Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Konudan biraz bağımsız olabilir ama şu olaydan nasıl kurtulabilirim ? Allow All dememe rağmen her girişimde aynı şey çıkıyor karşıma ve çok sinir bozucu.
 

Ekli dosyalar

  • EED624E6-9A29-4BF0-9BEC-40A5C698FA16.png
    EED624E6-9A29-4BF0-9BEC-40A5C698FA16.png
    201.6 KB · Görüntüleme: 10
Butun mesajlari okudum ama Allah icin bir tane olumlu mesaj olmaz mi :) Herkes sikayetci birseylerden :) Ben takim bile kuramadim. Bu arada formayi hangi ligimize verecegiz ? 5 takimli lige olacak sanirim ama karar sizlerin tabi ki !

Ayrica dikkatimi ceken diger olay ise butun maclar, uzatmaya giden milano haric hepsi inanilmaz kisir gecti. Anlamadigim olay sosyal mesafeye uymaya mi calistislar diyecem tam tersi cok sayi cikmaliydi. Kafam mortingen strasse oldu arkadaslar :)
 
16 pir’e abone olmuşum resmen. Rokas reis sağolsun son düzlükte yüzümü tebessüm ettirdi azıcık, tam umudu kesmiştim.
Mirotic’im olsa mutluydum ama niye ona bütçe ayıramadım hala çözemedim.
 
Bazı takımlarda iki eksi birden var. M.James, Micic, Nedovic, Sıkma, Zizic, Dubo beni ciddi hayal kırıklığına uğratan isimler oldu. Micic ten Larkin yokluğunda 23+ bekliyordum açıkçası. Bu hafta çok kısır geçti. Gerek takımların doğru düzgün hazırlık dönemi gecirememesi gerekse pandemiden dolayı kadroların ve rotasyonlarin uzun tutulması buna yol açtı galiba. Dikkat ettiğim nokta bütün koçlar rotasyonlarini geniş tutup ilerleyen maçlar için kafalarında bir şablon oturtmaya çalıştılar. Buda PİR puanlarının düşük gelmesine sebep oldu. Ayrıca takımların üstündeki pas ciddi şekilde özellikle hücumda kendini belli etti. Ritmini biraz olsun bulduğunu düşündüğümüz takım olan Milano bile görece kağıt üstünde ligin en kotu takımı B.Münih i zar zor son saniyelerde yendi. Bu şartlarda oyunun oynanmasını ciddi zorlaştırıyor.
Özetle benim için çok çok kötü geçen bir hafta oldu. Belki de ilk kez bu oyunda bu kadar düşük puanlar aldım bilemiyorum. Ama takımlara acımasızca neşter vuracağım kesin. Bana göre ligin ilk yarısının büyük bölümünü takımlar hazırlık dönemi gibi geçirecekler. Buda her hafta bize farklı sürprizler getirecek.
 
Genelde hayal kırıklıklarıyla dolu bir hafta olmasına rağmen uzak kaldığım dönemi dikkate alırsak fena bir hafta sayılmaz. Oyuncuların ve takımların performanslarını pek tahmin edemiyorduk sonuçta. 2 takımım üzerinden yorumlayacağım ben de.

Tek takımlı lige aldığım takımım 8/29 sıralamasında ve liderin 20 puan gerisinde. Aslında takım değil de kaptan Mirotic ve ekürisi Abrines sayesinde bu sırada takım. Neyi düşünerek aldığımı bilmediğim Allerick Freeman bu takıma -6 puan getirdi. Ondan tahmin ettiğim gibi 15 alsam takım çok farklı bir yerde olurdu. Sezona iyi başlayan Van Rossom fena batırdı. Datome'yi saymıyorum çünkü en çok alınan oyunculardan biri sonuçta, sadece ben patlamadım.

En iyi puanlı takımımda da -6 puanlı Freeman var yine. Büyük hata. :) Yine Larkin olmamasına rağmen rahat kazanacağını düşündüğüm Efes'ten kendini gösterme fırsatı bulacağını düşündüğüm Sertaç -3 puanla tamamladı. Aslında fena bir takım değildi ama -9 puanla başlamak da berbat ötesi bir durum.

Bu hafta vakit bulursam biraz çalışacağım bakalım.

