Haftanın ilk maçı benim açımdan mükemmel başladı.Rochestie'yi kadroma almakla kalmayıp kaptan da yapmıştım Temizinden 76 tek oyuncudan geldi.Genel sıralamada da bir anda 36 ya fırladım.Tabi bu diğer takımların kaptanları oynayınca düşecektir.Şu ana kadar tek kötü giden şey Jankunas'ın ilk yarıyı -1 ile kapatması oldu.Onunda 2.yarı toparlamasını umuyorum.
Panathinaikos-Zalgiris maçı inanılmaz geçiyor. Uzatmada durum eşit. Bir uzatma daha olabilir. Calathes en kötü maçını oynuyor 12/2 isabetle ama ona rağmen 15 PIR'da. 8 ribaund 9 asisti var.
Bu aralar yoğunluktan foruma pek giremiyorum ama gecikmeli de olsa H2H ligindeki galibiyet için tebrik ederim adaş Geçen hafta Shved yerine Green'i tercih etmem yenilgiyi getirdi, aslında Wanamaker ile Green arasında kararsız kalmıştım ama neticede Green'i seçtim ve tercihim kaybettirdi, Gerçi Green'in süresi epey azalmış durumda, sezon başındaki kadar sahada kalmıyor, son maçta da oyunda kaldığı süre içinde fazla atış yapmamasına rağmen ve hatta attığı zor şutları sayıya çevirmesine rağmen koçu oyunda fazla tutmadı kendisini, bu arada almadığım Wanamaker da coştu mübarek. Arada bir böyle riskler almak gerekiyor artık, yoksa sıralamada sıçrama yapmak pek mümkün olmayacak.Galibiyet geldi. E.Green in 14,3 puanına karşı Sheved in 20 rkg si ile galibiyet geldi. Sheved 21 sayı attı ama bence yapamadığı savunma , kaçırdığı atışlarla takıma zararı daha fazla gibi. Böyle kafa kafaya giden maçlarda daha bariz belli oluyor.