şimdilerde haber alamadığım, eski dostum zeynep emirle inceden kapışıyoruz classic league’de. alt alta sıralanıyoruz sürekli. bakalım sezon bitimi kimin yüzü gülecek.eğer burayı okuyorsa kendisine meydan okuyorum, tanır beni “ı’m not a loser” diyerek kendisini biraz daha kızdırayım. hakan türk de her zamanki gibi ben de varım haberiniz olsun diyerek kendisini hatırlatıyor. aykut kadıoğlu ciddi kredi avantajına sahip ve puan olarak dünya sıralamasında da iyi yerlerde. çok değişken var, bir anda kaptan seçimi dahi herşeyi değiştirebiliyor fakat mevcut kredisi, dengeli kadrosu ve puanı ile favori.
gelelim haftaya, hayes almak için türlü fedekarlıklar yaptık, koçta risk aldık, 40 dk oynar eşşek değilse 20-25 yapar dedik, eşşek çıktı. fall beyefendi ise 2.50 boyuyla utanmasa sayı atmadan maç bitirecekti, yine de ortalama bişeyler yaptı.
çift maç haftası devam ediyor, yarın kimleri değiştireceğim ben de bilmiyorum. az degisiklik planlıyor gibiyim. herkese bol şans.
gelelim haftaya, hayes almak için türlü fedekarlıklar yaptık, koçta risk aldık, 40 dk oynar eşşek değilse 20-25 yapar dedik, eşşek çıktı. fall beyefendi ise 2.50 boyuyla utanmasa sayı atmadan maç bitirecekti, yine de ortalama bişeyler yaptı.
çift maç haftası devam ediyor, yarın kimleri değiştireceğim ben de bilmiyorum. az degisiklik planlıyor gibiyim. herkese bol şans.