu değerlerinin güncellenmesi için bu kadar beklemek can sıkıcı. Eski oyunda maç bittikten 1-2 saat sonra güncellenmiş olurdu.

Ayrıca önümüzdeki hafta içi hem 3üncü hem de 4üncü hafta maçları oynanacak. Yani salı-çarşamba günü maçlar oynandıktan sonra tekrar perşembe günü için kadroda değişiklikler yapacağız. O zaman da böyle yavaş işleyecekse sistem işimiz iş.

Head to Head Ligi'nde haftayı galibiyetle kapatanlar: Mehmet Yılmaz, Hakan Lafcı, Oğuzhan Günebakan, Hakan Türk, Ali Sercan Keskiner, Cihan Yerlikaya, Hüseyin Kaya, Samet Tütüncü ve Ömer Namık. Kazanan arkadaşları kutluyoruz.

Head to Head'te haftanın oyuncusu: Ali Sercan Keskiner. Geçen hafta küçük farklarla kendisine kaybettiğim Sercan Keskiner, bu hafta da 204 puanlı bir takım oluşturarak H2H ligimizin şimdilik yıldızı durumunda.

Head to Head'te haftanın maçı: Hüseyin Kaya 151-141 Arya Ezer. Hüseyin Kaya da 2/2 yapan üyelerimizden. Kendisini tebrik ediyoruz.

GSBasket Classic Ligi'nde ise heyecan tüm hızıyla sürüyor. Bayça Oral müthiş bir atak ile ilk sıraya yerleşti. Yine Kerem Seçer'in inanılmaz perfromansı, kendisini 2. sıraya kadar taşıdı. İlk 5 şu şekilde oluştu:

1- Bayça Oral
2- Ali Sercan Keskiner
3- Kerem Seçer
4- Efe Cun
5- Mehmet Yılmaz

Önümüzdeki haftanın panoroması ile tekrar karşınızda olacağız değerli GSBasket sakinleri :) İyi haftalar.

Ercik Green'leri kaptan yaptığım bir haftaydı. Fakat herkesin Pierre Jacskon'ı kaptan yapacağını düşünerek risk almak istemedim ve yarısında kaptanımı Pierre JAckson yaptım. Fazlasıyla eksi yazdı haneme. Kötü başladım bu yıl, fakat GSBasket Ligi'nde ilk 50'de 8 takımım olduğunu hatırlatayım arkadaşlar. Geleceğim çok yakında, hazırlanın :)

Head to Head Ligi'nde haftayı galibiyetle kapatanlar: Mehmet Yılmaz, Hakan Lafcı, Oğuzhan Günebakan, Hakan Türk, Ali Sercan Keskiner, Cihan Yerlikaya, Hüseyin Kaya, Samet Tütüncü ve Ömer Namık. Kazanan arkadaşları kutluyoruz.

Head to Head'te haftanın oyuncusu: Ali Sercan Keskiner. Geçen hafta küçük farklarla kendisine kaybettiğim Sercan Keskiner, bu hafta da 204 puanlı bir takım oluşturarak H2H ligimizin şimdilik yıldızı durumunda.

Head to Head'te haftanın maçı: Hüseyin Kaya 151-141 Arya Ezer. Hüseyin Kaya da 2/2 yapan üyelerimizden. Kendisini tebrik ediyoruz.

GSBasket Classic Ligi'nde ise heyecan tüm hızıyla sürüyor. Bayça Oral müthiş bir atak ile ilk sıraya yerleşti. Yine Kerem Seçer'in inanılmaz perfromansı, kendisini 2. sıraya kadar taşıdı. İlk 5 şu şekilde oluştu:

1- Bayça Oral
2- Ali Sercan Keskiner
3- Kerem Seçer
4- Efe Cun
5- Mehmet Yılmaz

Önümüzdeki haftanın panoroması ile tekrar karşınızda olacağız değerli GSBasket sakinleri :) İyi haftalar.

Head to Head Ligi'nde önümüzdeki haftanın fikstürü:

Oğuzhan Günebakan - Uğur Ortaç
Mehmet Yılmaz - Yasin Coşkun
Hakan Lafcı - Hakan Türk
Yusuf Şenli - Arda Ezer
Mustafa Kayan - Cihan Yerlikaya
Ali Sercan Keskiner - Arya Ezer
Hakan Sağlam - Ömer Namık
Hüseyin Kaya - Samet Tütüncü
Eyüp Özkaya - Kaan Şencan

Gsbasket Classic liginde bu haftanin birincisi olmuşum. Beklemiyordum. Çunkü takımımı şehir dışında olmamdan dolayı hızlıca oluşturmuştum. Güzel bir supriz oldu benim icin

3 takımla katılmıştım GSBasket ligine ama en iyi takımım bunların dışında kaldı. Sınırlama yok sanırım ama yine de emin olayım diye soruyorum, ekleyebilir miyim bu takımı?
Eklersem lider olurum ama söyleyeyim :)

Herhangi bir sınırlama yok Niyazi Bey.

İstediğiniz kadar takımla lige katılabilirsiniz.

Bu arada ilk mesajda lig bilgilerimiz mevcut. Hala katılmak isteyen varsa katılabilir.

Bu sefer erken oyuncuları güncellemişler, transferler de açık sanırım. Bir bakıma mecburlardı zaten, maçlar salı günü başlayacak çünkü.

Sent from my iPad using Tapatalk

Beklediğim gibi değerler uçmuş. 15+ yapan herkes yükselmiş. Ayhan abiye selamlar:)
Head to head liginde CYINHO kaptanı ile bana 60 puan fark atınca (72-12) diğer oyuncular ile farkı 15'in altına indirebilmişim ancak. Tebrikler burdan Cihan'a :) Bu yıl oyunun komple kaptanlar savaşı haline gelmiş olduğunun bir göstergesi daha oldu bana. 60 puanı rakipten farklı 3-5 oyuncu ile kapatmak şu an çok çok zor. ilerleyen haftalarda ise imkansıza yakın olacak.

Son düzenleme:
İstatistikleri özetleyelim bakalım.

En pahalı oyuncu şu anda Doncic. De Colo ikinci sırada kaldı. Ayon ise üçüncü sırada. Llull yokken Doncic, Randolph ve Kuzmic yokken de Ayon önümüzdeki hafta Milano karşısında çıkışlarını sürdürürler. Özellikle Ayon fiyatı yüksek olsa da kaçırılmaması gereken bir oyuncu.

Formda oyunculardan Jankunas Barcelona deplasmanına gidiyor. McCollum ise Fenerbahçe deplasmanında. Bu iki oyuncudan belki çıkılabilir.

Ortalama olarak en iyi oyuncu durumunda ise Jankunas var. E.Green ise ikinci sırada ve Baskonia deplasmanına gidiyor. İyi ortalamaya sahip oyunculardan T.Robinson sahasında Kızılyıldız ile oynuyor. T.Robinson da en çok alınan oyuncuların zirvesine doğru ilerler.

Sloukas Efes ile oynayacak. Guard sıkıntısı yaşayan Efes'e karşı yine iyi puan getirebilir. Seraphin de sahasında Zalgiris ile oynuyor. Seraphin'i olanlar devam eder.