Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Larkin'e 2 haftadır inandık ama larkin'ın verdiği zarar büyük oldu. 3 maç üst üste 20-25 pir yapmadığı sürece almam. sonuçta 2m fiyatı var ve 0.50 fiyatlı joku kadar katkı veremiyor ve inanılmaz aşağıya çekiyor. eksik vb şeyler olmadığı sürece efes'ten oyuncu almakta şu şartlarda kumar olur.
 
Sen Clyburnden ciktin , Clyburn sov yapiyor. Bu oyun boyle maesef. Ciktigimiz oyuncu lanetli gibi, zincirlerinden kurtuluyor.

Larkin kotu ama yine. Sikinti.
Clyburn'ün istatistiklerini görünce kan beynime sıçradı,yerine Shields'i almıştım,bu sezon ilk kez denediğim bir isim 13 pr yaptı

Larkin'i iyiki kaptanlıktan almışım diyorum ama yeni kaptanım Mirotic - getirmezse : )

Şimdilik Larkin dışında iyi gidiyorum,Jakubaitis 16.5 pr yapmış,0.6 kredilik bir oyuncu için çok iyi
 
Larkin bu maç gider 35 yapar ama sorun başka. Mental olarak ne Efes ne Larkin iyi durumda. Birazcık sağlıklı bi ortam olsa tabiki Larkin'den asla çıkılmaz ama mesele başka şu an. Mesela Mirotic geçen 9 yaptı ama kimse çıkmadı çünkü performansa dayalı şanssız bir gün oldu. Ama Barça moral olarak çökmüş bir sezon geçirse tabiki Mirotic'den de çıkılır.
 
Zenit maçı hariç son 8 maçta Khimki 'ye karşı takımların toplam pırları:

Milano 133, Shields bu sezonun en yüksek pırını yapmış:34.
Anadolu Efes 139, Simon sezonun en yüksek pırı 27,
Alba Berlin 129, L.Sikma sezonun en yüksek pırı: 32
Cska Moskova 106, Mike James sezonun en yüksek pırı: 51
Barcelona 116, Mirotic ve Higgins sezounun en yüksek pırı 34 ve 27...
B.Münih 100, Zipzer sezonun en yüksek pırı: 22...


Bu izaha muhtaç olmayan açıklamalardan sonra Khimki'nin önümüzdeki maçları: deplasmanda Fall, Dubljevic ve Sloukas veya H. Martin.
 
Genel verim alamadığım isimler yerine 3 isim ekledim ve bu isimlerin katkı vermesi muhtemel. larkini de takımda tuttum çünkü o isimler için para yetti.
 
Çift haftaları severim normalde daha çok maç var diye ama işin aslı hiç öyle olmuyor. Perşembe günü takım kurmak için çok az zaman oluyor ve oyuncuların nasıl bir performans sergileyecekleri belli olmuyor çünkü 1 gün arayla maç oynuyorlar. O yüzden herkese başarılar diliyorum tekrar.
 

Üst