Euroleague Fantasy Challenge v2

Resetleyip tekrar kursaydın Recep.

Bu arada Logan, Burke ve Ewing sakat değil. Koç tarafından götürülmedi Yunanistan'a.

Kerem abi 3 oyuncu değişikliği hakkımı kullanmıştım ve aldığım bu 3 oyuncuda en yüksek puan beklediğim oyuncular.Reset atıp Logan'ı satıp tekrar takım kurma çabasına girsem çok karışacaktı işler.Bu hafta oyuncularımın yarısının takımı çıkmayı garantilediği için pek bir beklentim yok.15-20 arası bir yerde tamamlarım diye düşünüyorum.O yüzden en hayırlısı bu kadroyla oynamak bu haftayı.

Ayrıca Kerem abi bütçeye oynayın dedin hesapladım da oyuncuların maliyeti ortalama 460-470 lira tutuyor.İyi mi Kötü mü Abi ? :p

kerem buraya yazdığına göre aramıza geri döndü demektir:)

geçen hafta ricardo greer i kadroma almıştım.

salange vardı gönderdim.anderseni gönderdim. birde bir oyun kurucum vardı, şimdi hangisi hatırlıyamadım ama onuda gönderdim.(planinic olabilir)
reyes,preldzic ve cabezas yeni oyuncularım.

charles smith eski takımına karşı çoşsa ne güzel olur...
normal sezonun son haftasını lider bitirmek güzel olurdu...

Current Cost artı yan taraftaki Unspent Credits toplam bütçeniz oluyor. Benim çok iyi değil sanki. 544.

Efes'İn elenmesi kötü oldu.Thornton top 16 da çok işime yarayacaktı.Bu kadroyla elenmeleri ilginç.Kaya Peker dışında iyi başladım.Ayrıca Pekovic,Mcintyre ve Navarro da iyi başladı.Bakalım ikinci yarılarda neler olacak?

Evet beyler haftanın ilk günü sonrasında kadrolarınızın durumu nasıl?
Bende yine sürprizler var, güvendiğim adamlar hos sürprizler yaptılar bana.

Valla Arda abi sanırım McIntyre bana muhteşem bir sürpriz yaptı :) 4 adamım var 80 puandayım :) Bazılarınıza az gelebilir ama sanırım benim için çıkışa geçtiğimin göstergesi:)

Tonio & Sago Fan 'da şok düşüş !

Geçen hafta Fantasy League'de 202 puan alarak çılgın atan Tonio & Sago Fan 'da büyük düşüş ...

202 puan alarak geçen hafta şov yapan Tonio & Sago Fan takımının haftanın ilk gününde sadece 21 puan alması tüm spor medyasını şaşırttı.Coach Recep Van Gundy ise kötü günlerin geçeceğini söyledi.

Recep Sarımeşe' Alıntı:
Tonio & Sago Fan 'da şok düşüş !

Geçen hafta Fantasy League'de 202 puan alarak çılgın atan Tonio & Sago Fan 'da büyük düşüş ...

202 puan alarak geçen hafta şov yapan Tonio & Sago Fan takımının haftanın ilk gününde sadece 21 puan alması tüm spor medyasını şaşırttı.Coach Recep Van Gundy ise kötü günlerin geçeceğini söyledi.

Recep Van Gundy istifa! :)

ilk gün 4 oyuncum charles smith hariç ortalamalar civarında puan almış.
smith tutup, yerine haftalardır kadromda olan tepic i göndermek hataydı.

ya şu salak mirsad niye oynamıyor. kadroda yok. sakatlandı mı acaba. şu son haftaları hiç sevmiyorum.takımlar iddaalarını kaybedince oyuncular oynamıyor,az süre alıyor vs.

mirsad'ın bugün olmayacağını ntvsporda duymuştum maçtan 2saat önce ama sakatlık işareti varmı bakmadım.artık kimse bana preldzic'i sevdiremez :oops:

bu arada berlin-union maçı durdu sanırım,bilgisi olan var mı ?

edit:eek:ğuz savaş 41 yapmış bitime 2 dakika kala :shock:

Emre Akbacak' Alıntı:
mirsad'ın bugün olmayacağını ntvsporda duymuştum maçtan 2saat önce ama sakatlık işareti varmı bakmadım.artık kimse bana preldzic'i sevdiremez :oops:

bu arada berlin-union maçı durdu sanırım,bilgisi olan var mı ?

edit:eek:ğuz savaş 41 yapmış bitime 2 dakika kala :shock:

Euroleague'in resmi sitesinde Maccabi-Unicaja,Olympiakos,Le Mans ve ALBA-Union maçlarında istatistik anlatımı durdu.Union deplasmanda kazandı.Diğer maçlarda ise 3.çeyrekler oynanıyor.