Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Değişiklikleri bir kaç gün önce yapmıştım, Mickey de takımlarımda genelde vardı ve onu tutmaya devam edecektim. Şimdi tekrar düzenlemek gerekecek kadroları. Bu hafta da sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.
 
Bu sene çok fazla covid vakası var. Değişiklikler sadece 3 tane. Daha fazla olması gerekiyordu bence. Bu konuyu dile getirmek lazım ileride başımıza bela olabilir.

Kesinlikle katılıyorum, futbol maçlarında oyuncu değişikliği hakkı arttı. Bizde de artsın :)

İş yoğunluğundan dolayı takım yapma işini son 1 saate bıraktım. Belirsizliklerle dolu ligde elde avuçta ne varsa satarak Mirotic'e yatırdık. Umarım bizi yanıltmaz :) Herkese bol şans, iyi eğlenceler
 
Takım PIR'leri çok düşük ya. James sürünüyordu yeni toparlamaya başladı. Takımlar ritim bulamadı. HEpsi beceriksiz duruyor.
 
Takımlarımı tek müsait zamanım olan hafta sonu kurmuştum.. 1 takımım hariç bu hafta kurup komple 0 puanlı olduğum için 181 takımlı ligde 172-181 arası son 10 sıra benim:)
bakalım tırmanış olacak mı, düşüş olma ihtimali yok ne de olsa:)

Covid'li oyuncum cıkmamış sanırım.. oradan bari yırttık gibi görünüyor (şimdilik).
5. haftaya kadar lig devam ederse panoramalara başlarım cumartesi/pazar akşamları. H2H'de olamadığım için sadece genel 2 ligin tabii.
 
Seni uzun bi süre kadroma alırsam adam değilim Micic. Beynini kaybetmişsin, bulduğunda yeniden görüşürüz. Boş turnike kaçırma manyağı oldun.
 
Micic şaka gibi -2 PIR'le bitirdi maçı. Benim de çok fazla takımımda vardı. O kadar kredi harcıyoruz bu adama ne gerek var. Bundan sonra kara listemde.
 

Üst