EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Valla bir hafta bana da çok fazla geldi euroleague olmadan haftanın hiç tadı olmuyormuş onu farkettim.Bu hafta kimin sakat olduğunun tam bilinmemesi büyük sıkıntı yaratıyor.Alacağım isimler az çok belli ama çıkacak milyon tane isim var kimi çıkaracağım bilmiyorum yine pek parlak bir hafta beni beklemiyor sanırım
 
Bugun burada aramizdan hafta birincisi cikacak ama kim ? En birinci yani tum haftanin :)

Bazen karsiya iyi anlatmak icin cok fazla gayret gosteriyorum. Bunu nasil atlacagim onu bilemiyorum :)

Doktora gideyim en iyisi Pazartesi :)
 
Bitadze de sakatmis. Haberim yoktu. Buducnost bizim ligden adamim Devin Williamsi almis. Adamlar da oluk gibi para var herhalde. Esas Milanoya lazimdi Devin Williams.
 
Bitadze her takimimda vardi oynamasini bekliyordum. Hadi onu gectim Jan Vessely hangi ara iyilesti de oynamaya basladi! Hadi hepsini gectim nedir bu Kostas Sloukas faciasi boyle :)

Kimin sakatlanıp, kimin oynadığı belli değil bu aralar. Buducnost'ta 8 kişi çıkmış antrenmana maçtan önce. Bu kupa maçları, bir yandan eurolig maçları, bir yandan da milli maçlar. Oyuncuların sağlığı büyük tehlikede. Fiba'nın buna bir çözüm bulması lazım.
 
Bu oyunda bir türlü tutturamadığım isim Brandon Davies ne zaman iyi yapacağını hiç kestiremiyorum çok istikrarsız bir oyuncu

Getirin ordan bir Budocnost, Davies kardeşimiz şov yapacak maçı olmuş.. Gerçi hakkını yemeyelim ilk yarıda 30+ maçları da oldu ama formsuz diye almamıştım.
Randolph'un da gamsızlığı tuttu yine. Öylece geziniyor sahada.
 
GSBasket son10 ligi 3. hafta panoraması:

Takımlar:

Haftanın kazananı: Gannicus +44.9 (Aykut Kadıoğlu)
Haftanın takımı: Gannicus 182.7
Haftanın en çekişmeli maçı: Focusvictory-Enjoy 173-170 (Hakan Sağlam - Mehmet Yılmaz)
Haftanın maçı: Focusvictory-Enjoy 343 (Hakan Sağlam - Mehmet Yılmaz)

Lig lideri: Winner Kings (Eyüp Özkaya) 3/3 galibiyet +100 averaj

Oyuncular:
Haftanın oyuncusu: Brandon Davies (37.4 verimlilik)
Haftanın hayal kırıklığı: Derrick Williams (2 verimlilik)

Eurolegue:
Haftanın takımı: Anadolu Efes
 
Davies benim de sürekli ıskaladığım oyuncu. Vesely olayına ben de şaşırdım ama zaten almazdım. Dixon efendi çıkınca 18 yapmış.
Haftanın hayal kırıklığı Williams oldu benim adıma. Gerçi pek şaşırmadım ama bi 10 yapsaydı bari. GSbasket liginde 1 puanla kaybetmişim 😂 son 10 liginde ise yırtmayı başarmışım.
Bana mı öyle geldi bilmiyorum da bu hafta baya düşük puanlar geldi. Öyle 20-30 larda seyretmedi, 16 yı bulan bile fark yaratmıştır bence. Son haftalar diye mi böyle durgunlaştı oyuncu performansları acaba..
 

Üst