Euroleague Fantasy Challenge v2

aroyo nun 25 puan alması zor ya.
asıl bomba davur kus olur bu sene. geçen seneki sam hoskin gibi ciddi puanlar alabilecek adam.cibonada da istediği topuda oynayacak ve kullanacaktır.
garanti puanlar içinde adres papalukas olur bu sene.

Hakan Lafcı' Alıntı:
aroyo nun 25 puan alması zor ya.
asıl bomba davur kus olur bu sene. geçen seneki sam hoskin gibi ciddi puanlar alabilecek adam.cibonada da istediği topuda oynayacak ve kullanacaktır.
garanti puanlar içinde adres papalukas olur bu sene.

Davor KUS; açıkçası ilk kadrolar oluşurken benim de aklımdaydı. Unicaja' dan Cibona' ya ACB Ligi tecrübesiyle geri dönüp iyi işler yapabilir diyordum ama kendisini "YILDIZ" mertebesine sokup da satışa başlayacağını da düşündüm.

Ilk maçında da gördüm ki (tabi Adriyatic Ligi' ni de takip ediyoruz) ortalama 30 dakika sahada kalıp çok top kullanıyor. Çok top kullanmak hem iyi hem de kötü. Geçen hafta Carlos ARROYO örneğinde gördüğümüz gibi yüzdesiz oynayıp da yerlerde sürünebilir, başka bir maç ise çok yüzdeli oynayıp haftanın MVP si olabililir. Oynadığı pozisyon da satışa çok müsait, pota altı adamı olsa çok daha faydalı olabilir. ( Bkz: Nicola PRKACIN) Riskli bir oyuncu bence Davor KUS.

Theo PAPALOUKAS konusunda ise tek diyeceğim şey; tamam garantili puanlar gelebilir ama bence sistemin kendisine verdiği başlangıç puanı çok fazla. Olympiakos değil de daha zayıf bir takımda olsa tamam ama Olympiakos' da maçı alıp götürecek oyuncu seviyesine yükseleceğini zannetmiyorum. Bu durumda kendisinden çok daha düşük puana sahip oyuncular Fantasy' de daha faydalı olabilir.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Tripkovic konusunda da hala kararsızım...

Partizan' da bu sezon iyi süreler alıyor; belki sezonun başı olduğu için henüz değil ama ilerleyen haftalarda başarılı maçlar çıkarabilir. Bence şu an için Uros TRIPKOVIC' i kadroya almak için erken, hem bu sayede patlama yapacağı zamanlarda çok daha düşük puanlarla kendisini satın alabilirsiniz.

Tabi bu benim şahsi fikrim, uygulamak ya da katılmak zorunda değilsiniz ;)

Partizan, Olimpija, Cİbona gibi takımlardan mutlaka sürpriz isimler çıkacaktır. Partizan'da patlama yapabilecek çok isim var. Bakarsınız Tripkovic patlar, bakarsınız Tepic, bakarsınız Velickovic yada hiç tanımadığımız biri. Pekovic geçen sene inanılmaz patlama yaptı ama önceki sene de ön planda değildi. Aynı şekilde Olimpija'da da birkaç isim var. Ama güvenemiyorum çünkü her maç başkası çıkıyor. Zaten onları tutturduğumuz anda tepedeyiz demektir. Geçen hafta da Mirza Begic sürpriz yapmıştı.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Partizan, Olimpija, Cİbona gibi takımlardan mutlaka sürpriz isimler çıkacaktır. Partizan'da patlama yapabilecek çok isim var. Bakarsınız Tripkovic patlar, bakarsınız Tepic, bakarsınız Velickovic yada hiç tanımadığımız biri. Pekovic geçen sene inanılmaz patlama yaptı ama önceki sene de ön planda değildi. Aynı şekilde Olimpija'da da birkaç isim var. Ama güvenemiyorum çünkü her maç başkası çıkıyor. Zaten onları tutturduğumuz anda tepedeyiz demektir. Geçen hafta da Mirza Begic sürpriz yapmıştı.

Aferin yavas yavas çözüyorsun oyunu Kerem :)

Mirza BEGIC zaten takip ettiğim bir oyuncuydu ve kime olduğunu unuttum ama sezon başlamadan buradan birkaç arkadaş için oluşturduğum kadrolardan birinde olması lazım. Ancak tabi ki güven konusunda haklısın. Riskli işler. Aynı şekilde TAU' daki Stanco BARAC' da öyle. Bakarsın hemen bu hafta bile çıkar MVP olur.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":zqi616mr]Tripkovic konusunda da hala kararsızım...

Partizan' da bu sezon iyi süreler alıyor; belki sezonun başı olduğu için henüz değil ama ilerleyen haftalarda başarılı maçlar çıkarabilir. Bence şu an için Uros TRIPKOVIC' i kadroya almak için erken, hem bu sayede patlama yapacağı zamanlarda çok daha düşük puanlarla kendisini satın alabilirsiniz.

Tabi bu benim şahsi fikrim, uygulamak ya da katılmak zorunda değilsiniz ;)[/quote:zqi616mr]
Yorumun için teşekkürler abi... Ligde bir takımım var ama lig dışında da bir takımım var. Bir tanesine Tripkovic'i aldım...

bu haftaki kadro değiştirme süresi doldu. artık maçlara bakacağız. şu olimpija dan geçen senede bu senede bir hafta da olsa oyuncu almadım kadroma. nedendir bilmiyorum.partizandan ve cibonadan iyi ekmek yemiştik geçen sene.

pete mickeal ve felipe reyes pahalı ve ağır toplar olarak kadromda bu haftada yer almakta.oyun kurucularımdan birisi geçen hafta olduğu gibi bu haftada vujanic. geçen hafta estaban batista kadromdaydı ama sadece 9 dakika oynatılınca puan alamadım, bu hafta onu değiştirdim.
reyes ve pete mickeal dan 20 nin üstü puanlar alırsam bu haftada üst sıralarda olurum. diğer şıkkı düşünmek istemiyorum...

Prokom'lu Daniel Ewing'i seçen varsa 38,5 puanı hayırlı olsun.

Bu arada Muhammet Kaan arkadaşımızın 130 puanı vardır. 0 görünmekte ama nedenini anlayamadım. Geçen haftaki puanını ben var sayıyorum.

korktuğum başıma geldi.reyes patladı,kyrapa patladı. patlayan bir pivotum daha var ama onu yazmayayım...
pete mickeal da patlarsa hafta kötü kapanabilir. vujanic sağolsun istikrara devam ediyor. yerini sezon sonuna kadar garantiledi.
terrence morris. ah diyorum...

Sanırım haftanın sonuncusu benim.An itibariyle puanlarım inanılmaz düşük.Tek tesellim Arroyo'nun şimdilik yüzümüzü kara çıkartmaması.
Not=Kendisini hiç sevmem :p

Arroyo ;)

Perperoglou :shock:

Bu arada başka ligde bulunan takımımda Enes Kanter'i almıştım. 8 lira ile 7,7 puan hiç de fena değil ;)

Mirsad dan bir kez daha nefret ettim.Çünkü öyle bir nefret oluşturmuş ki kadroma almak canım istemedi gitti tabi güzel puanlar...

Geçen haftaki puanımın üstüne çıktım yanlış hesaplamadıysam. İlk senemde iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. Sezon sonu hedefim ilk üç.

Muhtemelen 153 puan alırım. Bu haftaki en düşük puanım ama. Diğer liglerdeki takımlar daha iyi.