oda ayrı bir heyecan olacakKerem SEÇER' Alıntı:Bu akşam tek adamım vardı, o da tam istediğim olmasa da yeterli bir puan aldı. Yarın geceyi heyecanla bekliyorum ama maçımız var, gece öğreneceğiz
oda ayrı bir heyecan olacakKerem SEÇER' Alıntı:Bu akşam tek adamım vardı, o da tam istediğim olmasa da yeterli bir puan aldı. Yarın geceyi heyecanla bekliyorum ama maçımız var, gece öğreneceğiz
ÇAvuş, laptopu getir orada da bakarız.Kerem SEÇER' Alıntı:Bu akşam tek adamım vardı, o da tam istediğim olmasa da yeterli bir puan aldı. Yarın geceyi heyecanla bekliyorum ama maçımız var, gece öğreneceğiz
Emre Yuksel' Alıntı:ben ilk 2 gün sonunda, ortalama +10 puanla gidiyorum.. ama asıl adamlarım perşembe akşamı oynayacak.. ya bu uros tripkovic e ne olmuş yine.. sakat görünüyor.. o kadar baktık, son anda kadroda revizyona gittik ama nafile.. yine 1 kişilik kontenjan boşa gitti..
Kerem SEÇER' Alıntı:2 tane -1 puanım, 1 tane 1 puanım, 1 tane 4,4 puanım, 1 tane 6 puanım, 1 tane de 7,7 puanım var. Ama zaten rakibim Cem, o da gerimde. Gerisi mühim değil