Euroleague Fantasy Challenge v2

Ben bu işten çakmıyorum çok net şekilde öğrendim bunu son iki haftada... 2 oyuncum eksik 55 puanım var.Ayrıca Oğuz savaş'ı sattığımdan beri 102. puanını topladı bu hafta.3 Efesli oyuncumunda toplamda -1 puan alması cabası...

Dün 6 adamdan 100 puan almıştım.Bugün Arroyo,Preldzic,Hasilip ve Marcus Brown vardı.Haislip ve Brown fena değildi.Arroyo ve Preldzic ise tam hayal kırıklığı oldu.125 civarı bir puan alacağım.

Ben tam hesaplamasam da almayı bekledigim puanı hic yazmayacagım. Tam hayal kırıklıgı bu olsa gerek ...

Artık tamamen Top 16' ya konsantre olmuş durumdayım. Daha az oyuncu ve daha fazla şans :p

3 haftadır doğru dürüst ilgilenemiyorum. Kafamın karışık olması, unuttuğum hafta ve son 1 saatte yapılan değişiklikler. Sanırım bu oyunu rafa kaldıracağım.

Beyler 3 gün sonra Top 16 başlıyor. Kadrolarınızı reviz etme vakti geldi.
Bu hafta sınırsız oyuncu değiştirme imkanımız var. Bu şansı iyi kullanmaya bakın. Gruplardan getirdiginiz puanlarla oyuna yeniden başlar gibi sıfırdan bir kadro oluşturabiliyorsunuz.

Ben kadromu oluşturdum . Ancak geçen hafta Yunanistan'a götürülmediği için sakat gözüken Ewing hala sakat gözüküyor. Ne zaman düzelir ki acaba bu ? Y da gerçekten sakat mı ? Bilen varsa söylerse çok memnun olurum.Ona göre yeni bir guard alayım.

Henüz sistem güncellenmemiş. Sakatlıkları bırak hatta hatta oyuncuların takımlarının bu haftaki rakipleri bile yanlış. 2 gün kala artık güncellenmesi gerekirdi ancak henüz Euroleague' de bir kıpırdanma yok.

Arda EZER' Alıntı:
Henüz sistem güncellenmemiş. Sakatlıkları bırak hatta hatta oyuncuların takımlarının bu haftaki rakipleri bile yanlış. 2 gün kala artık güncellenmesi gerekirdi ancak henüz Euroleague' de bir kıpırdanma yok.

Hakan Demirel'de halen fenerde abi.Hem de 6 lira :) :)

Sınırsız değişiklik hakkından dolayı takımla çok oynadım.Ama pek içime sinmedi.M.Smodis de sakatlanmış galiba.Onu da çıkartmak zorunda kaldım. Kötü oldu bu.
Artık maçların başlamasını bekliyorum.Özellikle Real-Barca derbisini merakla bekliyorum.Bu maçı seyredebileceğimiz bir kanal var mı acaba?

Langdon ile Mickeal arasında kaldım ancak Emre doğan ile oturup düşündük ve Ömer Onan'ın Langdon'ı iyi savunabileceğine karar verdik :)

Hadi Mickeal tosunum yanıltma bizi.

EZER (Arda Ezer), SKNDRN (Kerem Porazan) , Gercek Sevgi (Önder Çiçekoğlu) ve LakerS (Levent Öktener) takımları TOP 16' ya hazırlar.
Artık son saatleri bekliyoruz .

Sınırsız oyuncu değiştirme imkanı dolayısıyla oyunla bu hafta pek bir haşır neşir olduk. Bakalım aldığımız riskler nasıl sonuclanacak ...

Herkese basarılar :)