EuroLeague Fantasy Challenge 2019-2020

GSBasket H2H ligi 16. hafta panoraması:

Haftanın kazananı: Focusvictory +98 (Hakan Sağlam) :sneaky:
Haftanın takımı: Focusvictory 237.4 (Hakan Sağlam) (Lig rekoru) :sneaky:
Haftanın maçı: Troy Pilsener- Dirk Petrovic 439.1 (Lig rekoru)

Lig lideri: MSB3 (13/16 galibiyet) 👑
MSB3 bu kez iyi bir puanla galip geldi ve liderliğini sürdürdü.
Bayram Havarileri ve Alisercan da kazanarak 1 galibiyet farkla takiplerini sürdürdüler.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSBasket Normal Sezon ligi 16. hafta panoraması:

1️⃣ Davies (Işıtan Doğan) (1) 2605 Dünyada 82. 🥇
2️⃣ Mehmet Baturalp (Hakan Sağlam) 2583 (4) Dünyada 124. 🥈
3️⃣ Dirk Petrovic (2) (Zeynep Emir) 2570 Dünyada 157. 🥉
4️⃣ Petrovic (Zeynep Emir) (5) 2553 Dünyada 219.
5️⃣ Netaş (Kaan Gürbüz) (12) 2522 362.

Haftanın kar edenleri:
Mehmet Baturalp 237.4 puanla haftanın GSBasket liderlerinden oldu. Bu puanla genel sıralamada 2.sıraya yükseldiği gibi liderle farkı da 22'ye indirdi. Dünyada da 202 sıra yükselip 124. sıraya geldi. :sneaky:
Netaş: 237.4 puanlı lig liderlerinden bir diğeri. 7 sıra birden yükselip bu sezon ilk kez ilk 5 içerisinde yer aldı. 🧗‍♂️

Haftanın zarar edenleri:
Davies 151 puan alarak ligde liderliğini devam ettirse de dünyada 41. sıradan 82. sıraya düştü. 🔻
Ranitidin: ilk 5 sıranın gediklilerinden Ranitidin 149 puan aldı ve yüksek puanların elde edildiği bu hafta 8. sıraya kadar geriledi. 🔻
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftanın Oyuncusu: Bojan Dubljevic 46.2 (benim adıma haftanın x-faktörü. 8 takımıma da ilk aldığım oyuncuydu)
Haftanın Hayal Kırıklığı (f/p): Shengelia -2 (maalesef 8 takımımda da olan bir diğer oyuncu)
Haftanın Takımı: Zalgiris Kaunas 🇱🇹
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
oyun son 3-4 haftada epey kabuk değiştirdi. shengelia olmadan olmaz ve sf pozisyonunda güvenilecek adam yok derken, Giedratis-Simon-Lighty gibi uygun fiyatlı forvetler istikrarlı performanslar gösterdiler. Forvet pozisyonunda pazar bereketlendi, guard bölgesinde de epey seçenek mevcut. Haftaya ligin ilk yarısı bitiyor. Bu haftalara geldiğimizde her takımda 6 oyuncu sabit olur diye düşünüyordum ama haftaya shengelia'dan da epey çıkan olacağını da düşünürsek farklı farklı kadrolar göreceğiz.

Gsbasket ekibi olarak genel itibarıyla başarılı bir hafta geçirip dünya sıralamasında yükseliş gösterdik. Bu yükselişte ligin en çok alınan 4. oyuncusu olan Deshaun Thomas'ın -2 yapması da bize yardım etti tabii. (ah bu Yunanlar)

Haftaya daha da başarılı bir hafta geçirmemiz temennisi ile hepinize mutlu yıllar dilerim.
 
Bu hafta puanlar inanılmaz yüksekti. @Hakan Saglam a tebrikler, centilmen rakibim @Bayça Oral teşekkürler..Dubljevic haftanın MVP si oldu. Bu hafta puanlar ciddi yüksekti. Ligde ve Dünya siralamasinda kaliteli bir rekabet oluyor.Ligimizden İsitan Doğan, Hakan Sağlam ve Zeynep Emir umarım yeni yılda daha yüksek puanlarla Dünyada İlk 10 içinde yer alabilirler. Şimdiden mutlu yıllar herkese 🎄🎅🛷
 
Köpeğimin hastalığı, iş güç derken, birkaç haftadır 1 saatlik sürede tüm oyuncu değişikliklerin yaptım ve biraz ezbere oldu, galiba oyunu da pek iyi okuyamadım. Özellikle Jekiri'nin oynamadığı haftada birkaç iyi takımımda kendisi vardı ve laptop'u duvara fırlatmam an meselesiydi. Bu hafta Monreo'nun performansına da aynı tepkiyi vermek istediğimi itiraf edeyim. Bir şeyler istediğim gibi gitmiyor.

