Euroleague Fantasy Challenge v2

Ehehe abi ironiden anlarım da çok inandırıcı geldi bana :)

Zaten Arda abi üzerime geliyor devamlı ama durmak yok farkı açacağım bu haftadan sonra :)

Kerem Porazan' Alıntı:
Yahu açık açık söyletecen yani;

O laf Arda 'ya idi zaten :roll:

Valla oyuncularım beni sırtımdan vuruyorlar ne yapabilirim ki baska :)
Yani su kadarını söyleyeyim; birkac yeni Amerikalı dısında tüm Euroleague oyuncularını birebir tanıyorum ve izledim ama yine de birseyler eksik kalıyor ... Adamlarla cepten ve msn de konusmuslugum bile var ama yok işte yok ...

kötü bir hafta oldu benim için ligde olan takımım 114.2 aldı
ligde olmayan takımım ise 149.70 aldı
Bir kaç değişiklikle haftaya daha iyisini yapacağız oyuncularıma güveniyorum

Ligde olan takımı ile kötü bir hafta geçirirken ligde olmayan takımı ile 153.3 puan aldım...
Charles Smith bende de vardı. Ama beklenileni veremedi...

Eren Aydın' Alıntı:
bu hafta teo Papaloukas beni geçmiş fakat tek tesellim genel puanda 1 puan ile önündeyim onun :p
Theo Papaloukas' ın sezon içinde kadrosuyla oynadıgını pek zannetmiyorum. Sezon başında kurdugu kadrodan devam ediyordur. E bir de kadro içinde sakatlık v.b. varsa (formsuzlugu vb. hic saymıyorum) zaten o takımdan hayır mı gelir ...

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":8typ5eay]bu hafta teo Papaloukas beni geçmiş fakat tek tesellim genel puanda 1 puan ile önündeyim onun :p
Theo Papaloukas' ın sezon içinde kadrosuyla oynadıgını pek zannetmiyorum. Sezon başında kurdugu kadrodan devam ediyordur. E bir de kadro içinde sakatlık v.b. varsa (formsuzlugu vb. hic saymıyorum) zaten o takımdan hayır mı gelir ...[/quote:8typ5eay]
Bence kadroyu o bile yapmamıştır ya neyse maksat yeni başlayanları alıştırmak ilgi çekmek

Bugün tek oyuncumun maçı vardı.O da Zoran Planinic.J.R.Holden sakatlandıktan sonra takıma almıştım.Bugün +25 getirdi.Umarım yarın devamı gelir.

dün sabah takımımı ziyaret ettim kampta.. herkes sağlamdı, maç saatini bekliyoruz diyorlardı..bu sabah giriyorum lakovic ve ndong sakat görünüyor.. bu nasıl iş anlamadım..

Valla bir daha Efes Pilsen' den oyuncu alırsam Fenerli olayım. Olacak sey degil ya, çok büyük hayal kırıklıgı...

Bir türlü istedigim puanlara erişemiyorum, illa her hafta 2-3 oyuncu cıkıp da SIFIR cekiyor.

Bari bugün maçları olan adamlarım birşeyler yapsın da sıralamada az da olsa yükseleyim ...