• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge v2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:04
Ehehe abi ironiden anlarım da çok inandırıcı geldi bana :)

Zaten Arda abi üzerime geliyor devamlı ama durmak yok farkı açacağım bu haftadan sonra :)

Yahu açık açık söyletecen yani;

O laf Arda 'ya idi zaten :roll:

Kerem Porazan' Alıntı:
Yahu açık açık söyletecen yani;

O laf Arda 'ya idi zaten :roll:

Valla oyuncularım beni sırtımdan vuruyorlar ne yapabilirim ki baska :)
Yani su kadarını söyleyeyim; birkac yeni Amerikalı dısında tüm Euroleague oyuncularını birebir tanıyorum ve izledim ama yine de birseyler eksik kalıyor ... Adamlarla cepten ve msn de konusmuslugum bile var ama yok işte yok ...

kötü bir hafta oldu benim için ligde olan takımım 114.2 aldı
ligde olmayan takımım ise 149.70 aldı
Bir kaç değişiklikle haftaya daha iyisini yapacağız oyuncularıma güveniyorum

Ligde olan takımı ile kötü bir hafta geçirirken ligde olmayan takımı ile 153.3 puan aldım...
Charles Smith bende de vardı. Ama beklenileni veremedi...

bu hafta teo Papaloukas beni geçmiş fakat tek tesellim genel puanda 1 puan ile önündeyim onun :P

Eren Aydın' Alıntı:
bu hafta teo Papaloukas beni geçmiş fakat tek tesellim genel puanda 1 puan ile önündeyim onun :P
Theo Papaloukas' ın sezon içinde kadrosuyla oynadıgını pek zannetmiyorum. Sezon başında kurdugu kadrodan devam ediyordur. E bir de kadro içinde sakatlık v.b. varsa (formsuzlugu vb. hic saymıyorum) zaten o takımdan hayır mı gelir ...

Bu hafta çok yoğundum kadro aynı kaldı :?

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":8typ5eay]bu hafta teo Papaloukas beni geçmiş fakat tek tesellim genel puanda 1 puan ile önündeyim onun :P
Theo Papaloukas' ın sezon içinde kadrosuyla oynadıgını pek zannetmiyorum. Sezon başında kurdugu kadrodan devam ediyordur. E bir de kadro içinde sakatlık v.b. varsa (formsuzlugu vb. hic saymıyorum) zaten o takımdan hayır mı gelir ...[/quote:8typ5eay]
Bence kadroyu o bile yapmamıştır ya neyse maksat yeni başlayanları alıştırmak ilgi çekmek

smith iş yapmaz dedik almadık,salladı tutturdu :oops: :oops:

Güzel bir akşam sayılır. Yarını bekliyoruz.

Bugün tek oyuncumun maçı vardı.O da Zoran Planinic.J.R.Holden sakatlandıktan sonra takıma almıştım.Bugün +25 getirdi.Umarım yarın devamı gelir.

İnternet bağlantısının aziziliğine uğrayıp bu haftayı sıfır puanla kapatmayı garantiledim maalesef :(

dün sabah takımımı ziyaret ettim kampta.. herkes sağlamdı, maç saatini bekliyoruz diyorlardı..bu sabah giriyorum lakovic ve ndong sakat görünüyor.. bu nasıl iş anlamadım..

Valla bir daha Efes Pilsen' den oyuncu alırsam Fenerli olayım. Olacak sey degil ya, çok büyük hayal kırıklıgı...

Bir türlü istedigim puanlara erişemiyorum, illa her hafta 2-3 oyuncu cıkıp da SIFIR cekiyor.

Bari bugün maçları olan adamlarım birşeyler yapsın da sıralamada az da olsa yükseleyim ...

3 oyuncum vardı 61,6 aldım. Hedefim 200 puan bu hafta.

Ligde olan takımımda Smith nihayet beklenen patlamayı yaptı. Ligde olmayan takımımda ise 2 hafta önce aldığım Becirovic beni yanıltmıyor...

FB maçını izleyen var mı? Begic neden kenarda, sakatlandı mı?

Begic sahada ve iyi oynuyor şimdilik

12,5 dk kenarda tuttu hocaları. Yazık be.

Geri