Euroleague Fantasy Challenge v2

Kerem SEÇER' Alıntı:
Konsantre olamıyorum bir türlü kadrolara. Çok kötüyüm ya :?

Al benden de o kadar. Haftanın ilk günü benim açımdan berbat geçti. Yarın da pek fazla değişen birşey olacagına inanmıyorum.

Olmuyor olmuyor, birseyler eksik ama nedir bilemiyorum.
Yoksa "çiki çiki baba" kaseti mi ...

Kerem SEÇER' Alıntı:
Arda abi ne olacak bu EZER'in hali :ehue

İlk gün sonunda tam istedigim gibi olmasa da SKNDRN bu hafta da ligde üst sıralarda yer alacak gibi görünüyor ama dedigin gibi ne olacak bu EZER in hali bilemiyorum.

ilk günde 112 aldım diye seviniyordum, bir açtımki kadroyu zaten 8-9 kişi maçını oynamış.. ben bu puanın 5-6 kişiyle alındığını düşünmüştüm oysaki.. hayat ne garip.. ben takımımın 150 puan yapabilme ihtimalini sevdim :) fazlasında gözüm yok..

ÖDÜL DUYURUSU ;

Sevgili gsbasket.org Ailesi..

Oyuna biraz daha heyecan katabilmek ve ailevi bir paylaşım sağlayabilmek adına, Euroleague Fantasy Challenge finalinde kürsüye çıkan arkadaşlarımıza gsbasket.org tarafından verilecek hediyeler tamamı lisanslı ürün olup, aşağıda resmedildiği gibidir;

Ürünlere ait detaylar http://www.gsstore.org sitesinden incelenebilir..

Herkese başarılar..

K. Porazan

. . .

1. - Galatasaray Forması + gsbasket.org Atkısı
o1622.jpg

2.- Metin Oktay Tişörtü + gsbasket.org Atkısı
o1205.jpg

3.- Alpaslan Dikmen Atkısı + gsbasket.org Atkısı
o2826.jpg

atki.JPG

Geçen sene ikinciye ödül vermemişlerdi Kerem abi. Sen çok yaşa :) İkinci olup arkamda kalacak arkadaş için sevindim :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Geçen sene ikinciye ödül vermemişlerdi Kerem abi. Sen çok yaşa :) İkinci olup arkamda kalacak arkadaş için sevindim :)

Sen dikkat et de Llull' dan sonra Arroyo' da sıfır cekmesin ;)
Malum bir takım oyun kurucuları kadar konusurmus ;)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":114i6jwv]Arroyo en az 25 alır abi, yine iddiaya sokma beni :)

Bana haftalardır Llull diyodun..Bu hafta aldım Llullu 0 çekti adam..Yaktın beni Kerem...[/quote:114i6jwv]

Hahahaha yiyin birbirinizi bakalım :)

madridliler yaktı beni. pivotlarda yaptığım değişikliklerden ilkine bakınca keyfim yerine gelmişti derken madrid maçına baktım ve her şey altüst oldu. üstüne domercant te sıçınca, puanıma bakmaya elim varmıyor...

Arroyo'nun yaptığı terbiyesizlik başka bir şey değil. :) Neyse ki Marcus Brown iyi oynuyor da onun açığını biraz kapattı.Umarım maç uzatmaya giderde puanları biraz daha arttırır.

sen git marcus brown u olmayacak haftada sat. gerçi kalan 2 oyuncumdan sağlam puanlar gelecek. birisi lior eliyahu. diğer maçları bilmiyorum ama haftanın mvp si olacak gibi...

Eliyahu nerdeyse benim takımın yarısı kadar puan alır bu hafta. Çok güzel tercih Hakan abi :)