Laboral'deki koç değişikliğiyle birlikte iyiden iyiye Shengelia gözden çıkarılır bir hale geldi. Yeni bir şeyler denedikleri kesin ve Shengelia bu süreçte başı kesik horozlar gibi. Ben yine de kredisi de bu kadar düşmüşken kendisinden çıkmak taraftarı değilim ve en azından içerideki barcelona ve fenerbahçe maçları için 2 hafta daha tutulabilir diye düşünüyorum.

Bence bu hafta kritik olan bir nokta da Mulitinov'un dönüp dönemeyeceği. Fenerbahçe pota altının hali ortadayken oynayacaksa şayet kendisini kadroya almak elzem olacak. Ancak takımların kredisi buna cevap verebilir mi bilmiyorum. En azından benim takımlarımın kredisi pek iç açıcı olmadığı için kendisi umarım bu hafta da sakattır. Rakiplerimin Mulitinov almasını istemem.
2,n gü
Galiba 15 takımımda Micic var. Kendisine bu süreçte hiç güvenmesem de Efes'in fikstürü ve kredisinin düşüklüğü cazip geldi. Kredisi çok olan çoğu takım'ın eli Micic'i almaya gitmeyecek ve daha iyi alternatifler kovalayacaktır. Sanırım oyunda yeniden ileriye fırlamam için bu benim için bir fırsat.

Micic önümüzdeki birkaç hafta geçen haftaki gibi performans gösterirse, oyunda avantaj yakalayacağımı, eğer düşük performansla oynarsa dibi göreceğimi düşünüyorum.
Geleceğim tamamen Micic'e bağlanmış durumda. Calathes ve Shved ise kadrolarımda hiç yok. Kendilerini uzun süre almayı da düşünmüyorum.

Herkese iyi haftalar
 
En başında da yazmıştım; bu sezon farklı bi sezon. Düzenin, güvenin, istikrarın olmayacağı bir sezon. Şans faktörü çok fazla devreye girdi.
 
Bu hafta Fenerde Lauvergne, Vesely ve Ahmet yok. Malcom Thomas ve Derrick Williamsa kaldı boyalı alan. Denenbilir belki. Milutinov da Olympiakosta alınabilir eğer iyileştiyse tabi. Herkese iyi yıllar.
 
Oyun sayfasinda Shved sakat gozukuyor. Bir bilgisi olan var mi?
interbaskette şöyle yazıyor:
KURTINAITIS, RIMAS
Khimki Moscow Region
"These days we had certain health issues as a lot of players in the team, both players and staff, had the flu, so we decided to go to Istanbul without Alexey Shved, who just did not recover and did not spend a single week practicing. He's played the last two games with a flu virus, and now he's just not ready. Jonas Jerebko was also ill for a week. In general, the team is set up normally. We gave the guys a couple of days off, which we haven't had in the last six weeks. We know how well Anadolu Efes is playing, especially at home. This is a great team with the same basketball players for the second season in a row, only Singleton came in. Everyone feels good about each other; Larkin and Micic are in a good shape. We expect a good and tough game."

yan, bu habere göre istanbul'a shvedsiz gitmişler. son iki maçı sakat sakat oynamış şimdi de hazır değilmiş
 
Wilbekin, Hunter ve Randolph da bu hafta yokmuş. Milutinov umarım son anda sakatlığın falan nüksetmez, çok fena yanarım yoksa. Böyle oyuncuları riske etmeyi sevmem aslında ama Milutinov özelinde riske girmeye değer bir hafta gibi duruyor. 8 tane tamamen aynı takımla oynayacağım, ya batacağım, ya çıkacağım.
 
sabahtan beri herhalde girmediğim basketbol sitesi kalmadı. twitter dan devamlı aratıyorum. milutinov'un son durumu ne diye? yunan sitelerine girip google transleteler şunlar bunlar. emin olamadım kendisinin durumundan ve ben bu riski almayacağım.

30 alsa, yerine aldığım isim 15 alsa, 15 puan için bu riski almayacağım herhalde.
 
Milutinov maça ilk 5 başlıyor harika haber. Umarım iyi oynar.

Bu arada Kızılyıldız harika oynuyor. Lorenzo Brown önderliğinde bambaşka bir takım oldular. Punter ve Stimac ta çok katkı yapıyor.
 
Milutinov'un iyileşmesi bana pahalıya patlamış gibi duruyor.

-15.1 puan, iyi günlerde kullanayım:D
 
Son düzenleme:

Üst