EuroLeague Fantasy Challenge 2019-2020

Yok ya gerçekten çorba oldu. Salıdan beri kadroları en az 10 kere kurdum tekrar bozdum. Sürekli bir sakatlık haberi. Fenalık geldi. İyi mi oldu, kötü mü oldu anlamadım. Ama kadro kurmak çok sıkıntı gerçekten.
 

De Colo'da sakatlar kervanına katılmış. Ne yapıcaz malzemeciyle mi çıkacaz maça? Bir takımda 3-4 sakat oldu nerdeyse.

Aslında böyle çok sakatlığın olduğu haftalarda bir buton olmalı 1 kereye mahsus 4 oyuncu seçebilme butonu gibi birşey. Ama o zaman tabi haksızlık olur diğerlerine ama yine de insanın eli kolu bağlanıyor.
geçen sene sezon sonunu biz böyle oynadık işte :)
 
bir takımımdan DE Colo, Gudaitis ve Casspi yi çıkarmak zorunda kaldım, Garuba, Paul ve Fall kaldı takımda...
 
Geçen hafta son çeyrek Fener, De Colosuz galibiyet almıştı ve iyi oynamıştı. Bence CSKA maçında galibiyet sürpriz olmaz Fener adına. Topu da paylaşacaklardır. Vesely, Kalinic, Williams ve Sloukas iyi getirebilir.
 
Ben son 10 dakikada 10 kere kadro değiştim. Mirotic’e kredimin yettiğini sürpriz şekilde öğrenince kafamı karıştırdı ama Real deplasmanında bana en fazla kaç getirir diye düşünüp almadım. Ya da eski takımına karşı şov mu yapar o da muamma bilemedim kararsızım hala..
 
Bütün yaptığım planlar altüst oldu, Pazartesi kadrolara bakınca "güzel kadro oldu ya" diyordum, şimdi bakınca "bu ne şimdi" diyorum..

Bu haftayı kendi adıma pas geçtim. Kurduğum kadrolardan hiçbir beklentim yok.
 
Son düzenleme:
ben bu saatten sonra bir değişiklik yapamam çok önemli bir sakatlık olmadıkça (Calathes, Micic, Mirotic, Larkin, Tavares, Willams, Sloukas, James, Jekiri, gibi pahalı yada fazla aldığım adamlar gibi)
 
Evet Timma nin da sakatlığı aciklandi. Takım kurmaktan ziyade takımlarin sakatliktan dolayı bu haftayı birkaç kişi eksik geçirmesinden korkar olduk. Son dakikaya kadar sakatlık haberi kovalayacagiz anlaşılan..
 
Anladım. Zaten kesilmese de bu derbide şans bulacağını zannetmiyorum. Onla olan ilişkimiz buraya kadarmış, çok katkı verdi bu süreçte sağolsun 😄 Kader beni ısrarla Rodriguez’den çıkarttırmıyor..
 
iyi yönden bakarsak maçlar başladıktan sonra bu sakatlık haberleri ortaya çıkabilirdi. 4-5 kişilik takımlarla mücadele ederdik. Kötü yönden bakarsak bu ihtimal hala mevcut:D
 
Dunston, Timma, Casspi, De Colo, GAruba, Fredette, Simon, Nnoko, Gudaitis, Siva, Cavanaugh, Henry, Abrines, Von Rossom......... daha uzayıp gidiyor. Biz nasıl kadro kurabildik ki böyle bir hafta da.
 
Ne güzel Micic-Larkin kombini yapmıştım bu hafta pirin dibine vuracaktım. Son anda Garuba’yı öğrenince son hakkımı onu çıkartmakta kullandım, Larkin’i tercih edip Micic’i saldım. Gudubet Rodriguez elimde kaldı yine. Gerçi Garuba’yı çıkarmayıp Micic’i almak da geçti aklımdan ama son anda 0 getirecek adam içime sinmedi. Umarım Rodriguez+Peters toplamda Micic’den fazla getirir.
Uyuz Nedovic de oynamaz oynamaz bugün şov yapar, işte oyun tamamen şans faktörü, çok çok minik detaylar hariç.
 

Üst