Dip Not: NBA başladığı zaman da yapılırsa Fantasy'ye katılmayı düşünüyorum.
 
Sezonun ilk haftasında katıldığım liglerde sonuncu oldum,istesem bunu başaramam.Kurduğum kadronun ilk 5'i M.James - J.Loyd - Lucic - Sikma - Milutinov olmasına rağmen oldu bu.

Sikma - 4 getirmişti,geçen sezon ki maçlarına baktım hiç eksi getirmemiş,bu saatten sonra asla almam ama yapacağı prları büyük bir öfkeyle takip edeceğim.

Sikma - Milutinov ve Buğrahan'ı çıkardım.Hakkım olsa M.James'i de çıkaracaktım.Elimden gelen en iyi kadroyu kurdum.Bu hafta neler olacak göreceğiz.

* Yeni Euroleague marşını beğenmedim,belki ben yeniliklere kapalı biriyim bilemiyorum ama eskisi güzeldi ve güzel olanı değiştirmek bana saçma geliyor.Marşla uğraşacaklarına takımların daha fazla gelir sağlamasına katkıda bulunsunlar.EL şampiyonu en azından 3 - 5 milyon € ödül alabilsin.
 
James genelde yüksek seyretmeye devam edecektir. İlginç bir oyuncu, 30 sayı atsa da 19-20 pir getirebiliyor bazen sadece. O yüzden biraz el yakan tercih 😄 Milutinov da sakat raporlarında vardı. Bence CSKA’da iyi işlere imza atacaktır bu sezon. Belki yer açabilirsem ben de tercih edebilirim.
Bu hafta 1 bölgemden feragat edip Mirotic’e sarıldım ben de geçen sezon yaptığım gibi. Hadi hayırlısı bugün bakalım neler olacak.
 
Sikma dan çıkmayacağım, Bayern karşısında daha iyi yapabilir. Gene ilk hafta hayal kırıklığı yaratan LeDAy i de bir hafta daha tutacağım bazı takımlarımda.
Geçen hafta iyi getiren Peters ve Davies i almaya çalıştım. Davies, Saras ile iyi işler yapıyordu, gerçi bu hafta hem Saras olmayacak takımın başında hem de maçın kaderi şüpheli ama..
Lovern de Mickey siz Khimki karşısında pota altında bir şeyler yapabilir sanki.

Puanların nasıl hesaplandığı hala muamma. Kredinin max %15 değişmesi gene aynı sanırım. Bir excel de 15-20 oyuncunun ortalamalarını, pir larını ve kredilerini tutuyorum. Sezon devam ederse çalışmalarımı buradan paylaşırım, üzerinde kafa patlatıp hesaplamayı bulmaya çalışırız.

HH de bu hafta rakibim "Winner LION KINGS", kim olduğunu çözemedim. Geçen haftaki takımından yola çıkarak bu hafta yapacağı değişiklikleri tahmin edip ona göre kendi takımımı ayarladım, bakalım sonuç ne olacak.

İlk haftadan 200 e giren 2 takımım oldu, onları düzenlemek biraz stress yaptı, umarım saçmalamamışımdır :)
 
Lauvergne’in hazırlık maçları performansı güzeldi. Hatta almıştım ama son anda yerine Leday koydum o da mahvetti sağolsun. Geçen haftaki maçta gördük ki Hines varken o takımın birinci pivotu Hines olacak. Zira kritik anlarda da Messina onu tuttu parkede. Nitekim Hines da galibiyette pay sahibi oldu.
Sikma’yı ben de seviyorum müthiş bir potansiyel ama bunu hangi maçta patlatacağı biraz muamma oluyor.
Bu arada HH liginde lider benmişim farketmedim 😄
Bakalım bu hafta ne kadar saç baş yolacağız 😄
 
Geçen haftadan kadrolarım zaten enkazlarla doluydu bir de üstüne Mickey Covid olunca iyice çıkmaza girdi kadrolarım.Bir şekilde ayarlamaya çalıştım ama hiç içime sinmedi açıkçası.Bu haftadan da pek bir beklentim yok diyebilirim bu kadroları toparlaması zaman alacak maalesef
 
Barthel şüpheli, resmi sitede açıklandı.
Interbasket te birisi Mickey ve Timma nın oynama ihtimalinden bahsetmiş.
 

Üst