EuroLeague Fantasy Challenge 2019-2020

Teşekkür ederim Ayhan abi :)
Ben bir kaç gün önce beni 3-4 hafta idare edecek güvenilir 3 değişiklikle kadromu tamamladım. En az 3 hafta kaç aldığıma bile bakamam muhtemelen, Allah Kerim 😄
Bayça bey ve diğer kim varsa Shved’den sakat olsun olmasın geç bile kaldınız çıkmak için. Geçen sezon ki o her hafta 30 lara oynayan adamdan eser yok bu sezon.
Llull sakatlığı olmadan da Campazzo almıştım, bu iyi olmuş. Ama umarım sağlığına tez zamanda kavuşur Llull.
Dunston olmaması ciddi anlamda kafamı çeldi şimdi. Bu haber doğruysa Monroe yerine Pleiss düşünmeye başladım şimdiden. Zira üzerine odaklanıldığında çok rahat 20 lere gelen bir uzun olduğunu Galatasaray döneminden biliyoruz Pleiss’ın.
 
Günün maçları:

20.45 Fenerbahçe-Khimki
21.00 Kızılyıldız- Valencia basket
22.00 Alba Berlin-Zalgiris Kaunas
22.00 Panathinaikos- Baskonia
22.05 Maccabi Fox- Asvel Villeurbanne

Yİne 22.00 civarında 4-5 maç aynı anda oynanıyor olacak. Şu saat işini bir halledemediler. Ama 23.00 de olmasından iyidir en azından.
 
Bu arada rakibim sizmişsiniz Bayça bey 😄 Stimac maçtaki tek hücumunda 5 pir kazanmıştı ufak pişmanlık geldi ama neyseki alındı kenara.
Bende de Papapetrou -3 ve 3 faul ile başlayınca ayvayı yedik demiştim şükür 9 getirmiş ilginç.
 
1.kadro 48+ayon
2.kadro 38.5

"ben 2.kadro dediğime göre 1.kadroyu gönül rahatlığı ile seçebilirsin:) "
yine şaşırtmadım:D
Ayon'un da 20 puan alacağını düşünürsek 30 puan gibi bir fark oldu:) İlgili takım 52.sıra. yani ilk 30 u zorlayabilirdim ama canımız sağ olsun. Aynı tip değişikliği 500. sıralardaki takımlarımda yaptım yani satılmaz denilen Shengelia gibi bazı oyunculardan çıkarak değişik isimlerle haftaya başladım bu kumar orada tuttu.

Efes maçı sonrası sanırım Shengelia'nın akıbetini sorgulayacağım. Kredisi doyum noktasında. Üst üste deplasmanları var Baskonia'nın. Aynı bölgede yükselişe geçmiş kredisi yükselecek Randolph ve Williams gibi isimler var. 3-4 hafta Shengelia'sız oynanabilir bence.
 
Bu hafta da düşüşe devam ediyorum yine rezalet seçimler rezalet puanlar... Şu Alba Berlin tayfaya bir bulaştım haftalardır ilk 100 içerisinde giden takım neredeyse 1000 in dışına çıkacak.Sadece bir hafta kadro temelini yanlış oyuncularla kurmak toparlaması çok zor bir yere götürüyor.Her sene olduğu gibi bu sene de bırakmıycam oyunu ama ciddi anlamda bir isteksizlik oluştu artık.
 
Alba Berlin tayfa beni de yaktı valla. Yedi cüceler gibi. Giffey, Sıkma, Giedraitis, Nnoko, Hermansson, Sıva, Eriksson, kimin ne zaman iyi yapacağı belli olmuyor. Çok istikrarsızlar.
 
Alba Berlin tayfadan bende de Sikma vardı aynı şekilde. Yollarımız ayrılıyor kendisiyle.
Shengelia'yı fikstüründen dolayı haftaya ben de çıkmayı düşünüyorum ama biraz da yapacağı verimliliğe bağlı. 15 yaparsa kesin çıkarım. 30 yaparsa kesin çıkmam. arasında düşünürüm:) diğer yandan kadrodaki "10 yapsa yeter" oyuncularından da çıkmak istiyorum artık aslında.
 
Gelecek hafta Mike James, Shved, Campazzo, Wilbekin, Sloukas, Calathes ve hatta Rodriguez hepsi evinde ve iyi yapabilecek isimler(Nando De Clolo'nun sakatlıktan döneceğini de hesaba katalım) . Bunlardan hangisinin iyi yapacağı ve sizin hangi dörtlüyü sahip olacağınız önemli.

Açıkçası Larkin-Micic ikilisi olan tüm takımların çok kötü patlayacağı ilk haftayı da dört gözle bekliyorum. Bu takımlar hep risk çünkü ikisini de kolay kolay çıkamazsın. İkisini aynı anda çıkamazsın zaten. Birini çıkarmaya kalkarsan, kadroda kalan kötü yaparken çıkardığın şov yapar. Bu takımlar bu ikiliyle yola devam etmeye mahkum. Bu mahkumiyetlerinden dolayı bazı fırsatları da satın alamayabilirler. Calathes-Mike James ve Nando De Colo üçlüsünü hiçbir zaman kadrolarında aynı anda bulundurmayacaklar mesela. Onun için bu ikilinin kötü yapacağı haftaları her zaman dört gözle bekleyeceğim. İnşallah bugünkü Bayern Münih maçıyla bu devran başlar.
 

Üst