Euroleague Fantasy Challenge v2

Muhammet işin içinde Arda varsa bu gibi durumlara alışmalısın, yapmıştır bir dalevere.

Zaten forum üyeleri hakkında böyle konuşmaya devam ederse yakında atılır forumdan : )

Muhammet bana şifreni atabilir misin özelden bir bakayım?

Bu arada lige hala katılmayanlar da katılabilir. Çok büyük bir fark doğmadı bence.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":63dn9jbb]2 tane -1 puanım, 1 tane 1 puanım, 1 tane 4,4 puanım, 1 tane 6 puanım, 1 tane de 7,7 puanım var. Ama zaten rakibim Cem, o da gerimde. Gerisi mühim değil :)

Hahaha güldürme beni ...
Bu en berbat haftamda bile hepinizi altıma aldım (Turkçe' nin gözününü seveyim. Onur Yavuz ceza alır mıyım bu cümle yüzünden :p) daha ne olsun. Yukarıdaki takımları iyi bir haftamda ekarte ederim zaten, o konuda derdim yok.[/quote:63dn9jbb]

Abi yapma etme :)
Normal sezon MVP adayından 1 puan almışım dahası mı var :)
Ama değiştirmeyeceğim takımı. Haftaya 200 puan alacak bu takım ;)

Kerem hedefin ilk 20´de olmayan birini geçmek mi : )

En güzeli yarışın içine girmeyip davulun sesine göre yorum yapmak : )

Kerem SEÇER' Alıntı:
O şahsı muhteremi ben tanıyorum galiba. Ah Porto Rikolu yaktın beni. Şuan ligde olan takımım hiçbirşey yapamadı ama diğer takımım fena değil...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3u2xoafo]
O şahsı muhteremi ben tanıyorum galiba. Ah Porto Rikolu yaktın beni. Şuan ligde olan takımım hiçbirşey yapamadı ama diğer takımım fena değil...[/quote:3u2xoafo]

O Porto Riko'lu dan herkes muzdarip :( Teodosic'de sağolsun 15 Dk'ya 1 puan bile getirmedi.Böyle devam Teo.Sildim seni :p

Bu hafta benim açımdan kötü geçti.Kendi liglerinde çok fazla süre alıp iyi performans gösteren oyuncular bu haftada başarılı olamadı.(Ratko Varda gibi).Fakat daha sonraki haftalardan umutluyum.Tek olumlu gelişme Carlos Arroyo'yu ucuza kapatmam oldu. :)

Hiç de beklediğim gibi giremedim lige ama bazı ekstra kişilerden ekstra puanlar almam sonucu ilk haftayı 5.olarak kapattım.Çok zevkli bir lig olacağa benziyor.

Ne diyeyim inşallah 2.hafta toparlanırız.

Geçtiğimiz hafta beklentilerimin çok altında sonuçlar veren oyuncuların bu hafta patlama yapacağını düşünüyorum. Charles Smith yaktın beni... :p

Bekleyip göreceğim...

bu haftanın birincisi olmuşum. yoğunluktan ancak bugün bakabildim puanlamalara.
kadromdan iki iyi puan alan isim: pete mickeal ve felipe reyes.
pete le devam edeceğim ama reyes te kararsızım.
charles simith den -1 puan almış durumdayım ve ilk haftanın oyuncularının puanlarının çok yüksek olmasından dolayı 137 puan almama rağmen kadro yapacak puan yok.haftayada kritik.

Bu hafta hersey karmakarısık oldu; kadromda o kadar cok oynamalar yaptım ki en son ne hale geldigini ben bile çözemedim. Iyi mi kötü mü bu hafta sonunda anlayacagız artık. Hepsini sat-al sat-al derken enteresan bir kadro çıktı ortaya.